Get laid without BMW

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: Каквото има

Re: Get laid without BMW

Мнение от v1e9s8o8 » 13 Яну 2014, 19:09

acer написа:
Е.Димитров написа:Ако още кара клиото,даже не ми го давай за пример,щото и аз познавам един дето пара има ама няма такъв мизерник,да не изпадам в подробности,но колата му е "ритни ме да запалим" а последното е,купи си хубав апарат,естествено втора употреба и не му се даваха 20 лева за сим карта та си я реза,прави и тн,а е голям човек,има бизнес,пари има...

а изстрещелняци на килограм, ама обратното е още по-смешно, гащи няма гайда иска :mhihi: нашите където бачкам наравно с тях в семейната фирма решиха на 23 да ми вземат кола, е90/е60, аз им отказах и с половината от тези пари отворих фирма с 4 маниаци също в it . та като видя некой дет си е скапал гърба на ягоди в англия за 330i примерно и после нема пари за бензин ми става некво стрнно за кво си използват главата :mrgreen: то секи иска да е гъзар, с яка кола и т.н, ама за гъзар на кредит не бях чувал все още :mhihi: явно минава пред кифлите, видят е90 и викат ох котьо :lol: :dunno:

Тоя с ягодите поне не е на кредит вэел че я си представи една е38 на кредит с 400лв эаплата и кат го викнеш на кафе се чуди ко да прай :mhihi:
Като умреш, ти не знаеш, че си умрял и не ти е тежко на теб, а на другите...
.същата работа е и като си тъп!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 13 Яну 2014, 22:38

та като видя некой дет си е скапал гърба на ягоди в англия за 330i примерно и после нема пари за бензин ми става некво стрнно за кво си използват главата :mrgreen:

Аз не съм брал ягоди, но да речем че и аз съм бил в чужбина и съм работил , като с по-голямата част от парите съм си купил кола . Не знам дали осънзаваш, че това се работи между семестрите и когато примерно на 23 години завършиш и започнеш прилична работа в сферата ти, едно 330и хич не е лошо допълнение към амбициозната ти визия . От другата страна, смотаняците които са се преебали с далеч по-смотани коли , които като разход даже са нагоре, намират няколко милиона причини да ти обяснят колко си зле, а те какви еродирани типове с голфове са .... но явно рева на шестака им действа зле :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Тоя с ягодите поне не е на кредит вэел че я си представи една е38 на кредит с 400лв эаплата и кат го викнеш на кафе се чуди ко да прай :mhihi:

е ако заплатата е 400лв и кредита е за Е38 е тъпо , но принципно колите по света се купуват на лизинг, което си е вид кредит ... е месечната им вноска е малко по-малко от половината заплата , ама :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 14 Яну 2014, 14:35

acer написа:
Е.Димитров написа:Ако още кара клиото,даже не ми го давай за пример,щото и аз познавам един дето пара има ама няма такъв мизерник,да не изпадам в подробности,но колата му е "ритни ме да запалим" а последното е,купи си хубав апарат,естествено втора употреба и не му се даваха 20 лева за сим карта та си я реза,прави и тн,а е голям човек,има бизнес,пари има...

а изстрещелняци на килограм, ама обратното е още по-смешно, гащи няма гайда иска :mhihi: нашите където бачкам наравно с тях в семейната фирма решиха на 23 да ми вземат кола, е90/е60, аз им отказах и с половината от тези пари отворих фирма с 4 маниаци също в it . та като видя некой дет си е скапал гърба на ягоди в англия за 330i примерно и после нема пари за бензин ми става некво стрнно за кво си използват главата :mrgreen: то секи иска да е гъзар, с яка кола и т.н, ама за гъзар на кредит не бях чувал все още :mhihi: явно минава пред кифлите, видят е90 и викат ох котьо :lol: :dunno:

