Jaguar обяви война на Mercedes-Benz

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Re: Jaguar обяви война на Mercedes-Benz

Мнение от Leon » 20 Дек 2013, 18:47

Top Gear имат много лют сарказъм към британските коли, но същевременно не подценяват това, което все пак се произвежда. На мен това отношение много ми допада. В клипчето за М5 с повечето неща съм съгласен. Ние тук сме си фенове и малко заглаждаме недостатъците, но за човек карал всичко и без пристрастия към марката, е нормално да ги подчертае. Самият Кларксън ползва М3 като еталон за поведение в класа му...

Обаче се отклонихме от темата и нека не прекаляваме. Отговорът на Мерцедес ми харесва, тези рекламни битки са висшия пилотаж в маркетинга и са много интересни. В САЩ имаш право да споменаваш марка на конкурента си само ако е по-голям от теб, тоест продава повече. Това означава, че Мерц не могат директно да казват Ягуар като кола или автомарка и става забавно с животинските асоциации... Имам 100-на км. зад волана на XF и не съм впечатлен, честно казано. Бърза, комфортна, солидна кола, но толкова. Никаква емоция, доста е притъпена, а някои от пластмасите по таблото са като от евтина китайска играчка. В последния му вариант не съм се качвал, дано са го оправили.
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

Мнение от super_mario » 20 Дек 2013, 19:50

deomen написа:Мерцедес отговориха на удара :clap:

Mercedes-Jaguar.jpg

аз лично не очаквах от мерцедеса да отвърнат на удара ама явно са ги засегнали от ягуар :mhihi:
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от taratora » 20 Дек 2013, 20:13

Този, който е измислил отговора на Мерцедес дали не е получил тлъстия коледен бонус :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

Мнение от super_mario » 20 Дек 2013, 20:33

taratora написа:Този, който е измислил отговора на Мерцедес дали не е получил тлъстия коледен бонус :mhihi:

гаранция :D
Понеже котешките рефлекси не са достатъчно бързи, ние предлагаме системата за екстремно спиране PRE-SAFE”.
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: всичко що е RWD

Мнение от deomen » 21 Дек 2013, 21:17

super_mario написа:гаранция :D
Понеже котешките рефлекси не са достатъчно бързи, ние предлагаме системата за екстремно спиране PRE-SAFE”.
:mhihi:

Добре си ги закопаха преди празниците :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата