Аудио за вкъщи?
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Re: Аудио за вкъщи?
На мен пък ми стана интересно за "готовите интегрални схеми" и как така готово озвучително тяло се настройва само по себе си към рисийвъра и ставало за 2-3 такива... Би ли обяснил?
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- rosendaal
-
-
- Кара: '74 3.0CSi
- Мечтае да кара: made by pininfarina
- Детайли за колата: винаги над 200 к.с.
Nickelback написа:На мен пък ми стана интересно за "готовите интегрални схеми" и как така готово озвучително тяло се настройва само по себе си към рисийвъра и ставало за 2-3 такива... Би ли обяснил?
Нещо май не си прочел или между редовете си карал.
За самонастройването говори автора на темата и то не за ОТ а за източника на сигнала-най-вероятно за тези ПнП настройки на някой домашни кина чрез вградения им микрофон.
А темата за лампови,транзисторни и т.н. типове НЧУ е твърде дълга.Отвори нова.
не знам, ама като разгледах разни чуждестранни форуми, никой не беше тръгнал да обяснява на някой друг в каква панелка живеел и да си вземел кашонче, напротив всички твърдят че няма нито една добра система в кашон и да се избягват напълно.
иначе не живея в панелка а в монолитна сграда с добра изолация и пак знам че няма да мога да използвам бас-а на макс, но това не пречи да търся качество и това е главното което търся, казах го 10 пъти сигурно.
а това "Затова си вземи едно кашонче колкото да отбиеш номера и това е" просто показва че българина не се е научил да си гледа в паницата, такива съвети мерси. ако исках да отбия номер щях да си взема фидело филипс без да питам.
някой модератор да заключи темата, че пак много офтопик. поръчах pioneеr комплекта, благодаря на отзовалите се.
иначе не живея в панелка а в монолитна сграда с добра изолация и пак знам че няма да мога да използвам бас-а на макс, но това не пречи да търся качество и това е главното което търся, казах го 10 пъти сигурно.
а това "Затова си вземи едно кашонче колкото да отбиеш номера и това е" просто показва че българина не се е научил да си гледа в паницата, такива съвети мерси. ако исках да отбия номер щях да си взема фидело филипс без да питам.
някой модератор да заключи темата, че пак много офтопик. поръчах pioneеr комплекта, благодаря на отзовалите се.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3