Сървайвър

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Сървайвър

Мнение от Kroki » 06 Ное 2013, 3:21

Бихте ли се записали за участие? Крайният срок е 15 ноември и се колебая, дали да се регистрирам и аз. Определно искам да пробвам нещо такова, ама като че ли май не съм много много сигурен.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: AMG 560SEC WB 1990
Мечтае да кара: ... като горното,ама ново...
Детайли за колата: This AMG is a very special car in so many ways, the fact that this AMG is an authentic AMG Germany with proof of origin that the M117 / 9 motor was first developed in Germany not Japan. It is an AMG 6.0 DOHC wide body which is one of the most desirable and rarest cars in today's car collection market. The car was built during the final year of the AMG ERA during the merge with Mercedes Benz. This car is also equipped with the rarest engine AMG has ever built which is the M117-9 6.0 32v. There was a very limited number of these authentic AMG engines built in Germany and I would I estimate roughly around 5 or 6.

Re: Сървайвър

Мнение от VIKING_WARRIOR » 06 Ное 2013, 7:42

Kroki написа:Бихте ли се записали за участие? Крайният срок е 15 ноември и се колебая, дали да се регистрирам и аз. Определно искам да пробвам нещо такова, ама като че ли май не съм много много сигурен.

Лошо няма ако си падаш по екстремните преживявания! Иначе дестинацията е повече от прекрасна - Джунглата на Камбоджа и замъка Angkor Wat. Това за мен е едно от 10-те чудеса на света,защото според мен не са 7. :) Трябва да си много фит за такова преживяване и да си много мотивиран персонално да издържиш на такова натоварване както физиологически така и психологически! Поздрави и успех ако се кандидатираш! :yes:
Последна промяна VIKING_WARRIOR на 07 Ное 2013, 9:50, променена общо 1 път
Dream as if you 'll live forever, live as if you'll die today.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Мнение от ka4i » 06 Ное 2013, 9:18

Аз се надявам да го снимам, ама надали :( Там е сложно с операторите. Иначе нали за Камбоджа си говорим?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 525d

Мнение от kikko » 06 Ное 2013, 9:34

Основното е мотивацията. :yes:
E60 M57TUD25 Sedan Silbergrau metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 06 Ное 2013, 10:02

Крокс аз бих пробвала :D
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 06 Ное 2013, 11:33

Ronka написа:Крокс аз бих пробвала :D

Аз също с най-голямо удоволствие...ако обстоятелствата позволяваха щях да се запиша давай Кроки :yes:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530d '09

Мнение от Malik » 06 Ное 2013, 15:09

Ако имаш желание и нужното свободно време не се замисляй :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 06 Ное 2013, 15:28

Маааани, един приятел 92-ра беше в Камбоджа, със сифилис се върна и сума ти дългове...А даже на държавна работа беше... Каза ми, че още 20-тина година нема да ги обичат много-много българите, не го разбрах...
Без страх, без спирачка!

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 06 Ное 2013, 17:02

те май искат да вкарват и доста "випове" че да правят рейитнг :lol: иначе драгият зрител не иска да гледа как обикновени хора кендзат и се карат за храна :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio

Мнение от UBAH5 » 06 Ное 2013, 17:02

Действай! И без тва си подготвен от зора с М40ката :yes:
Изображение
When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Мнение от intention » 07 Ное 2013, 9:43

+1 - Давай смело аз се регистрирах ама усещам че няма да ме изберат ! :D :D
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 07 Ное 2013, 10:01

носите ли на глад бе, пичове? някакви експерименти да сте си правили?

Потребител
Аватар

Мнение от _nelly_ » 07 Ное 2013, 14:19

jordanov написа:носите ли на глад бе, пичове? някакви експерименти да сте си правили?

носим :Р

не ядем по няколко дни - диета :lalala:

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 07 Ное 2013, 14:51

Осъзнавате ли че има мааалко разлика от това да не ядеш два дни и като не издържиш да се присегнеш към хладилника!
И това да си на остров - където изпълняваш мисии-игри с много физически труд - като се иска поемането на 2500-3000 калории на ден?

Само че там се седи гладен по 5 дни и се налага да катериш някоя палма да си смъкнеш кокосов орех и да пиеш малко мляко да не ти къркори стомахът. И със 100-200 калории на ден слабееш като откачен.

Има и друг проблем! Това издание ще бъде записано дек-януари за пръв път! Ще тръгнат тук края на дек-януари на голяма зима с минусови темп. и ще кацнат на остров в тропиците - където е над 40 градуса!
Организма на повечето ще стане дроб сърма още на летището до острова!
Предишните издания отлитаха май-юни месец за записите на предаването и темпр. и в София и на островите са почти същите.
Излъчваха го на запис септмв.-октомври - а сега излъчванията ще бъдат на пролет края на март.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 07 Ное 2013, 15:49

допреди малко правих видео - "защо искам да участвам"... много съм смешен на камера :mhihi:

както казва Демирев, на живо е "малко" по-различно отколкото на приказки и гледането на епизоди вкъщи с пакетче семки и бира в ръка...

иначе играта е уникална, направо ми пада ченето, какви ходове правят някои играчи :bowdown: :bowdown: :bowdown:

РЪСЕЛ ХЕНЦ ФОРЕВА!

и въпреки всичко за това тази игра е толкова велика, защото не се знае, какво ще стане следващите 5 секунди.

Кокран спечели едно от изданията. КОК-РАН, който спечели само едно състезание за имунитет и то беше достатъчно

Изображение

"смотан" до няма накъде, ама подготвен психически и умствено

успех на всички :ok:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Назад към Извън Темата