За глупавите хора в България
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: За глупавите хора в България
drago_pavlov написа:Я да видим сега "колегата" Е.Димитров от умните ли е или от глупавите, които описва:Е.Димитров написа:Драго...
Какво да ти кажа "бедни ми рибарю",щом като някой не харесва ябълка,то според идиотите обича да яде овес,няма значение че това са две различни култури,така е и при някой идиоти,щом не одобряват някое дясно правителство и методите му,то той е от бсп...
Ми глупав си,очевидно е и го доказа с последният си пост,освен това си и прост,след като се опитваш да цитираш името на велик човек като Позитано в изкривен и изопачен смисъл,идея нямаш нито кой е нито какъв е бил,и тебе с чисто сърце мога да те нарека селяк.
Това което ти си го знаеш отлично е че си комплексар,дошъл от малък град в големият ,тъпо потекло,което ще те преследва цял живот,опитвайки се да изтъкнеш че взимаш някаква заплатка,но си толкова дребнав,стиснат и егоистичен,че предполагам си си наел някакво малко апартаментче с хазайка в Люлин.
Не ми се искаше да слизам на твоето първично и тъпо ниво,но разликата между мен и теб е че аз мога да слеза на твоето ниво,но ти на моето никога няма да може да се качиш,просто си обременен психически от ниският ти ранг и обществото и средата в която си отгледан.
Нямам намерение да се занимавам с въшльовци като теб,така че смятам за на пред да те игнорирам,както игнорирам просяците по светофарите на София.Е.Димитров написа:Гледай сега мухльо!
"Чичка" ще казваш само на баща си или може би майка си,
освен служебният гоУф ,която кола ми сменят на всеки 3 години и е безлимитна,което селяк като теб никога не би могъл да си издейства по заслуги,имам още 2 лични автомобила,каквито ти не би могъл да имаш и един на съпругата ми,но това е друг въпрос.
Не ми обяснявай за селското си потекло,не ми обяснявай на колко още селяци разпределяш мижави парици,които ти отпускат цървулите дето са наели такъв нещастник като теб и не ми казвай в коя мижава и мизерна фирмичка бачкаш,за да не се окаже че нито плащате осигуровки,цакате държавата с ддс и още поне хиляда неща които могат да се открият при проверка и после как ще обясняваш на селските ти щефове как е предизвикана проверката ,а най-добре не ме предизвиквай с тъпи,селски коментари.
Не съм цървулите с които беседваш и си позволяваш подобни волности в изказа,убеден съм в това,защото все още имаш възможност да говориш!
Надявам се правилно си ме разбрал,което е само в твой интерес!
Та такива ЛС-та разпраща великия потомец на фабриканти, лекари и дарители![]()
![]()
![]()
Иначе в публичната част на форума е голям мислител...
И в тоя ред на мисли, ако ще се бан-ва тоя дето му е сипал на лично, то трябва и него да го бан-нат - не остава по-назад по простотия...
Я,драго е изпуснал неговите глупости,интересното е че е изпуснал и всъщност че именно той е започнал да ми пише лични съобщения...Колко удобно разбира се,я бе драго,напиши моля те твоето първо съобщение което си ми пратил...Няма да ти отърва нали,защо ли...80%,поради това.
На колегата дето ми казва да съм пуснал моите отговори,момчета,аз никога не пиша на някой съобщение да заплашвам или обиждам първи,ама никога,моето е реакция в следствие,не първично,ако знаете каква е разликата.
Какво пък и кога съм "мрънкал" на някого ,особено пък на теб Doberman_vas,каква ще ми е допирната точка с тебе че и да ти "Мрънкам"

