Боксовата легенда Ивендър Холифийлд в България

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: E30

Re: Боксовата легенда Ивендър Холифийлд в България

Мнение от Beamerdriver » 10 Ное 2013, 20:27

520i написа:И на билборд пред мола да ви се напише, че умишлено се създава етнически конфликт в момента, вероятно пак няма да се усетите, ебати народа

Виж сега, това което твардиш че се създава не го създават обикновенните граждани, тези колеги които коментират теми важни за всички нас, те не създават нищо.Неможе да има такава безработца, мизерия, глад , високи сметки , да ти идват разни нелегални имигранти, бежанци и тн мюсолмани в Карлово да се опитват да порогават паметта на Левски с джамий , да работиш за ниска заплата , да я даваш половината за сметки отделно да ти отдържат за издръжка на пришалци и така нататак... Ти имаш ли нещо против да живееш в такава даржава? Защото Аз имам и ако немога да променя нищо с ходене по протести, или по никакъв начин ако заедно неможем да променим нещата към по добро.По добре да замина за Германия с едно българско знаме и портет на Апостола и да не се връщам тук никога и децата ми също!
Последна промяна Beamerdriver на 10 Ное 2013, 20:47, променена общо 1 път
39470

Аватар
Кара: '74 3.0CSi
Мечтае да кара: made by pininfarina
Детайли за колата: винаги над 200 к.с.

Мнение от rosendaal » 10 Ное 2013, 20:28

520i написа:И на билборд пред мола да ви се напише, че умишлено се създава етнически конфликт в момента, вероятно пак няма да се усетите, ебати народа

Просто човешката памет е къса.А на българина още по къса.
На днешната дата никой не постна и тема за .... днешната дата.
Щот съм сигурен че мнозинството от форума незнае какво точно е станало.И е готово да бъде излъгано отново.
Което е.... жалко.
Колелото се върти.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 10 Ное 2013, 20:46

rosendaal написа:Просто човешката памет е къса.А на българина още по къса.
На днешната дата никой не постна и тема за .... днешната дата.
Щот съм сигурен че мнозинството от форума незнае какво точно е станало.И е готово да бъде излъгано отново.
Което е.... жалко.
Колелото се върти.

Какво е станало... от един цвят коли станаха разноцветни каляски и обещаваха кои от кои по-мощен и бързо оборотен двигател...

Времееееееето е нашеее, времееето е наше, наше :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 10 Ное 2013, 20:57

Beamerdriver написа:

Виж сега, това което твардиш че се създава не го създават обикновенните граждани, тези колеги които коментират теми важни за всички нас, те не създават нищо.Неможе да има такава безработца, мизерия, глад , високи сметки , да ти идват разни нелегални имигранти, бежанци и тн мюсолмани в Карлово да се опитват да порогават паметта на Левски с джамий , да работиш за ниска заплата , да я даваш половината за сметки отделно да ти отдържат за издръжка на пришалци и така нататак... Ти имаш ли нещо против да живееш в такава даржава? Защото Аз имам и ако немога да променя нищо с ходене по протести, или по никакъв начин ако заедно неможем да променим нещата към по добро.По добре да замина за Германия с едно българско знаме и портет на Апостола и да не се връщам тук никога и децата ми също!

Чувството за национализъм у българина е обратнопропорционално на познанията му по български език и правопис.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Beamerdriver » 10 Ное 2013, 21:12

Това ли ще ми кажеш само ?! Ами то като няма друго, като немогат 2те ти мозачни клетки да измислят нещо по оригинално , Благодаря.
И не забравяй ,че и ти си част от
Код: Избери целия код
ебати народа
не ми се прави на котарак.
Последна промяна Beamerdriver на 10 Ное 2013, 23:31, променена общо 4 пъти
39470

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 10 Ное 2013, 21:51

Самият Холифйлд вероятно е просто рекламно лице и самият той едва ли толкова се интересува от каузата.

Въпреки всички проблеми на "прехода" си живеехме сравнително спокойно ама явно тия бежанци ще ни разкажат играта.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 10 Ное 2013, 21:53

Beamerdriver написа:Не знам какво е обикновенно или не,но те уверявам че не е така както казваш без да се самоизтъквам с никакви примери. Ако изкаш да те разбират добре колега се изразявай по разбрано и не ,че нещо -аман от толерантност ,просто съм задал вапрос с какво тези са по важни от нас?че трябва да им се помага на тях ? ако ми кажеш с нищо свалам ти шапка , ако не, ще ми бъде интересно да разбера?

Мисля, че съм се изразил достатъчно правилно, въпроса е ти как си го разбрал нали така? написах че се радвам, когато хората си помагат в труден момент и не съм визирал Сирийци или Българи, а просто изразих радоста си от такива неща дори и те да са с комерсиална цел.. Не знам дали знаеш, но човек когато е в труден момент и трохичката му се струва като цял хляб. И аз не одобрявам пускането на бежанци от всякакви народности освен истински сирийски нуждаещи се семейства.. истинския проблем е в хората дето използват бежанската вълна и влизат за да се пръснат по другите европейски държави, а това нещо пък ще го отнесе Българския народ. Много неприятна ситуация :confused:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Beamerdriver » 10 Ное 2013, 21:56

Витанов написа:
Beamerdriver написа:Не знам какво е обикновенно или не,но те уверявам че не е така както казваш без да се самоизтъквам с никакви примери. Ако изкаш да те разбират добре колега се изразявай по разбрано и не ,че нещо -аман от толерантност ,просто съм задал вапрос с какво тези са по важни от нас?че трябва да им се помага на тях ? ако ми кажеш с нищо свалам ти шапка , ако не, ще ми бъде интересно да разбера?

Мисля, че съм се изразил достатъчно правилно, въпроса е ти как си го разбрал нали така? написах че се радвам, когато хората си помагат в труден момент и не съм визирал Сирийци или Българи, а просто изразих радоста си от такива неща дори и те да са с комерсиална цел.. Не знам дали знаеш, но човек когато е в труден момент и трохичката му се струва като цял хляб. И аз не одобрявам пускането на бежанци от всякакви народности освен истински сирийски нуждаещи се семейства.. истинския проблем е в хората дето използват бежанската вълна и влизат за да се пръснат по другите европейски държави, а това нещо пък ще го отнесе Българския народ. Много неприятна ситуация :confused:

+1 :bchug: Холифийлд както казаха колегите е само рекламно лице.
39470

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30&E36

Мнение от Ba4oIlia » 10 Ное 2013, 23:57

За колко $ може да ме осъди като му отхапя и другото ухо ?! :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 11 Ное 2013, 0:05

Beamerdriver написа:Виж сега, това което твЪрдиш, че се създава, не го създават обикновеНите граждани, тези колеги, които коментират теми, важни за всички нас, те не създават нищо.[интервал]Не[интервал]може да има такава безработИца, мизерия, глад[без интервал], високи сметки[без интервал], да ти идват разни нелегални имигранти, бежанци и т.н. Мюсолмани в Карлово да се опитват да порУгават паметта на Левски с джамиИ[без интервал], да работиш за ниска заплата[без интервал], да я даваш половината за сметки[само 1 интервал], отделно да ти отдържат за[само 1 интервал] издръжка на пришЪлци и така нататЪк... Ти имаш ли нещо против да живееш в такава дЪржава? Защото аз имам и ако не[интервал]мога да променя нищо с ходене по протести[без,] или по никакъв начин, ако заедно не[интервал]можем да променим нещата към по-добро.[интервал]По-добре да замина за Германия с едно българско знаме и портРет на Апостола и да не се връщам тук никога, и децата ми също!

Аз мога само да добавя:
САБОДЕТЕ СЕ БАЛГАРИ!!! :bgflag: :bgflag: :bgflag:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Beamerdriver » 11 Ное 2013, 1:02

Защо не се върнеш в турция, сигурен съм че носиш фес.
PS: И принципно това което си написал не е подигравка с мен а с България. Но най вече издава ниската ти култура. Клоун.
Точно заради теб Wolf получи предопреждение (вече бан) както и аз и други потребители , защото започна да ни провокираш и после се покри, колко си смешен само!
39470

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 11 Ное 2013, 1:25

Пак изкъртихте мивката :mhihi:

Заключвам преди още някой да си изработи бан.
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата