Четирима с БМВ - на място...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: SR-71 Blackbird

Re: Четирима с БМВ - на място...

Мнение от MonsteR » 15 Дек 2013, 0:10

Да почиват в мир хората! Трагедията е голяма.

Искам само да кажа на тииновете и младежите..

НЕ СТЕ БЕЗСМЪРТНИ! МИСЛЕТЕ И ЗА ДРУГИТЕ КОГАТО СЯДАТЕ ЗАД ВОЛАНА!

Ако искате залепете си един стикер на таблото, който да ви напомня че трябва да мислите.. какво точно правите и накъде точно сте тръгнали.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 16 Дек 2013, 17:07

Както беше казано по-назад, не се знае кой от нас кога ще напише последното си мнение в този форум тъй че нека тази тема бъде само за хора изразяващи съболезнованията си за ненавременната смърт на тези четири деца.

Размишления от типа каква е била колата, кой е виновен и т.н. са крайно неуместни в случая. Да не говорим и за колегата позволил си да пуска някакви смешни картинки.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 16 Дек 2013, 18:20

bum_bum написа:Както беше казано по-назад, не се знае кой от нас кога ще напише последното си мнение в този форум тъй че нека тази тема бъде само за хора изразяващи съболезнованията си за ненавременната смърт на тези четири деца.

Размишления от типа каква е била колата, кой е виновен и т.н. са крайно неуместни в случая. Да не говорим и за колегата позволил си да пуска някакви смешни картинки.

Не, знам кой колега визираш, но предполагам че това съм аз.
И ако е така, то на моята "смешна" картинка пишеше "Когато сте на пътя, приемете, че другите са идиоти и винаги очаквайте нещо глупаво".
Което си е доста актуално по нашите пътища ... ха-ха :winky:

Мнението не ми е ангажирано с гибелта на 4римата.
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 16 Дек 2013, 18:32

Ми като не е ангажирано не го пиши тук. Темата е за четири загинали човека, тоя картинки пуска. И хилежите ти не са на място.

Въпрос на време е кога ще ти изтрия всичките мнения, честно!
Изображение

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 17 Дек 2013, 4:36

И в другата тема за героя от бързи и яростни се изказа ужасно неподготвен но то си е до усещане.... Както ти каза колегата знаеш ли колко ненамясто в такива теми изглеждат знаеш кои емотиконки.. Преди около година и нещо един познат загина там с катастрофата с Г-класата(в която споменаваха и сина на Златко баретата) и в един друг авто форум някой беше качил статията и един от коментарите който още помня и честно казано човека който го написа бих го разбил колкото и крайно да звучи но от сърце ме вбеси смешника,та същия голям мъж беше написал че ако той мине покрай такава катастрофа и види "въпросните" лекета полуживи ще спре и ще им стисне гърлата да не се мъчат и да им направи услуга... :censored: Дано никога не се налага да си съпричастен по-някакъв начин с такава тема и ще те видим колко голям мъж си и дали от чувството ти за хумор ще остане нещо,не е интересно и свежо ами смешно и жалко такъв тип коментари в такива теми но мислех че си го разбрах от другата в която просто млъкна като видя колко се изложи...

П.П Извинявам се за :OT:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Предишна

Назад към Извън Темата