Малко романтика
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Малко романтика
Cvetun написа:Ааа и последно секса ни е на доста добро ниво,да знаете,НЕ куца там
Куче де лае не апе нали знаеш

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Freakylol написа:Cvetun написа:Ааа и последно секса ни е на доста добро ниво,да знаете,НЕ куца там
Куче де лае не апе нали знаеш
И после...

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Projektzwo написа:boksioraE39 написа:DiMIcha84 написа:Projektzwo написа:като е поохладняла я загрей с един шамар зад врата или направо шут в гъзаТ, нали знаеш ръжда и жена като тръгнат к'во става...
За съжаление колегата е прав, ама все пак не ти пречи да пробваш. Успех.
Тц тц излезнаха и големите мъже дето си бият жените и са постройли комунизма много отдавна,пичове не всички са кифли и се постъпва така с тях,та вместо да надъхвате младежа с глупости по-добре се придържаите към темата.
Ако е за ресторант само,резервирай маса в ниагара.
е съжалявам че си опериран от чувство за хумор, а и честно казано не знам кой се прави на мъж или избива комплекси с подобен никнейм...![]()
![]()
и автора нека се разпише след известно време да каже как е положението, дали се е затоплило или се е образувало някакво течение...
Каза ли нещо?!

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Kroki написа:boksioraE39 написа:На бонсови поляни има едно хотелче,казва се На върха от интернет можеш да вземеш телефона,та звъниш там и поръчваш стаята с джакузито,ресторанта е на много високо ниво и стаята ще ви хареса,всичко е точно за случая... Мисля че стаята беше около 50-лева.
Успех.
виж това ще трябва да се пробва, че и аз съм в подобна ситуация.
Много добро местенце, идеално за слyчая и аз препоръчвам.
- m.dimitrov1992
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+
Само и единствено секса оправя нещата
Щом си сгафил трябва да се постараеш! В такива ситуации пия 2 редбула и после първия тек ми е 2-3 часа
Ама аз не пия кафе и тоя кофеин ми идва в повече
Пък за хотелче има толкова много инфо в нета. Почваш да търсиш и гледаш кое ти е по възможностите
Успех !!!

Пък за хотелче има толкова много инфо в нета. Почваш да търсиш и гледаш кое ти е по възможностите

35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3