Избор на 'слушалка'
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
Избор на 'слушалка'
Търся си заместник на вечната Нокиа 1208, щото вече не мяза на нищо, а и батерията и умира, трябва да я зареждам на 2 дена, а това е недопустимо за такъв телефон
До 60 лв има много предложения, ама новите слушалки не стават за единственото нещо, за което са направени да стават - разговори. Тоест, издържат си по седмица-две батериите, ама имат само един говорител, който е и за звънене, и за разговори
И става парадокса, че за да чуваш по-добре и да си изолираш разговора от околните, трябва да обърнеш телефона с гърба към ухото
. Та търся такъв фенеротелефон, който да има два говорителя.. дайте предложения, че не ми се ходи в магазина да пробвам всеки отделно 

Re: Избор на 'слушалка'
Нокиа 100. От година и нещо става съм с него, колко пъти пада вече не е истина
Ама работи, нищо му няма 

- kikko
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 525d
От 4 месеца имам Нокиа 206.За разговори телефона е много добър.Батерията държи около 5-6дни,дисплея е голям и се вижда перфектно,не е много малък и не ти се губи в ръцете,бутоните също са по-удобни от на повечето подобни телефони.Има и 206 с две карти. 

E60 M57TUD25 Sedan Silbergrau metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
taratora написа:Нокиа 100.
Слабо му е говорителчето, което мен лично яко ме дразни. На 1208 беше бая бая по-силно

TNT написа:taratora написа:Нокиа 100.
Слабо му е говорителчето, което мен лично яко ме дразни. На 1208 беше бая бая по-силно
Слабо, слабо колко да е слабо, нали не очакваш да е 2х35W Студио 2

- TNT
- младши ентусиаст
-
E на 1200 и 1208 беше бая по-силна. Не ти го сравнявам с Айфона или с Галакси 

- black hawk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525d
Аз съм с NOKIA ASHA 200 с 2 сим карти. Здрав телефон малко грозноват обаче. Иначе си го замерям най-редовно най-много да се разглоби и да му изпадне батерията ама сглобяваш палиш и продължаваш. 

- DriftoMania
- Потребител
-
Сега слабо ли е говорителчето, или не? (нокиа 100) Щото мисля ако е добро да взема един и за бабата и дядото, че недочуват горките..

Аз съм с Нокиа 101 с две SIM. Говорителя по време на разговор е доста силен, щом когато има хора около мен намалям силата, за да не чуват и другите прави си сам извода. И като звъни също е достатъчно силен, батерията държи около 5-6 дни, че и повече. Понякога забравям кога съм го зареждал.

- DriftoMania
- Потребител
-
KUM4o написа:Аз съм с Нокиа 101 с две SIM. Говорителя по време на разговор е доста силен, щом когато има хора около мен намалям силата, за да не чуват и другите прави си сам извода. И като звъни също е достатъчно силен, батерията държи около 5-6 дни, че и повече. Понякога забравям кога съм го зареждал.
Е за тва говоря в първия пост, с един говорител за звънене и разговор е. Мненията в http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/2332/nokia-100 и http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/2333/nokia-101 сочат точно това, така че търсенето продължава.

- TNT
- младши ентусиаст
-
В момента съм със 101 и смея да твърдя, че е доста по-слаб от предните ми 1200 и 1208.

11 мнения
• Страница 1 от 1