Малката Стейси търси дом!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е91 320d, e46 325i
Мечтае да кара: M3 E92

Малката Стейси търси дом!

Мнение от kinetism » 23 Ное 2013, 19:40

Здравейте колеги!
Това е малката, пухкава и наплашена Стейси. За съжаление моята не толкова малка Цецка (моето коте), не иска да я приеме и трябва да намеря дом на това сладурче, тъй като не мога да го върна на улицата. Прекалено е малко и наплашено да оцелее там. Приятелката ми го е извадила от двигателният отсек на една кола, идва зима и малките гадинки се крият там. Изкарало е късмет, че приятелката ми го е чула да мяука от там. Ако някой си търси котенце да казва. Може да пише лично съобщение или да звънне 0887 708 900.

П.П.: Щеше да се казва Милко, ама е женско :D

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

Re: Малката Стейси търси дом!

Мнение от super_mario » 23 Ное 2013, 22:26

Много е сладко дано се намери някой колега да я вземе ,аз вече в нас имам едно такова :D
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

Назад към Извън Темата