Имате ли бухалка в колата?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Имате ли бухалка в колата?

Да
38
28%
Не
96
72%

Общо гласове : 134
старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Re: Имате ли бухалка в колата?

Мнение от K_Ilkov » 26 Ное 2013, 10:16

BMW_POWER написа:Та гледам анкетата, 1 от 4 има бухалка. Като прибавим другите атрибути, то невоъръжени почти не останаха :dunno:

В БМВ форума ...
което не е малко уточнение :idea:
+ факта, че много хора, които не носят просто ще подминат темата щото такива глупости са им през ...

но за твойте цели върши работа ...
попаднал си на поредната кофти случка в БГ-то ...
анкетата доказва перфектно тезата, че у нас се колим и бием на всеки светофарите

не отричам агресията по пътищата ни, но отново поднасяш проблема предубеден ...

аз от всички приятели и познати, дори и по-далечни, които имам се сещам за 2, които носят и са склонни да извадят ...
ако приемем, че мога да изброя 100-тина шофьора в близко и по-далечно обкръжение това прави 2% ...

не ти е представителна извадката ... моята също ... остава само тракането по клавишите :yes:
Последна промяна K_Ilkov на 26 Ное 2013, 10:18, променена общо 1 път
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 26 Ное 2013, 10:17

Един проучващ въпрос към колегите дето имат бухалки и други спортни уреди в колата за "самоотбрана"

Колеги,колко от вас са се били по кръстовища,улички,пред блока или по селски пътища с друг участник в движението,който ви е направил впечатление на неадекватен или ви е засякъл или нещо подобно?

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 26 Ное 2013, 10:34

Един-единствен път бях близо, но ми се размина :mhihi: Иначе си бях подготвен де - по принцип аз винаги съм си подготвен :smoke:
Si non confectus, non reficiat.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 26 Ное 2013, 11:33

Е.Димитров написа:Колеги,колко от вас са се били по кръстовища,улички,пред блока или по селски пътища с друг участник в движението,който ви е направил впечатление на неадекватен или ви е засякъл или нещо подобно?

Мен са ме гонили с кола, както съм на колелото, два пъти. Единият път - на задна :) Инвентара е за случаите, в които не мога да се махна. Понеже пък според мен е социално отговорно на всеки идиот да му се прави забележка, което обикновено има и последствия.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 26 Ное 2013, 12:05

_galio_ написа:
Е.Димитров написа:Колеги,колко от вас са се били по кръстовища,улички,пред блока или по селски пътища с друг участник в движението,който ви е направил впечатление на неадекватен или ви е засякъл или нещо подобно?

Мен са ме гонили с кола, както съм на колелото, два пъти. Единият път - на задна :) Инвентара е за случаите, в които не мога да се махна. Понеже пък според мен е социално отговорно на всеки идиот да му се прави забележка, което обикновено има и последствия.

Няма лошо човек да е обективен и да прави забележка към откровени простаци,просто мисля по повод че всеки носи нещо в колата си...до колко има "сърце" да скочи на друг човек,защото ако няма "гащи" може да се обърне резултата

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540i

Мнение от BAHKATA » 26 Ное 2013, 12:11

Аз засякох грубо един индивид една вчер (не го видях - признавам си), извиних му се, но той обърна, догони ме, изравни се с мен на двулентов път (т.е. излезна в насрещното) и ми насочи пистолет... Това беше преди около 3 години и ме накара да се замисля, че щом пистолет се вади толкова лесно за подобна случка, какво остава за ножове или пък бухалки/щанги и т.н. Не съм излезнал да се бия, няма и да тръгна никога пръв, но ако и насреща видя нещо различно от пистолет... сещате се... Та така, важното е да няма подобни случки и да сме малко по-търпеливи и толерантни на пътя. :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 26 Ное 2013, 12:12

Е.Димитров написа:Няма лошо човек да е обективен и да прави забележка към откровени простаци,просто мисля по повод че всеки носи нещо в колата си...до колко има "сърце" да скочи на друг човек,защото ако няма "гащи" може да се обърне резултата

Скачането е повече до наглост, отколкото до сърце. Като гледам, повечето си носят сурвачки за всеки случай.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

