самсунг галакси ноте 3

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e46 330i

самсунг галакси ноте 3

Мнение от minimalcoholic » 14 Яну 2014, 21:27

Здравейте колеги, решил съм утре да се сдобия с Самсунг галакси ноте 3. Моля да изразите мнения относно телефона, особено ще държа на мненията на притежателите на този телефон.
Благодаря ви предварително!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Re: самсунг галакси ноте 3

Мнение от Пинтев » 14 Яну 2014, 23:22

Взимай го смело колега...телефона е много добър....сега всички ще те оплюят че е голям като врата,плочка...че неможе да се говори понего и тем подобни...не ги слушай..от 2 месеца го ползвам няма никакви бъгове..за разлика от С3 и С4 който за нищо не стават. :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
Мечтае да кара: M3

Мнение от dr.peshev » 14 Яну 2014, 23:33

Ползвам Galaxy Note 2 ,а Note 3 е с по-добър екран HD , по-мощен процесор 1.6 vs 2.3 и камера 8 vs 13MP ! :yes:
Но вица си го знаеш-
Ало,удобно ли Ви е да говорите?!
Не, със Самсунг галакси ноут съм! :mhihi:
p.s. независимо от поколението
ЕДИНСТВЕНОТО ПО-ХУБАВО НЕЩО ОТ ШВЕДСКАТА ТРОЙКА Е БАВАРСКАТА! :winky:

Оригинални BMW дискове и накладки F10/F11 Цък :yes:
Оригинални BMW якета - Промоция Цък :yes:

Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Е46 330Ci

Мнение от loadrunner » 14 Яну 2014, 23:48

На 19-ти декември си го взех.Изобщо не е толкова голям,колкото изглежда.Удобен е и ми пасва точно в ръката,но за работа с една ръка-трудно.S-pen е супер функционален,опциите с динамичните бележки и изобщо всичко свързано със S-pen предполагам можеш да ги видиш в нета.Работата в два прозореца също е много удобна.За лагване при каквито и обстоятелства да е не може да става дума,3 GB RAM предоволно си вършат работата.Батерията преспокойно издържа 2 дни с час,час и нещо разговори на ден,мейли,viber,с две думи - ръчкане както трябва :yes: Отделно Watch-on функцията,която ползва инфраред порта ми е супер удобна-наредил съм си всички дистанционни за отделните апартаменти-климатици,цифрови устройства,ТВ-всичко е в едно.Изобщо,за сега забележка към телефона нямам.Лично предпочитание е,че Jet Black цвета му отива повече :mhihi: Ако нещо друго те интересува,колега,питай :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e46 330i

Мнение от minimalcoholic » 16 Яну 2014, 22:06

Адския телефон :D като поработя малко с него ще пиша да споделя впечатленията си
Изображение

Назад към Извън Темата