Помощ от колеги с БМ 54
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Помощ от колеги с БМ 54
Колеги за да изключа някои опасения относно колата ми, ще ми трябва малко помощ от Вас. Някой колега с БМ54-ка да ги разменим и съответно да видя дали моя работи коректно в неговата кола, както и обратното.
От София съм но няма проблем и в околностите да дойда.
Пишете ми ЛС или на тел: 0888797265 Крис
П.С.
Ако модераторите преценят нека преместят темата, но прецених че имам по голям шанс по този начин. А и този модул се вгражда в няколко модела.
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
От София съм но няма проблем и в околностите да дойда.
Пишете ми ЛС или на тел: 0888797265 Крис
П.С.
Ако модераторите преценят нека преместят темата, но прецених че имам по голям шанс по този начин. А и този модул се вгражда в няколко модела.
Re: Помощ от колеги с БМ 54
Аре бе скръндзи, нема да ви го изям. 
Sent from my Toaletna using Namachkan Vestnik 2

- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
А защо не кажеш в какво се съмняваш? Тук има доста хора патили с усилвателя.
Искам да разбера дали имам проблем с инаталацията или с модула. Модула е проверен на една кола и свирна, а при мен прави мизерии. А пък инсталацията си ми е оригинална и си върви с колата (не е слагана допълнително). Бил съм с БМ24 и ползвам ОЕМ преходник към БМ 54.
- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
Kris написа:Искам да разбера дали имам проблем с инаталацията или с модула. Модула е проверен на една кола и свирна, а при мен прави мизерии. А пък инсталацията си ми е оригинална и си върви с колата (не е слагана допълнително). Бил съм с БМ24 и ползвам ОЕМ преходник към БМ 54.
Като казваш ОЕМ преходник, предполагам, че визираш този:
Номенклатурен номер : 61126913957
Описание : ADAPTERLEITUNG RADIO
Ед.цена (с ДДС) : 118.24 BGN
Няма наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените
Ако е ОЕМ, но от магазините за електроника може да не работи коректно модула, защото при тях някой от пиновете на са окабелени. Аз лично съм попадал на няколко преходника, които се наложи да доработя, за да вършат работа.
Другата причина, за която се сещам е самия модул. Може "да му е дошло времето" и да са се получили студени спойки на места. Ако можеш тествай го пак и ако си работи нормално търси проблема при теб.
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Kris написа:Аре бе скръндзи, нема да ви го изям.
Днес ще видя дали е такъв но май е същия защото и на мен ми гасне постоянно и ще свършим работа нещо за вечерта.
BM24 е..
Последна промяна boksioraE39 на 05 Дек 2013, 16:38, променена общо 1 път

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
stony1 написа:Kris написа:Искам да разбера дали имам проблем с инаталацията или с модула. Модула е проверен на една кола и свирна, а при мен прави мизерии. А пък инсталацията си ми е оригинална и си върви с колата (не е слагана допълнително). Бил съм с БМ24 и ползвам ОЕМ преходник към БМ 54.
Като казваш ОЕМ преходник, предполагам, че визираш този:
Номенклатурен номер : 61126913957
Описание : ADAPTERLEITUNG RADIO
Ед.цена (с ДДС) : 118.24 BGN
Няма наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените
Ако е ОЕМ, но от магазините за електроника може да не работи коректно модула, защото при тях някой от пиновете на са окабелени. Аз лично съм попадал на няколко преходника, които се наложи да доработя, за да вършат работа.
Другата причина, за която се сещам е самия модул. Може "да му е дошло времето" и да са се получили студени спойки на места. Ако можеш тествай го пак и ако си работи нормално търси проблема при теб.
Точно такъв ми е предходника, но съм го взимал от колега. Та идеята ми е точно това да проверя дали не прави мизерии той, или си му е дошло времето на модула.
8 мнения
• Страница 1 от 1