Куче и котка???
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Re: Куче и котка???
Забелязал съм нещо - котка, която никога не излиза навън от къщата, сякаш някак откача, става агресивна и непредвидима. Моят сиамец (не чистокръвен, разбира се...) по цял ден обикаляше квартала, случвало се е да не се прибира с дни. Но у дома беше много спокоен, никога не е нападал човек или друго животно. Носил съм у дома таралеж и морско свинче (просто за да видя как ще реагира) - прие и двете съвсем спокойно, без никаква агресия, беше само любопитен. Живя повече от 12 години и после изчезна някъде - предполагам, че е бил убит от друг котарак.
Имаше големи кучешки зъби, като горните дори стърчаха от устата му и можеше за секунда да прехапе риба на две парчета. Но мен никога не ме е хапал сериозно, дори когато съм бил доста груб с него. А за одраните ръце е вярно, просто ... котките така си играят.
Имаше големи кучешки зъби, като горните дори стърчаха от устата му и можеше за секунда да прехапе риба на две парчета. Но мен никога не ме е хапал сериозно, дори когато съм бил доста груб с него. А за одраните ръце е вярно, просто ... котките така си играят.
Excellent! Steven is my name!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
И аз като бях малък имахме един такъв, като съблезъб тигър беше. Докато скочи от втория етаж и си изби единия 

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Имаме някакъв напредък и може и да се получи работата
Сега котарака се престраши да отиде почти до кученето,но то след 10 секунди се развълнува и тръгна към него да си играят...котака направи ебати бърна по плочките
Поне не хъска вече,а е много любопитен към кутрето,но то си е бебешор и го плаши 

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Няма проблем, ще свикнат - животните са адаптивни.
Excellent! Steven is my name!
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Borymeckata написа:Няма проблем, ще свикнат - животните са адаптивни.
А дано,че са ми големи сладури и двамата

- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
При мен има и кучета (минипинчери) и котки. Едната кучка лятото се въртеше около малките котенца на едната котка и котката спря да ги кърми. Впоследствие на кучката и се появи кърма и започна да ги кърми. А пък сега и двете кучки са разгонени и яко "чукат" катарака - цял ден го яхат и даже са му свалили козината около врата и корема и прилича на вампир.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- Cyberloner
- младши ентусиаст
-
- Кара: е53
ще се оправят, свидетел съм бил как котката(персийка) до такава степен спира да обръща внимание на каквото ида било след като се появи кучето, че то я тегли за опашката по ламината и тя дори не е буди 

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Cyberloner написа:ще се оправят, свидетел съм бил как котката(персийка) до такава степен спира да обръща внимание на каквото ида било след като се появи кучето, че то я тегли за опашката по ламината и тя дори не е буди
Нещо подобно е в момента.До снощи имаше огромно любопитство от страна на мачока,а днес си спи и му е все тая.
А онова малкото е като пружинка,не се спира

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2