Еспресо машина Krups Dolce Gusto Piccolo KP1006

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39

Еспресо машина Krups Dolce Gusto Piccolo KP1006

Мнение от Сашо ///Майна » 18 Дек 2013, 22:29

Здравейте!
От няколко дни ми се върти в главата да подаря за Коледа на родителите ми кафе машина. Спрях се на Krups Dolce Gusto Piccolo KP1006. Ако някой има или е ползвал такава машина нека сподели някакво мнение да знам дали си заслужава или да търся нещо друго. За тази машина става въпрос:
49871507.krups-kp1006-nescafe-dolce-gusto-piccolo.jpg

Благодаря предварително и весели празници! :yes:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

старши ентусиаст
Аватар

Re: Еспресо машина Krups Dolce Gusto Piccolo KP1006

Мнение от Kris » 18 Дек 2013, 22:48

Хубава е и прави добро кафе, и там другите глезотийки, само трябва някой да ги купува. А и да уцелиш кое точно е твоето кафе, че малко се разминават понятията на българина за нормално, късо и дълго кафе. Има и чаши може поне две да вземеш от това което най-често пият и така ще е доста ефектно, а те не са скъпи.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 19 Дек 2013, 1:18

имам точно такава машина. бяха я пуснали лятото на промоция с подарък 8 кутии кафе :mhihi:
кафето е хубаво и то много - доста различно е от това от кафеварка или с ръчка. най-харесвам вкуса на кортадо. и лунгото е хубаво. късите кафета ми идват малко силни, но както каза колегата те са точно къси по 20мл, не както по капанчетата имащи представата за къси кафета :mhihi:
пускането на кафе отнема 10сек.,
единственото неприятно е цената на една капсула - 62ст. в една кутия има 16бр -10 лв. много често обаче са на промоция по 8-9лв. ако пият по едно кафе на ден, както мен, мисля, че цената си струва, защото наистина стига дозата кофеин от една капсула.
най-добре посетите някоя от големите вериги, често си имат щанд и може да опитате.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39

Мнение от Сашо ///Майна » 19 Дек 2013, 18:46

Колко мл кафе излиза от една капсула горе-долу?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 21 Дек 2013, 1:41

всеки вид има различни дължина на кафето. има къси средни и дълги. на тази машина трудно са нацелва дължината ако нямаш съответните чаши. на новия вид предварително си задаваш мл-те.

Слави
Аватар

Мнение от © » 21 Дек 2013, 8:49

При тая цена на капсулите машините трябва да ги подаряват :kuku:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw 530d 2002g
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от joffri » 21 Дек 2013, 11:54

© написа:При тая цена на капсулите машините трябва да ги подаряват :kuku:

Не си далече от истината.На лаваца машините ти ги дават без пари ако сключиш договор че ще купуваш кафе на стойност 200 лева на месец...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 1999 BMW 320D

Мнение от b_velev » 21 Дек 2013, 13:10

Имаме такава в работата. Кафето не е лошо, но е неоправдано скъпо. Основното и предимство според мен е, че кафето става много бързо и лесно се почиства. За офис е удобна, но не бих си я взел вкъщи. Една сравнително хубава кафе машина, за горе долу същите пари (Делонги, Саеко и тн.), прави по-хубаво кафе според мен и ти излиза доста по-евтино след това.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 21 Дек 2013, 17:13

Имам таква машина в нас, само че някакъв по-друг модел и ако човек може да си позволи цената наедно кафе, която излиза около 60 стотинки е супер. Сутрин като стана за работа и за две минути имам кафе. Бързо загрява, слагаш капсулата и готово. Децата пият капучиното и разни други напитки и са супер доволни. Ама за една година по мои сметки с тази машинария сме дали 1500 лева за капсули, та наистина трябва да я подаряват при тази цена на консумативите.

Sent from my B1-711 using Tapatalk
Изображение

Назад към Извън Темата