Вила Роза?
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Вила Роза?
Става въпрос за новия БГ филм на ужасите - Вила Роза с Калин Врачански. Гледахте ли го и какво мислите?
Моето лично мнение е, че за първи подобен филм създателите са се справили повече от добре - беше на ниво във всяко едно отношение, единствено ме подразниха малки пропуски за автентичността на това, че действието трябва да се развива 1985та, но както и да е...
Също така, филмът е по действителен случай, свързан с някакво мазало, което се е случило в Балкана през 1985г... Само че официална информация не можах да намеря никъде...Някой чувал ли е нещо повече за случая - имало ли е наистина нещо такова, или е поредната измишльотина?
Моето лично мнение е, че за първи подобен филм създателите са се справили повече от добре - беше на ниво във всяко едно отношение, единствено ме подразниха малки пропуски за автентичността на това, че действието трябва да се развива 1985та, но както и да е...
Също така, филмът е по действителен случай, свързан с някакво мазало, което се е случило в Балкана през 1985г... Само че официална информация не можах да намеря никъде...Някой чувал ли е нещо повече за случая - имало ли е наистина нещо такова, или е поредната измишльотина?
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- rosendaal
-
-
- Кара: '74 3.0CSi
- Мечтае да кара: made by pininfarina
- Детайли за колата: винаги над 200 к.с.
Re: Вила Роза?
Хубав е филма,независимо колко е украсено като предистория около него.
Най-малкото в този жанр нямаме нищо почти.
Трябва ни и един наистина зрелищен и с голям бюджет екшън-трилър пълнометражен ,там поне наистина има хиляди действителни събития за последните 24 години които да се използват за сюжет.
Радвам се на всичко ново българско в културен аспект

Най-малкото в този жанр нямаме нищо почти.
Трябва ни и един наистина зрелищен и с голям бюджет екшън-трилър пълнометражен ,там поне наистина има хиляди действителни събития за последните 24 години които да се използват за сюжет.
Радвам се на всичко ново българско в културен аспект

- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
най голямата глупост която съм гледал(поне една от най-големите)...наистина съжалих, че дадох пари и отделих 2 часа време за тоя филм..

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Denmark написа:най голямата глупост която съм гледал(поне една от най-големите)...наистина съжалих, че дадох пари и отделих 2 часа време за тоя филм..
И аз мисля да го гледам но такива коментари малко ме спират..
Какво в филма е глупост колега дай повече инфо?

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
5 мнения
• Страница 1 от 1