SAMSUNG GALAXY TAB 3 или SONY XPERIA TAB Z

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

SAMSUNG GALAXY TAB 3 или SONY XPERIA TAB Z

Мнение от Vasko » 28 Окт 2013, 3:30

Здравейте колеги, предстои да ми изтече договора на една от картите и тъй като ми писна да си сменям мобилните апарати пък и последно го смених преди няколко месеца когато ми беше изтекла една друга карта на Глобул. Сега мисля за да си подновя договора за таблет - просто много мислех какво да си взема и нищо друго не ми грабна вниманието . А нали съм си свикнал все да си взимам като преподписвам - все пак съм от 10 години клиент на Глобул... Мисълта ми е някакви мнения за двата таблета . Ще ми е от полза - как се държат и като батерия и въобще като работа .... Кой е по-добрият от двата?
Аз съм за Сони-то, имам лаптоп сони и просто вади такъв сараунд,а преди съм имал и acer и какви ли не още,но Сони-то си е сони-няма нищо общо с пластмасовият звук на другите лаптопи, но пък и единият от телефоните ми е самсунг и той пък прави жестоки снимки, които слагат в джоба дори телефони с 8 мегапиксела камера . Така, че нека колегите които имат наблюдения върху двата таблета да споделят мнения ! Предварително Ви благодаря!
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ М44Б19
Мечтае да кара: Imperial Tie Fighter
Детайли за колата: Стара баба с тояжка

Re: SAMSUNG GALAXY TAB 3 или SONY XPERIA TAB Z

Мнение от stormrider » 28 Окт 2013, 7:11

Асус Нексус 7 2013.
С много любов към децата!

ентусиаст
Аватар
Кара: Сива Бима
Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
Детайли за колата: Лачена

Мнение от hacker4eto1 » 28 Окт 2013, 9:37

Самсунга колега ! От много време тази компания мина всички други по продажби най-вече в телефония бранш.. Имах ,честа да си по цъкам с въпросният таблет като преди това си мислех ,че по добър от Айпада няма... но като се зайграх с на приятелчето самсунг таблетчето просто разбрах ,че тоя Айпад 2 е голямо дръво и е доста по бавен от самсунга..
телефона ми е Галакси с3 и друг телефон за мен няма.. а съм имал много ..каквото и да е пак ще е самсунг
Имат само един проблем а той е ,че този който аз разцъках нямаше 3гс мрежа само wifi но мисля имат и такива дето го подържат мобилният нет
Изображение
Последен проект https://youtu.be/oRvrTuwa_Rg

ентусиаст
Аватар
Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i

Мнение от raduslaf » 28 Окт 2013, 10:56

В тоя ред на мисли, какво е мнението ви за Samsung Tab 2 7"? :)

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 29 Окт 2013, 0:25

raduslaf написа:В тоя ред на мисли, какво е мнението ви за Samsung Tab 2 7"? :)

Ако не те притесняват малкото пиксели на камерата и високата цена е отличен. Всичко върви нормално, за игри нямам впечатление. 3G модела е абсолютно пълноценен телефон с допълнителна слушалка по средата.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i

Мнение от raduslaf » 31 Окт 2013, 10:49

Lenco написа:
raduslaf написа:В тоя ред на мисли, какво е мнението ви за Samsung Tab 2 7"? :)

Ако не те притесняват малкото пиксели на камерата и високата цена е отличен. Всичко върви нормално, за игри нямам впечатление. 3G модела е абсолютно пълноценен телефон с допълнителна слушалка по средата.

Цената не ми се струва особено висока. Виваком ми го предлагат за 110 лева първоначално, след което 8 лв за 6 месеца и 16 лв за 14 месеца. Подозирам, че самият таблет струва 110 лева, а това, което ще плащам 2 г. всъщност е интернет, който е 3гб на месец.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 09 Ное 2013, 1:56

Колеги,взех си sony-то. Още в момента,в който го видях толкова изчистен дизайн,ултра-тънак и с този сараунд звучене...Сега докато стоя тук и си бъзикам менюто без да искам загасих телевизора от таблета.Кой да ми каже,че има функция чрез инфраред да си управляваш дистанционно уредбата,телевизора:)) Ами везните наклониха в полза на sony-то:) Поздрави от мен. Темата може да се заключва.
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..

Назад към Извън Темата