Имате ли бухалка в колата?
Модератор: Общи модератори
60 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Re: Имате ли бухалка в колата?
BMW_POWER написа:Та гледам анкетата, 1 от 4 има бухалка. Като прибавим другите атрибути, то невоъръжени почти не останаха
В БМВ форума ...
което не е малко уточнение

+ факта, че много хора, които не носят просто ще подминат темата щото такива глупости са им през ...
но за твойте цели върши работа ...
попаднал си на поредната кофти случка в БГ-то ...
анкетата доказва перфектно тезата, че у нас се колим и бием на всеки светофарите
не отричам агресията по пътищата ни, но отново поднасяш проблема предубеден ...
аз от всички приятели и познати, дори и по-далечни, които имам се сещам за 2, които носят и са склонни да извадят ...
ако приемем, че мога да изброя 100-тина шофьора в близко и по-далечно обкръжение това прави 2% ...
не ти е представителна извадката ... моята също ... остава само тракането по клавишите

Последна промяна K_Ilkov на 26 Ное 2013, 10:18, променена общо 1 път

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Един проучващ въпрос към колегите дето имат бухалки и други спортни уреди в колата за "самоотбрана"
Колеги,колко от вас са се били по кръстовища,улички,пред блока или по селски пътища с друг участник в движението,който ви е направил впечатление на неадекватен или ви е засякъл или нещо подобно?
Колеги,колко от вас са се били по кръстовища,улички,пред блока или по селски пътища с друг участник в движението,който ви е направил впечатление на неадекватен или ви е засякъл или нещо подобно?
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Един-единствен път бях близо, но ми се размина
Иначе си бях подготвен де - по принцип аз винаги съм си подготвен 

Si non confectus, non reficiat.
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
Е.Димитров написа:Колеги,колко от вас са се били по кръстовища,улички,пред блока или по селски пътища с друг участник в движението,който ви е направил впечатление на неадекватен или ви е засякъл или нещо подобно?
Мен са ме гонили с кола, както съм на колелото, два пъти. Единият път - на задна

лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
_galio_ написа:Е.Димитров написа:Колеги,колко от вас са се били по кръстовища,улички,пред блока или по селски пътища с друг участник в движението,който ви е направил впечатление на неадекватен или ви е засякъл или нещо подобно?
Мен са ме гонили с кола, както съм на колелото, два пъти. Единият път - на заднаИнвентара е за случаите, в които не мога да се махна. Понеже пък според мен е социално отговорно на всеки идиот да му се прави забележка, което обикновено има и последствия.
Няма лошо човек да е обективен и да прави забележка към откровени простаци,просто мисля по повод че всеки носи нещо в колата си...до колко има "сърце" да скочи на друг човек,защото ако няма "гащи" може да се обърне резултата
- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i
Аз засякох грубо един индивид една вчер (не го видях - признавам си), извиних му се, но той обърна, догони ме, изравни се с мен на двулентов път (т.е. излезна в насрещното) и ми насочи пистолет... Това беше преди около 3 години и ме накара да се замисля, че щом пистолет се вади толкова лесно за подобна случка, какво остава за ножове или пък бухалки/щанги и т.н. Не съм излезнал да се бия, няма и да тръгна никога пръв, но ако и насреща видя нещо различно от пистолет... сещате се... Та така, важното е да няма подобни случки и да сме малко по-търпеливи и толерантни на пътя. 