Потребител
Аватар
Кара: Каквото има

Мнение от v1e9s8o8 » 26 Ное 2013, 23:24

И не само :twisted: :mhihi:
Като умреш, ти не знаеш, че си умрял и не ти е тежко на теб, а на другите...
.същата работа е и като си тъп!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 27 Ное 2013, 14:40

Имам приятел, който работи в оръжеен магазин и много пъти сме повдигали тази тема. От него като човек занимаващ се с тези неща знам, че най-удачния отбранителен инструмент е спрея без каквито и да било юридически последствия, отблъсква и обезкуражава на момента противника. Иначе по темата не нося бухалка или сгъваема палка, но преди 2 години един бабаит слезе от колата си и се насочи към мен с тръба увита с въже.
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 27 Ное 2013, 16:59

Защо другата година на BMW събора не направите един масов бой с бухалки и ножове?! :mhihi:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 27 Ное 2013, 17:08

Аз пък почвам да си мисля, че всички емигранти са мега каръци и веднага щом си покажат носа в БГ и се почва с неприятните случки :mhihi:
Не визирам конкретно колегата пуснал темата, дори мои роднини като ги наблюдавам и май май все така става...или ше им е кофти стаята в хотела на морето, или ще им донесат вкисната супа или студена паржола... все нещо не е в ред.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 27 Ное 2013, 17:22

80-90 см ей такъв кабел между седалката и вратата.
Изображение
Просто така за всеки случай. Никога не съм го използвал, не мисля да го правя и дано не ми се налага, ама нека си седи. Не ми пречи.

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 28 Ное 2013, 12:50

По-принцип съм над тея неща като саморазправата по пътищата и всеки път като ме засече някой и му тегля една и ми мине :mhihi: То ако трябва на всеки дето те засече да слизаш да го биеш представям си на какво ще ни заприличат улиците :kuku: Обаче си има някакъв специален вид кретени дето без бой няма да разберат как да се държат. Мога да дам пресен пример от преди месец някъде. Карам по Цариградско посока центъра и точно минаваме покрай Враня. Изведнъж забелязвам колата зад мене че почва да се държи абсолютно неадекватно, шареше по всички платна със супер резки маневри но със скороста на всички останали (50-60 защото точно минавахме покрай камерата) . Аз седя и го гледам :shock: и се чудя пиян ли е, надрусан ли е или какво му има... След малко ми стана ясно че преследва човека с колата пред него и се опитва по всевъзможни начини да избута човека от пътя. На светофара този от предната кола слезе и му се развика "Какво искаш бе, двете си деца возя отзад..." . Явно го беше засякъл или нещо от тоя сорт ама са какви са тея изпълнения :kuku: Въпросния циркаджия беше от някаква дълбока провинция на Кърджали и явно там е нормално такова поведение ако се намери смелчага да те засече. Още съжалявам че подминах, а не спрях да ида аз да го пребия да видим на следващото посещение в столицата дали ще си показва селяниите още от там :ranting: :banghead: :nono:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is
Мечтае да кара: с цена на бензина от 1,20 лв

Мнение от dennistd » 29 Ное 2013, 15:22

Нямам бухалка, но имам сап за брадва. Подпирам си предния капак с него, а поради няква причина органите на реда всеки път когато ме спрат ме питат дали го ползвам да чупя глави по светофарите..
Walter Röhrl написа:For me driving starts when I steer the car with the throttle pedal instead of the wheel.
Everything else is just doing work.

Потребител
Аватар
Кара: Ауди

Мнение от Freakylol » 29 Ное 2013, 17:01

Имам да. Агресивен съм, но не търся боя, ако стане нещо тегля една майна и продължавам и до ден днешен не съм я използвал и не възнамерявам да я използвам, но ако някога ми се наложи не бих се замислил да я ползвам особено срещу мен ако излезе някой с бухалка, тръбен ключ и разни такива. Като бях много малък стана спречкване с едни мангусти(естествено те започнаха всичко) между тях (3ма) и баща ми, вуйчо ми(бог да го прости, че го споменавам) и другия ми вуйчо и много ревах и бях уплашен и дълго време ме лъжеха, че са отишли в затвора и може би ми е повлияло та за това си имам средство за всеки случай.

Предишна

Назад към Извън Темата