X-factor

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: X-factor

Мнение от bum_bum » 15 Дек 2013, 20:51

Мен пък ме кефи тоя Наско ли е, не го знам как се казва ама вероятно става въпрос за тва баскетболистчето. Симпатяга е, изглежда добре на сцената, рапира яко .. кво повече. :dunno:

Не можел да пее. Ми той и Джей Зи не може даже повече от него ама това не му попречило. Даже не се сещам за рапър, който може. (Наще от рода на Шамара даже не искам да ги споменавам :mhihi: ).

Някой от тия критиците ако иска да се запише как рапира да го видим :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: '74 3.0CSi
Мечтае да кара: made by pininfarina
Детайли за колата: винаги над 200 к.с.

Мнение от rosendaal » 15 Дек 2013, 20:58

Важно е фамилията Халваджиян ли бяха ,Тахан-халва ли бяха да са доволни.Както и биг брадъра -есемес рулззз.Пара да има,кви таланти.
То затова и предаването е записано като всякакво друго,но не и ''търсещо певци'',както самите продуценти казват ''Това не е мелодия на годината''.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 15 Дек 2013, 22:50

Ми те се канят БМВ ван да правят вас ви е проблема, че някой в Х фактор не бил можел да пее. Той ако може няма да има нужда от разни "фактори" за да пробие :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: млади майки да полудяват ...
Мечтае да кара: всичко,без пари да давам

Мнение от vanko 318i » 15 Дек 2013, 23:46

bum_bum написа:Ми те се канят БМВ ван да правят вас ви е проблема, че някой в Х фактор не бил можел да пее. Той ако може няма да има нужда от разни "фактори" за да пробие :dunno:

тия ''фактори'' са нема такава измама който може го махат а кой неможе печели се е тая я кажи какъв е тоя ван това по ме заинтригува

Предишна

Назад към Извън Темата