купувам кутия/кашон спешно
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- bmwe46m3
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ф30 328и
- Мечтае да кара: ф30 340и
- Детайли за колата: В поргрес да си я ъпгрейдна на макс :)
купувам кутия/кашон спешно
Не знам къде да напиша темата. Спешно ми трябва кашон за 17.3 инчов лаптоп ASUS ,кашона който е транспортния и в него седи друга кутия с лаптопа и до нея седи чантата за лаптопа.
Трябва ми този кашон защото иначе не ми важи за да го заменя правят ми проблем в Most Computers. Просто баща ми наряза кутията и не е знаел,че е важна... А сега имам проблем и без такава транспортна кутия(кашон) не могат да направят нищо... ако има някой такава кутия и пази за 17.3 АSUS лаптоп да ми звънне 0884 511 099 Иво , трябва ми до няколко дни най късно в понеделник.......
с размер 488дължина х164 ширина х345 височина(мм) и да пише ASUS някъде на кутията
Трябва ми този кашон защото иначе не ми важи за да го заменя правят ми проблем в Most Computers. Просто баща ми наряза кутията и не е знаел,че е важна... А сега имам проблем и без такава транспортна кутия(кашон) не могат да направят нищо... ако има някой такава кутия и пази за 17.3 АSUS лаптоп да ми звънне 0884 511 099 Иво , трябва ми до няколко дни най късно в понеделник.......
с размер 488дължина х164 ширина х345 височина(мм) и да пише ASUS някъде на кутията
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Re: купувам кутия/кашон спешно
Ебават ли се с теб? Отиди и поискай да говориш с шефа на сервиза, той е доста пекан. Зарежи ги девойките на входа.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Кажи им, че ще се обърнеш към Комисия защита на потребителите и те ще ти дадат даже кутия, само и само да не го направиш, защото това е някаква подигравка!
- jorko7120
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кво му падне...
- Мечтае да кара: М6 G-power
Въпроса е искаш да го смениш понеже му има нещо или просто да го върнеш и да вземеш друг(друга марка/модел)? Ако е първото наистина си е пълна гавра... Дано намериш това което търсиш
- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Колега, ако искаш кутия от ASUS, ти я пращам веднага. Само че е от 24 инчов монитор. Ако ти върши работа, пиши.
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

- MonsteR
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: SR-71 Blackbird
Теа верно са те взели за мезе... как заради кутията ше те върнат бе човек, отивай се разправяй... Ако няма проблем ПЦ то и сам искаш да си го смениш.. ок, ама ако си гаранционен, не може да те въртят така.

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Мисля че имам,утре ще ти кажа. 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Cyberloner
- младши ентусиаст
-
- Кара: е53
кутия би била необходима само в случай, че искаш да върнеш компютъра и да си получиш пълната сума обратно или ако искаш да замениш лаптопа за друг.
Ако замяната се налага заради неотстраним дефект кутия не ти трябва
Ако замяната се налага заради неотстраним дефект кутия не ти трябва

8 мнения
• Страница 1 от 1