Еспресо машина Krups Dolce Gusto Piccolo KP1006
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Сашо ///Майна
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
Еспресо машина Krups Dolce Gusto Piccolo KP1006
Здравейте!
От няколко дни ми се върти в главата да подаря за Коледа на родителите ми кафе машина. Спрях се на Krups Dolce Gusto Piccolo KP1006. Ако някой има или е ползвал такава машина нека сподели някакво мнение да знам дали си заслужава или да търся нещо друго. За тази машина става въпрос:
Благодаря предварително и весели празници!
От няколко дни ми се върти в главата да подаря за Коледа на родителите ми кафе машина. Спрях се на Krups Dolce Gusto Piccolo KP1006. Ако някой има или е ползвал такава машина нека сподели някакво мнение да знам дали си заслужава или да търся нещо друго. За тази машина става въпрос:
Благодаря предварително и весели празници!

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Re: Еспресо машина Krups Dolce Gusto Piccolo KP1006
Хубава е и прави добро кафе, и там другите глезотийки, само трябва някой да ги купува. А и да уцелиш кое точно е твоето кафе, че малко се разминават понятията на българина за нормално, късо и дълго кафе. Има и чаши може поне две да вземеш от това което най-често пият и така ще е доста ефектно, а те не са скъпи.
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
имам точно такава машина. бяха я пуснали лятото на промоция с подарък 8 кутии кафе
кафето е хубаво и то много - доста различно е от това от кафеварка или с ръчка. най-харесвам вкуса на кортадо. и лунгото е хубаво. късите кафета ми идват малко силни, но както каза колегата те са точно къси по 20мл, не както по капанчетата имащи представата за къси кафета
пускането на кафе отнема 10сек.,
единственото неприятно е цената на една капсула - 62ст. в една кутия има 16бр -10 лв. много често обаче са на промоция по 8-9лв. ако пият по едно кафе на ден, както мен, мисля, че цената си струва, защото наистина стига дозата кофеин от една капсула.
най-добре посетите някоя от големите вериги, често си имат щанд и може да опитате.

кафето е хубаво и то много - доста различно е от това от кафеварка или с ръчка. най-харесвам вкуса на кортадо. и лунгото е хубаво. късите кафета ми идват малко силни, но както каза колегата те са точно къси по 20мл, не както по капанчетата имащи представата за къси кафета

пускането на кафе отнема 10сек.,
единственото неприятно е цената на една капсула - 62ст. в една кутия има 16бр -10 лв. много често обаче са на промоция по 8-9лв. ако пият по едно кафе на ден, както мен, мисля, че цената си струва, защото наистина стига дозата кофеин от една капсула.
най-добре посетите някоя от големите вериги, често си имат щанд и може да опитате.
- Сашо ///Майна
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
Колко мл кафе излиза от една капсула горе-долу?
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
всеки вид има различни дължина на кафето. има къси средни и дълги. на тази машина трудно са нацелва дължината ако нямаш съответните чаши. на новия вид предварително си задаваш мл-те.
При тая цена на капсулите машините трябва да ги подаряват 

- joffri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw 530d 2002g
- Мечтае да кара: E39 M5
© написа:При тая цена на капсулите машините трябва да ги подаряват
Не си далече от истината.На лаваца машините ти ги дават без пари ако сключиш договор че ще купуваш кафе на стойност 200 лева на месец...
- b_velev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1999 BMW 320D
Имаме такава в работата. Кафето не е лошо, но е неоправдано скъпо. Основното и предимство според мен е, че кафето става много бързо и лесно се почиства. За офис е удобна, но не бих си я взел вкъщи. Една сравнително хубава кафе машина, за горе долу същите пари (Делонги, Саеко и тн.), прави по-хубаво кафе според мен и ти излиза доста по-евтино след това.
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Имам таква машина в нас, само че някакъв по-друг модел и ако човек може да си позволи цената наедно кафе, която излиза около 60 стотинки е супер. Сутрин като стана за работа и за две минути имам кафе. Бързо загрява, слагаш капсулата и готово. Децата пият капучиното и разни други напитки и са супер доволни. Ама за една година по мои сметки с тази машинария сме дали 1500 лева за капсули, та наистина трябва да я подаряват при тази цена на консумативите.
Sent from my B1-711 using Tapatalk
Sent from my B1-711 using Tapatalk
9 мнения
• Страница 1 от 1