да да,това също е другата крайност на принципа "бъди длъжник на всички че да те помнят като умреш" ,което не само че е крайно тъпо,не е мъжкарско и общо взето пълен нещастник.
Виждал съм и такива,все се чуди от къде да изкрънка некой лев,бачкането било за тъпаците вика,кара някаква кола която си е заложил черния дроб и тн.
Ако е за секса,колата помага,но не е основното,то ако си пич и симпатяга,те жените ще те карат и връщат с техните коли само за да са до теб

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 14 Яну 2014, 21:45

acho.rs написа:
та като видя некой дет си е скапал гърба на ягоди в англия за 330i примерно и после нема пари за бензин ми става некво стрнно за кво си използват главата :mrgreen:

Аз не съм брал ягоди, но да речем че и аз съм бил в чужбина и съм работил , като с по-голямата част от парите съм си купил кола . Не знам дали осънзаваш, че това се работи между семестрите и когато примерно на 23 години завършиш и започнеш прилична работа в сферата ти, едно 330и хич не е лошо допълнение към амбициозната ти визия . От другата страна, смотаняците които са се преебали с далеч по-смотани коли , които като разход даже са нагоре, намират няколко милиона причини да ти обяснят колко си зле, а те какви еродирани типове с голфове са .... но явно рева на шестака им действа зле :mhihi: :mhihi: :mhihi:

е ако заплатата е 400лв и кредита е за Е38 е тъпо , но принципно колите по света се купуват на лизинг, което си е вид кредит ... е месечната им вноска е малко по-малко от половината заплата , ама :lol:

ти говориш за прилична работа, аз говоря за познати които са си дали последният лев за мощно бмв :mhihi: иначе човек може да кара и citroen c1 и пак да е амбициозен, но просто да е безразличен към колите. ся за златотърсачките да му връзват може, ама то такова ебане по-евтино ще му излезе по к**ва :mhihi:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 14 Яну 2014, 22:33

acer написа:
acho.rs написа:

ти говориш за прилична работа, аз говоря за познати които са си дали последният лев за мощно бмв :mhihi: иначе човек може да кара и citroen c1 и пак да е амбициозен, но просто да е безразличен към колите. ся за златотърсачките да му връзват може, ама то такова ебане по-евтино ще му излезе по к**ва :mhihi:

Разбрах ти логиката, но на мен ми се струва че е*ане се цели с възможно най-новата кола, било то и 3то разряден кенеф на предно с 1.2 покойник под капака . След 2005-2006та оправиха дизайна на всички коли, даже и на киа и "народа" започна много да се вглежда в "новото" , пък било то и с показатели на дачия .

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от taratora » 15 Яну 2014, 10:03

acho.rs написа:...с показатели на дачия...

По-ниски, по-ниски :mhihi: Дачията поне е евтина. Най-близката до Дачия корейска шитня е 2 пъти по-скъпа, а не предлага нищо допълнително за тези двойно повече пари :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 15 Яну 2014, 23:11

taratora написа:

По-ниски, по-ниски :mhihi: Дачията поне е евтина. Най-близката до Дачия корейска шитня е 2 пъти по-скъпа, а не предлага нищо допълнително за тези двойно повече пари :mhihi:

Не е баш така - има и ефтини кенефи на цената на най-големия кенеф :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от taratora » 16 Яну 2014, 0:12

acho.rs написа:
taratora написа:

Не е баш така - има и ефтини кенефи на цената на най-големия кенеф :mhihi:

Кои имаш в предвид, че аз от дачия по-евтини не знам? За "чисто нови" коли говорим нали :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
Мечтае да кара: Z8

Мнение от Alexch » 16 Яну 2014, 1:15

Леле, щом и в тая тема се отклонихте от интересната част и го обърнахте в спор за коли, значи наистина сме големи фанатици у тоя форум :mhihi:
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квото дойде

Мнение от mambata_943 » 16 Яну 2014, 14:29

:OT: :oops: Ами аз рядко виждам тема която да не е осрана.. Така, че гледайте да не влизате в спорове и да отклонявате почти всяка тема :yes:

Предишна

Назад към Извън Темата