Дрехи онлайн?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Re: Дрехи онлайн?

Мнение от ineedmoney » 08 Дек 2013, 22:51

bum_bum написа:Спортсдирект продават някакви 2-3 качество боклуци. Стават за спорт ама за носене не бих ги ползвал. Имам над 20 различни дрехи и всички до една са с някакъв дефект.

:!: абсолютно подкрепям. поръчвал съм няколко пъти, като единственото за което си заслужава са кецове и някви спортни дрехи. Единствено едно леко яке уцелих качествено и 2-ра година си го нося, иначе всичко друго НЕ - ризи, дънки, тениски и т.н
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 10 Дек 2013, 12:53

AGT написа:Баси честно ти завиждам......ходил съм над 100 пъти в тъпите им магазини и веднъж не мога да уцеля маратонка дето да ми става и да си отговаря на номера !!!! Жената и тя същата работа.......как ги поръчвате и ви стават не знам....Честно ви завиждам. Друга е темата че там нещата са 2_ро и 3_то качество.......ама за тия пари толкова.........хубавата стока е в други магазини и струва пари !!

Много е възможно тези по магазините да са ментета... и на мен от години всичко, което е но. 9(us щото и uk има май) ми става идеално. Имах такава циркаджийска случка един път в магазин на Скетчърс преди доста години в София. Точно бях ходил за първи път на командировка в щатите и си бях купил някакви такива (много съм бил зле, толкова ми са грозни всичките им модели вече) и исках и още един чифт да си взема, щото бяха удобни. Пробвам но. 9 е супер малък... оплаках се че номерата не отговарят и че това изобщо не е 42 и че тези на краката ми са 9 и ми стават идеално... и продавачката почна да ми обенсява как в щатите било така и аз като съм носил някакви ментета да не съм си мислел, че... и аз просто си излязох потресен. Не го знам този сайт, но като цяло е пълен цирк и по магазините.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 10 Дек 2013, 13:58

steeN написа:
AGT написа:Баси честно ти завиждам......ходил съм над 100 пъти в тъпите им магазини и веднъж не мога да уцеля маратонка дето да ми става и да си отговаря на номера !!!! Жената и тя същата работа.......как ги поръчвате и ви стават не знам....Честно ви завиждам. Друга е темата че там нещата са 2_ро и 3_то качество.......ама за тия пари толкова.........хубавата стока е в други магазини и струва пари !!

Много е възможно тези по магазините да са ментета... и на мен от години всичко, което е но. 9(us щото и uk има май) ми става идеално. Имах такава циркаджийска случка един път в магазин на Скетчърс преди доста години в София. Точно бях ходил за първи път на командировка в щатите и си бях купил някакви такива (много съм бил зле, толкова ми са грозни всичките им модели вече) и исках и още един чифт да си взема, щото бяха удобни. Пробвам но. 9 е супер малък... оплаках се че номерата не отговарят и че това изобщо не е 42 и че тези на краката ми са 9 и ми стават идеално... и продавачката почна да ми обенсява как в щатите било така и аз като съм носил някакви ментета да не съм си мислел, че... и аз просто си излязох потресен. Не го знам този сайт, но като цяло е пълен цирк и по магазините.

А в БГ моловете всичката стока се чупи от оригиналност. Бас ловя със всеки от вас за най-посещаваните магазини в моловете, че стоките са от турция със доста съмнително качество, въпреки че единият има италианско(paolo boticeli) а другият странно(lc waikiki) име :). По-добре нещо правено за английският пазар, отколкото внесено от незнам си къде 8мо качество. Да не говорим за новите колекции тук - пълен смях. Който има излишни пари за даване да ги налива в перачниците.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

Аватар
Кара: '74 3.0CSi
Мечтае да кара: made by pininfarina
Детайли за колата: винаги над 200 к.с.

Мнение от rosendaal » 10 Дек 2013, 14:47

Специално за ''Ботичели'' това в БГ е пълен шит.Но не ми се коментира защото задочно се познавам с тези които продават тези патъци и да не пиша лошо.Но горе долу ''внасят'' обувки за по 12-15 евро чифта.........та така.Само ще ви кажа че оригиналната марка е Роберто Ботичели и техни бутици видях и в Дубай дори.
А от спортдиректите и техните производни по име магазини в цяла Европа пазаруват по-бедните и малцинствените групи.Да не говорим че никой не признава адидаси и разни найкове за марка,за спорта са модни неща,които като марки са много слабо известни в БГ.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 10 Дек 2013, 15:06

LC Waikiki си е турска марка така или иначе, една от най-големите им.

