Ново тълкувание на Нострадамус - Трета световна война

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Ново тълкувание на Нострадамус - Трета световна война

Мнение от mfandakov » 29 Дек 2013, 23:15

Е тоя Нострадамус явно е бил гей,такива гейски работи все слушам от него :mhihi:
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 29 Дек 2013, 23:47

Не вярвам на гадатели, жалко..щеше да е интересно да я погаля тая заблyдена преминаваща планета.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 30 Дек 2013, 1:51

Преживяхме предсказанията на маите, трета световна ли ще ни плаши :mhihi: :mhihi: :mhihi:

П.П. http://prikachi.com/flash/files/13270k.swf :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: '74 3.0CSi
Мечтае да кара: made by pininfarina
Детайли за колата: винаги над 200 к.с.

Мнение от rosendaal » 30 Дек 2013, 11:53

За света незнам,но за Волгоград предсказанията му са все едно е минала войната вече там.Трети атентат за броени месеци,втори днес часове след първия вчера........
Лока пийпъл
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 31 Дек 2013, 13:32

много съм/бях (и аз нз вече :mhihi: ) запален по конспирациите и в много от тях има хляб, обаче тоя край на света вече ми е все тая дали ще стане. Като ще има война да има - чудо голямо.
Изображение

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 31 Дек 2013, 13:37

larbi написа:много съм/бях (и аз нз вече :mhihi: ) запален по конспирациите и в много от тях има хляб, обаче тоя край на света вече ми е все тая дали ще стане. Като ще има война да има - чудо голямо.

Имаш ли 15?
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 31 Дек 2013, 13:56

boksioraE39 написа:
larbi написа:много съм/бях (и аз нз вече :mhihi: ) запален по конспирациите и в много от тях има хляб, обаче тоя край на света вече ми е все тая дали ще стане. Като ще има война да има - чудо голямо.

Имаш ли 15?

там някъде
Изображение

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 31 Дек 2013, 14:06

larbi написа:
boksioraE39 написа:

Имаш ли 15?

там някъде

:yes:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 31 Дек 2013, 16:16

Бях гледал едно предаване за предсказанията на Нострадамус. Та общо взето тоя човек едва ли бихте му разчели как си пише името в някое предсказание, каму ли нещо друго. Повечето от предсказанията му са КРАЙНО НЕЯСНИ, пълни с едни такива черти, кръгчета, цифри, драсканици и каквото още ви дойде наум.
Как така този украинец, точно сега реши да преведе тези неща? Щяло да има убити световни лидери. Ами в тази ситуация е напълно възможно да се случи и без някой шарлатанин да ти го казва. Постоянно всякакви служби подават сигнали за евентуални възможни действия на терористи. Как реши, че точно сега ще има природни бетствия? След като всички учени казват, че бутите ще преминават в урагани с все по-голяма степен, затоплянето на планетата пък води до увеличаване количеството на Световния океан, земетресения си има постоянно, вулкани изригват и веднъж на бая години някой е с фатални последици, а колкото повече години минават без сериозно изригване, толкова повече се приближаваме до неизбежното следващо. За преминаването на планетата Нибиру(или както там беше)накрая ще се окаже, че е била някой метеорид, астероид, комета или парче камък.
Та сега питам аз, ако през 2014-та не се случи нищо от приказките на този украинец, трябва ли публично да го обявим за пълен некадърник, а Нострадамус за шарлатанин? Нееее, тогава той ще излезе и ще каже пред света(ако изобщо излезе)че предсказанията са били неясни(Нострадамус може да е объркал първата цифра или дори пред нея да има още една :mhihi: )и не се знае точно кога ще се сбъднат, но да бъдем сигурни, че ще стане скоро( :mhihi: )или да посочи някой ураган със звучното име Хари и да каже "ето, нали ви казах, вижте колко стъкла изпочупи, че има и 2-3 жертви". :mhihi: Последното не е смешно в частта си, че две жертви не са човешка трагедия, ами че на фона ма обезлюдяването на Европа си е джакпот.
Химически оръжия? Хм, никой не ги използва и тая година, нали? :mhihi: Ядрени оръжия? Сякаш ненормалници като Северна Корея и Иран ги нямат и не може да ги използват.
А самите предсказания на Нострадамус са безкрайно грешни. Един малък процент от тях са се сбъднали, ама той е надраскал една камара глупости, които след дадено голямо събитие, някой друг болен мозък е решил, че Нострадамус го е предсказал защото е изписал няколко криви линии.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 31 Дек 2013, 16:35

Айде пак се почна с масовото УМИРГАНЕ :mhihi: Баба Ванга каза: Ще се бият, ще се трепят, в България ще стане рай! Какво повече има да дискутираме. То не бяха метеорити през 2000г. То не бяха урагани и не знам си кво 2002-2006. То не бяха пак масови бедствия 2012. За 2013 щеше света да свърши а никой не казва, че по времето на Нострадамус и тем подобни коката е растяла на всякъде и са дъвкали листата като дъвки! :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 31 Дек 2013, 16:38

P1tbuL написа: Баба Ванга каза: Ще се бият, ще се трепят, в България ще стане рай! Какво повече има да дискутираме.

Че те и сега се бият и се трепят и в България си е рай. Всичко зависи от гледната точка :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 31 Дек 2013, 16:43

larbi написа:
P1tbuL написа: Баба Ванга каза: Ще се бият, ще се трепят, в България ще стане рай! Какво повече има да дискутираме.

Че те и сега се бият и се трепят и в България си е рай. Всичко зависи от гледната точка :)

Ти да не си внуче на бате Бойко :mhihi: :mhihi:

ПС: Сега сериозно- къде видя рай в България? Не не ми отговаряй, щото няма смисъл да спамиме в темата.

Айде приятно изкарване довечера на всички и гледайте да унищожите всичкото пиене... щото е вредно :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 31 Дек 2013, 16:46

Да ти кажа, ако живееш в Сомалия... тук не рай ще ти се струва, ами не знам :lol:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e31 850i ,f10 520d
Мечтае да кара: Детско багерче

Мнение от BMWgiunter » 01 Яну 2014, 5:52

Зависи от гледната точка наистина,но в момента икономическото състояние на редица държави и засягането на различни интереси предпоставя отлични условия за трета световна война,но дано да се размине всичко защото в противен случей ще загинат милиони невинни хора.Относно известните предсказатели и в конкретност Нострадамус неговите предсказания както каза един колега по-горе са някакви чертички,кръгчета и т.н и нямат едностранно тълкуване т.е всеки може да си ги тълкува както си иска и в конкретния случей този велик украински учен вероятно е използвал момента за да стане малко известен с неговото си тълкувание.Та както и да е - Честита Нова Година на всички колеги,бъдете живи и здрави и не вярвайте безрезервно в всякакви предсказания. :bchug:
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 01 Яну 2014, 10:47

Темата е интересна дотолкова че се пуска едно твърдение ...тълкуването на учения инженерът от Украйна
Александър Лазарев
за пророчествата на Нострадамус..и следва един куп твърдения приписвани на Нострадамус.
Всъщност всичките коментари по темата са за нещо написано от друг човек или по точно неговата интерпретация на написаното от Нострадамус .Това е виждането или предсказание за бъдещето тълкувано на база четиристишията.Самите четиристишия не дават директно предсказания за конкретни дати събития или личности .Житията на пророците в стария завет са същите пълни с апокалиптични картини мъгляви писания но никой не ги взема за основа -по интересно за пълнене на жълтите страници е това което се тиражира в близките 10-15г години назад и най важното трябва да съдържа края на света иначе не важи.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Предишна

Назад към Извън Темата