И отново да припомня все пак,мразя когато съм прав,но казах 80% и е вярно.
Отново ще напомня,никога,по никакъв случай никога не съм писал първи съобщение на някой потребител в този форум с някаква заплаха,това просто е глупаво,но пък тези,ощипаните като драго,който разбира се услужливо крие какво ми е написал първи,че ако вземе да го напише ще се види що за ...човек е.
И темата е не да излязат тези 80% за които визирам в темата (а те излязоха) а онези 20% (няколко ми написаха на лично,но не им е удобно да пишат в темата) които заклеймяват всякакви глупости в човешката природа.
+1
и аз не харесвам димитров, щот обижда като селяк без да го провокира човек, многословен и изглежда доста злоба има в него, щом се е стигнало да праща л.с и да заплашва.
май не е запознат с физичните закони, че трябва да се държиш с другите така, както искаш да се държат с теб. като не си пич и си злобен към другите, такъв е и отговора на "вселената"
на всяко действие си има противодействие
и аз не харесвам димитров, щот обижда като селяк без да го провокира човек, многословен и изглежда доста злоба има в него, щом се е стигнало да праща л.с и да заплашва.
май не е запознат с физичните закони, че трябва да се държиш с другите така, както искаш да се държат с теб. като не си пич и си злобен към другите, такъв е и отговора на "вселената"

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
От ден на ден, все по яки теми се пускат! Трябва да се създаде подфорум, лична драма и как да избиваме комплекси по-добре.. 

- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
Еее нема такава тема:-) :-) :-) :-) :-) работата е жули жечко нещасна съм пари не искам остави ги на масата:-) :-) :-) :-)
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
super_mario написа:Еее нема такава тема:-) :-) :-) :-) :-) работата е жули жечко нещасна съм пари не искам остави ги на масата:-) :-) :-) :-)
Даже не разбрах какво пишеш,както и ти и някой други потребители нямат представа за какво е темата.
Уважаеми потребители,темата не е за мен,за това че някой скрит зад привидната анонимност ПРЪВ ми пише някакви съобщения непоискани на лични (което удобно пропускат този факт),темата е за ПРОСТОТИЯТА която се шири,разбира се,80% няма как да осъзнаят за какво иде реч поради същата причина поради която е темата.
Уважаеми колеги,обърнете внимание и на факта че не се оплаквам от каквото и да е поради простата причина че бих могъл да се справя със всеки проблем,не ме е страх да се изправя срещу нещо някой,просто споделям,пък и не съм някаква примадона че да ми пука дали някой ме или не ме харесва,тези хора които ме интересуват от този сайт и дълбоко уважавам е важното че ме уважават,както и аз ги уважавам!
Не мога да разбера,защо най-после някой не вникне в темата и не помисли с мозъка си за какво именно се отнася тя...или много искам

Поздрави
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Емо, тия дето сме вникнали, даже не искаме да пишем, за да се спести излишната жлъч, която може да се излее.
Бъди жив и здрав, и знай че често умните остават неразбрани.
Бъди жив и здрав, и знай че често умните остават неразбрани.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
^Благодаря колега,вече темата може да се заключи защото е вярно,просто да се спести разочарование и жлъч.
Бъдете живи и здрави и повече позитивни.
Бъдете живи и здрави и повече позитивни.
ако някой го нападат 5-6 човека и нападаният наистина е умен би си задал въпроса защо го правят? защо на мен не ми пишат на лични, не ме наричат комунист, червен, доганофил и прочие? автора може да премине в пълно отрицание и принципно не би трябвало да му пука, но хората, които не могат да си взимат бележки и да се променят, обикновено живота им завършва зле.
в тоя ред на мисли адвоката ми може да си купува по 1 бентли на 3 месеца, но не съм чул веднъж да използва кофти думи и да нарича някой глупав и прочие, дори наистина отсрещният да е глупав. не казвам на никой как да живее, просто сравнявам хора с какво положение как се държат, това наистина говори кой от какво е направен. а тема от такова естество е съвсем нормално да генерира негативи към автора, има си модератори.
в тоя ред на мисли адвоката ми може да си купува по 1 бентли на 3 месеца, но не съм чул веднъж да използва кофти думи и да нарича някой глупав и прочие, дори наистина отсрещният да е глупав. не казвам на никой как да живее, просто сравнявам хора с какво положение как се държат, това наистина говори кой от какво е направен. а тема от такова естество е съвсем нормално да генерира негативи към автора, има си модератори.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2