Пълен достъп до Търговски Регистър

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;

Пълен достъп до Търговски Регистър

Мнение от nqmam_bmw » 03 Яну 2014, 12:16

Здравейте,
Сестра ми подготвя един проект за отваряне на фирма, в тази връзка искаме да можем да свалим публичните документи на 1 или 2 фирми (ЕООД), за да може да сме сигурни какви документи са нужни за регистрация и по тях да съставим "новата фирма" :P
Лошото е, че не можем да ги свалим, с изключение на заявлението А4 (,което е публично, а е наблъскано с лични данни :roll: ).
Моля, ако някой има пълен достъп до Търговския Регистър да ми пише едно ЛС :bchug:

Успешна 2014-та!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Astra j 1.4 t

Re: Пълен достъп до Търговски Регистър

Мнение от b.bonev » 03 Яну 2014, 12:56

nqmam_bmw написа:Здравейте,
Сестра ми подготвя един проект за отваряне на фирма, в тази връзка искаме да можем да свалим публичните документи на 1 или 2 фирми (ЕООД), за да може да сме сигурни какви документи са нужни за регистрация и по тях да съставим "новата фирма" :P
Лошото е, че не можем да ги свалим, с изключение на заявлението А4 (,което е публично, а е наблъскано с лични данни :roll: ).
Моля, ако някой има пълен достъп до Търговския Регистър да ми пише едно ЛС :bchug:

Успешна 2014-та!

В търг.регистър в раздел "как да регистрираме" е посочено какви документи са необходими, но тебе май повече те интересува съдържанието им, но за това адвокат или счетоводна къща взимат 300 лева.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.

Потребител
Аватар
Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;

Re: Пълен достъп до Търговски Регистър

Мнение от nqmam_bmw » 05 Яну 2014, 0:37

Случайно се сетих, че във фирмата, която работя имаме пълен достъп до "Търговски регистър" :angel:
Ако някой се сети и му е нужна справка - да ми прати ЛС!
КЛЮЧ :bchug:
Изображение

Назад към Извън Темата