Аксесоари за таблет ``SONY XPERIA Z``

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Аксесоари за таблет ``SONY XPERIA Z``

Мнение от Vasko » 07 Дек 2013, 1:30

Здравейте колеги, питането ми е следното :
След дълго обикаляне из големите вериги из Цяла България включително и магазините на мобилните оператори се оказа, че няма калъфче за таблет SONY EXPERIA Z. . Уж мерихме разни калъфчета, които ги дават за 10.1 инча,но всъщност всички се оказват точно за 10 инча ! Странно ми е как може този таблет да се предлага за продажба, а да няма калъфчета или аксесоари за него . Моля за помощ ,защото е супер неудобно да го завивам докато го пренасям в разни списания този толкова стилен таблет . Гледах в чужди сайтове, но се оказва че доставката е по-скъпа от самият аксесоар за таблета. Наистина се обръщам с молба към колегите, които могат да помогнат . Странно е ,че мерихме разни калъфчета които уж ги дават за 10.1 инча ,а те всъщност се оказа,че в тях влиза 7 инчовият таблет на САМСУНГ. По принцип би трябвало да има точно калъфчета за този таблет и не мога да разбера ,защо всички Самсунги ги предлагат с калъфче, а за Сони-то няма такова ?
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Re: Аксесоари за таблет ``SONY XPERIA Z``

Мнение от Kroki » 07 Дек 2013, 2:23

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Аватар
Кара: '74 3.0CSi
Мечтае да кара: made by pininfarina
Детайли за колата: винаги над 200 к.с.

Мнение от rosendaal » 07 Дек 2013, 2:29

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 07 Дек 2013, 9:22

sineok_pi4_ написа:Здравейте колеги, питането ми е следното :
След дълго обикаляне из големите вериги из Цяла България включително и магазините на мобилните оператори се оказа, че няма калъфче за таблет SONY EXPERIA Z. .

виж за xperia S, наистина са кът. Там дисплея е по-малък.

Назад към Извън Темата