Оборудван сервиз под наем

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Оборудван сервиз под наем

Мнение от obsessed » 04 Яну 2014, 13:42

Здравейте, колеги бях чел някъде преди , че някой дава оборудван сервиз под наем за примерно ден два, докато си ремонтираш колата.
Но досега не ми се е налагало, но след като смених колата ми се налага да търся помещение което е на сушина и има поне канал и светлина.
Ако някой има познат който знае за такова място в рамките на София или каквато и да е идея моля да сподели с мен.
Благодаря предварително!
Bratochka Racing Team!

Знам лайната са дълбоки,но ги обичай!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: G20, F82

Re: Оборудван сервиз под наем

Мнение от Bexim » 04 Яну 2014, 18:41

Чувал съм, че има такива, нещо ми се върти около 10лв на час - сервиз, подемник и инструменти.
Нещо ми се върти в главата бул. Европа, но като търсих, не можах да го открия.
На мен ми трябва подемникът, за да си боядисам едни части по задния мост и евентуално да си сменя тампоните на стаб. щангата...

ПП Разписвам се в темата, за да следя, че и аз имам интерес! :yes:
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Re: Оборудван сервиз под наем

Мнение от (bubsa) » 04 Яну 2014, 19:12

Ако не се лъжа се намира на Добринова скала(преди кауфланд и Р5) има 3-4 клетки.
Ако идваш от центъра,след тунела завиваш на ляво и веднага пак в ляво.След около 700-800 метра се пада от дясно.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

Назад към Извън Темата