Впечатления за Samsung Galaxy Gear ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 318d
Мечтае да кара: ......... 750li

Впечатления за Samsung Galaxy Gear ?

Мнение от b0bituy » 27 Ное 2013, 16:04

Здравейте колеги, събирам мнения за Samsung Galaxy Gear. Ако някой има такъв или е имал ще се радвам ако драсне някой друг ред с мнението му за джаджата :D
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: E30

Re: Впечатления за Samsung Galaxy Gear ?

Мнение от Beamerdriver » 27 Ное 2013, 16:19

Това е smartwatch нали ако не се бъркам,за какво ти е :mhihi: и колко струва тази глупост?
B тези въпроси се крие ключа за отговора на твоя въпрос.
39470

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от b0bituy » 27 Ное 2013, 16:29

Beamerdriver написа:Това е smartwatch нали ако не се бъркам,за какво ти е :mhihi: и колко струва тази глупост?
B тези въпроси се крие ключа за отговора на твоя въпрос.
Не се бъркаш, smartwatch е. Четох, че е удобен за разговори, мога да си качвам на него файлове и разбрах, че е с андроид. Към 600 мисля, че струва. Предлагат ми го за подарък, не е въпроса в цената а дали като цяло си заслужава парите, какви функции има, читави лиса.. Харесва ми на дизайн и ще ми свърши работа, но целта ми не е да получа нещо и после да не го нося примерно, защото е бъгав или няма да ми върши работа. :mhihi:

ps Също така дали всичко ще е точно ако се свърже към телефон който не е Самсунг. :)
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Сива Бима
Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
Детайли за колата: Лачена

Мнение от hacker4eto1 » 27 Ное 2013, 16:39

Колега аз се заиграх малко с него.. и е много приятно Бижу :yes:
батерията ти държи преспокойно 4 дена с нормално ползване каишката е как да кажа сякаш малко ала Зрънчо,(на пръв поглед) силикона малко се цапа лесно и събира прахоляк ... то всеки силикон го прави де..
Гласовото набиране е скръб... нече всеки телефон де с такава функция успява да набере "CALL SESTRATA".. :mhihi: :mhihi: Камерата е доволна прави хубави снимки,проблема е кофти снимането поради местоположението на камерата въртиш китката докато хванеш образа обаче ъгъла на дисплея става малко по-голям и не виждаш много какво снимаш чупиш доста китката за да снемеш нещо добре ,че има автоматичен фокус ;) ... Дисплея е супер готин и чувствителен цветовете наситени.. Няма кабел за връзване да го чарджиш има си докинг станция или нещо от сорта. Сони и те пуснаха такъв часовник ,но сякаш самсунга е по добре .. сони имат само повече приложения за него които можеш да си сложиш ... докато при самсунга още куцат приложенията..
Ако имаш излишните 570 лева или ти е за подарък.. Силно ЗА :yes: хваща окото и е нестандартно.. аз се кефих много докато го разцъквах.. за часовник е супер.. и ако не ти пречат големите чивии от пред взимай го :) малко устройство с 512мгб рам .. добре е
Изображение
Последен проект https://youtu.be/oRvrTuwa_Rg

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от b0bituy » 27 Ное 2013, 16:57

hacker4eto1 написа:Колега аз се заиграх малко с него.. и е много приятно Бижу :yes:
батерията ти държи преспокойно 4 дена с нормално ползване каишката е как да кажа сякаш малко ала Зрънчо,(на пръв поглед) силикона малко се цапа лесно и събира прахоляк ... то всеки силикон го прави де..
Гласовото набиране е скръб... нече всеки телефон де с такава функция успява да набере "CALL SESTRATA".. :mhihi: :mhihi: Камерата е доволна прави хубави снимки,проблема е кофти снимането поради местоположението на камерата въртиш китката докато хванеш образа обаче ъгъла на дисплея става малко по-голям и не виждаш много какво снимаш чупиш доста китката за да снемеш нещо добре ,че има автоматичен фокус ;) ... Дисплея е супер готин и чувствителен цветовете наситени.. Няма кабел за връзване да го чарджиш има си докинг станция или нещо от сорта. Сони и те пуснаха такъв часовник ,но сякаш самсунга е по добре .. сони имат само повече приложения за него които можеш да си сложиш ... докато при самсунга още куцат приложенията..
Ако имаш излишните 570 лева или ти е за подарък.. Силно ЗА :yes: хваща окото и е нестандартно.. аз се кефих много докато го разцъквах.. за часовник е супер.. и ако не ти пречат големите чивии от пред взимай го :) малко устройство с 512мгб рам .. добре е
Благодаря за изчерпателния отговор колега. Ще се взима часовника :) За къде сме без ''Извън темата'' :mhihi: :bchug:
Walter Röhrl
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 325 dizel

Мнение от krasi2bmw » 27 Ное 2013, 17:09

http://gsmonline.bg/18682.html ето гледай и преценявай , вьпрос на вкус , аз за тези пари бих си купил някой топ модел на Casio който ще ползвам много, много години ;)

Назад към Извън Темата