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
Е.Димитров написа:Няма лошо човек да е обективен и да прави забележка към откровени простаци,просто мисля по повод че всеки носи нещо в колата си...до колко има "сърце" да скочи на друг човек,защото ако няма "гащи" може да се обърне резултата
Скачането е повече до наглост, отколкото до сърце. Като гледам, повечето си носят сурвачки за всеки случай.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- v1e9s8o8
- Потребител
-
- Кара: Каквото има
И не само

Като умреш, ти не знаеш, че си умрял и не ти е тежко на теб, а на другите...
.същата работа е и като си тъп!
.същата работа е и като си тъп!
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Имам приятел, който работи в оръжеен магазин и много пъти сме повдигали тази тема. От него като човек занимаващ се с тези неща знам, че най-удачния отбранителен инструмент е спрея без каквито и да било юридически последствия, отблъсква и обезкуражава на момента противника. Иначе по темата не нося бухалка или сгъваема палка, но преди 2 години един бабаит слезе от колата си и се насочи към мен с тръба увита с въже.
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Защо другата година на BMW събора не направите един масов бой с бухалки и ножове?! 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Аз пък почвам да си мисля, че всички емигранти са мега каръци и веднага щом си покажат носа в БГ и се почва с неприятните случки
Не визирам конкретно колегата пуснал темата, дори мои роднини като ги наблюдавам и май май все така става...или ше им е кофти стаята в хотела на морето, или ще им донесат вкисната супа или студена паржола... все нещо не е в ред.

Не визирам конкретно колегата пуснал темата, дори мои роднини като ги наблюдавам и май май все така става...или ше им е кофти стаята в хотела на морето, или ще им донесат вкисната супа или студена паржола... все нещо не е в ред.

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
80-90 см ей такъв кабел между седалката и вратата.

Просто така за всеки случай. Никога не съм го използвал, не мисля да го правя и дано не ми се налага, ама нека си седи. Не ми пречи.

Просто така за всеки случай. Никога не съм го използвал, не мисля да го правя и дано не ми се налага, ама нека си седи. Не ми пречи.
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
По-принцип съм над тея неща като саморазправата по пътищата и всеки път като ме засече някой и му тегля една и ми мине
То ако трябва на всеки дето те засече да слизаш да го биеш представям си на какво ще ни заприличат улиците
Обаче си има някакъв специален вид кретени дето без бой няма да разберат как да се държат. Мога да дам пресен пример от преди месец някъде. Карам по Цариградско посока центъра и точно минаваме покрай Враня. Изведнъж забелязвам колата зад мене че почва да се държи абсолютно неадекватно, шареше по всички платна със супер резки маневри но със скороста на всички останали (50-60 защото точно минавахме покрай камерата) . Аз седя и го гледам
и се чудя пиян ли е, надрусан ли е или какво му има... След малко ми стана ясно че преследва човека с колата пред него и се опитва по всевъзможни начини да избута човека от пътя. На светофара този от предната кола слезе и му се развика "Какво искаш бе, двете си деца возя отзад..." . Явно го беше засякъл или нещо от тоя сорт ама са какви са тея изпълнения
Въпросния циркаджия беше от някаква дълбока провинция на Кърджали и явно там е нормално такова поведение ако се намери смелчага да те засече. Още съжалявам че подминах, а не спрях да ида аз да го пребия да видим на следващото посещение в столицата дали ще си показва селяниите още от там

- dennistd
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318is
- Мечтае да кара: с цена на бензина от 1,20 лв
Нямам бухалка, но имам сап за брадва. Подпирам си предния капак с него, а поради няква причина органите на реда всеки път когато ме спрат ме питат дали го ползвам да чупя глави по светофарите..
Walter Röhrl написа:For me driving starts when I steer the car with the throttle pedal instead of the wheel.
Everything else is just doing work.
Имам да. Агресивен съм, но не търся боя, ако стане нещо тегля една майна и продължавам и до ден днешен не съм я използвал и не възнамерявам да я използвам, но ако някога ми се наложи не бих се замислил да я ползвам особено срещу мен ако излезе някой с бухалка, тръбен ключ и разни такива. Като бях много малък стана спречкване с едни мангусти(естествено те започнаха всичко) между тях (3ма) и баща ми, вуйчо ми(бог да го прости, че го споменавам) и другия ми вуйчо и много ревах и бях уплашен и дълго време ме лъжеха, че са отишли в затвора и може би ми е повлияло та за това си имам средство за всеки случай.
60 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4