По моловете от марките, които обикновено аз обичам да нося- Дизел, Г-Стар, Енерджи виждам че обикновено зареждат или по-стари модели или нови, но от най-евтините.

Ендерджи си купувам само от сайта им (Energie.it) и за последните 3-4 години от 6 чифта дънки поръчани от там съм върнал 2 заради лошо качество. На едните крачола им беше зашит направо наобратно :shock: А бяха от тези ограничените колекции, дето са по 300 евра гащите. Тъй че лошото качество не винаги е сигнал, че нещо не е истинско.

Също имам и Пепе дънки от Англия пак от официален магазин на които джоба вътре им беше зашит за крачола :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Дрехи онлайн?

Мнение от steeN » 10 Дек 2013, 19:43

rosendaal написа:Да не говорим че никой не признава адидаси и разни найкове за марка,за спорта са модни неща,които като марки са много слабо известни в БГ.

Тук вече малко... Ако става въпрос за атлетика, тенис, футбол и подобни са си напъшно нормални марки. За по-специализирани спортове нормално да са други производителите. Примерно номер 1 в тениса играе с адидас обувки.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat

Аватар
Кара: '74 3.0CSi
Мечтае да кара: made by pininfarina
Детайли за колата: винаги над 200 к.с.

Мнение от rosendaal » 10 Дек 2013, 20:15

Не ме разбрахте.
Никой не отрича могъществото на хиперкомпании като найк,адидас и подобни.но те са силни именно там-спонсорство и яки реклами и по този начин се налагат на профи спортните дейности.
Само че никой не ги е издигнал на пиедестал както в България,където ми се струва, че където и да ида,включая и столицата, адидас дрехите са се превърнали в националния дрескод на гъзарите.В дискотеките имам чуството, че съм на събори на спортните общности.
Това имам предвид че никой не ги поглежда-хората си носят ръсел,холистър,конверс,оллстарс,ванс,спортните серии на дж&дж и хилфигер.....
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 10 Дек 2013, 22:12

Не знам аз, тия дето ги изброяваш няма нищо спортно, особено от тези които са американски марки, понеже ги виждам... ванс и конвърс са кецове примерно. С тези обувки няма как да спортуваш. Томи Хилфигер съвсем откровенно тук са дрехи за пенсионери, не знам как ги приемат в Европа. Холистър тениските са популярни и толкова. Адидас и Найк са супер масови, като се виждат и ню баланс и ъндер армър, ръсел и подобни. Другото вече е снобария. Иначе това да се излиза със спортни дрехи си е някаква мутренска мода останала наистина.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 11 Дек 2013, 1:40

Адидас ориджиналс, Порше дизайн, Стела Маккартни за дамските са си за носене в ежедневието, а не за спорт. Бекъм и Снууп Дог гледам бая ги обичат :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 11 Дек 2013, 3:38

Да, Адидас ориджиналс се носят доста, ма те са като кецове (конвърс, ванс и т.н.)... аз имам предвид анцузите ;) Порше дизайн, това няма как да го бройм за спорт...

А бе каквото и да си говорим Адидас са си доста големи :mhihi: Не знам защо хейтва розендал пак.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 11 Дек 2013, 10:46

Ориджиналс не са само кецове. Дори повечето са си нормални маратонки, има и обувки и ботуши. Аз лятото нося предимно СЛ72, имам повечето им цветове.

Изображение

Имат и пуловери, суичъри, якета.. серията от междузвездни войни е култова и така..

Пума също имат маратонки, които повече мязат на обувки. Ама тия хубавите им модели не са за тук, че са с 3мм подметка и след всяко носене са за пране. :banghead:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Дрехи онлайн?

Мнение от steeN » 11 Дек 2013, 20:53

Тук не ги носят обаче... носи се този тип, които са тенис обувки от 60те. Особено с такива шарени да се появиш тука е все едно да изкочиш на плажа със спийдо бански... хехе.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 11 Дек 2013, 21:08

По отношение на облеклото хамериканците винаги са си били селяци :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 12 Дек 2013, 0:04

На западния бряг... официално облечен само за интервю за работа и погребение, да. Но това значи дънки/шорти, тениска/риза и джапанки/кецове. Хайде да не отваряме темата за анцузите, мъжките потромонета, кожените чехли и подобни :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата