търся хора с обсебени коли прецакани от

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Re: търся хора с обсебени коли прецакани от

Мнение от lucho399 » 14 Ное 2013, 19:42

Значи оказа се че не е толкова лесно да я обявя за открадната - ако го направя после ще нося отговорност за лъжесвидетелстване,а и реално не е открадната а просто препродавана няколко пъти докато не е стигнала до една банда цигани от факултето...Варианта е да пусна жалба с/у момчето на което продадох колата първия път и той да поеме отговорността за оправяне на бакията,а в същото време той я продал на негов приятел и той вече на тези въпросни цигани...Общо взето се получава един омагьосан кръг и в крайна сметка след 100 телефона утре сме на нотариус(ако се появят и то с пари в ръка за него) ако не - пускам жалба за заплаха и изнудване,а може и обсебване на автомобила и се ангажирам да се разправям по районните и прокуратурата,както и да съм нащтрек да не ме издебнат някъде около вкъщи ,защото вече са идвали веднъж да ме търсят те да прехвърляме колата(взели са я на лизинг от въпросния приятел на моя приятел и искаха да го прескочат с изплащането)

Предишна

Назад към Извън Темата