Мобилни спийд камери по бул.Сливница във Варна
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Мобилни спийд камери по бул.Сливница във Варна
Къде се крият цивилните коли по бул.Сливница във Варна и какви точно са че са го засекли?
http://www.moreto.net/novini.php?n=231417
Знам за червена Астра и черен Фолксваген Транспортер - Каравеле с всички затъмнени стъкла вкл. и шофьорското...чудя се обаче къде се крият да снимат? Има огради по целия булевард и явно навътре от някой паркинг перат снимките???
http://www.moreto.net/novini.php?n=231417
Знам за червена Астра и черен Фолксваген Транспортер - Каравеле с всички затъмнени стъкла вкл. и шофьорското...чудя се обаче къде се крият да снимат? Има огради по целия булевард и явно навътре от някой паркинг перат снимките???
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
Re: Мобилни спийд камери по бул.Сливница във Варна
Има такава тема вече:
КАМЕРИ НА КАТ В БЪЛГАРИЯ !!!
КАМЕРИ НА КАТ В БЪЛГАРИЯ !!!
- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
Re: Мобилни спийд камери по бул.Сливница във Варна
Има доста места където може да са били. Сещам се за паркинга на голямата гума, там доста си е добре видимостта също и преди него има паркоместа до булеварда, бензиностанцията Петрола срещу стадиона също и от страната до стадиона, по-нататък до екото. Надолу по булеварда няма толкова места, пък и там става по-тясно дървета от всякъде вечер е пълен мрак, видимостта ти е доста ограничена в страни от пътя и не вярвам да е хвърчал в тая част на булеварда някои с 130км/ч. 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
4 мнения
• Страница 1 от 1