Питане за шоф. книжка
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- sevisevi16
- Потребител
-
- Кара: икономично
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: 330d
Питане за шоф. книжка
Здравейте колеги, искам да ви попитам дали е възможно да се изкара шоф от друг град, имам предвид от София да запиша във Видин и да се явявам само за изпитите възможно ли е това?
П.С ученик съм за това ви питам дали мога да се запиша на курс в Видин защото там имам познати инструктори, но да се явявам само за изпитите,да не стоя на Видин докато трае целия курс а да съм си в София.
П.С ученик съм за това ви питам дали мога да се запиша на курс в Видин защото там имам познати инструктори, но да се явявам само за изпитите,да не стоя на Видин докато трае целия курс а да съм си в София.
- Slavkov_e21
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е21
- Детайли за колата: '81 Е21 м10
Re: Питане за шоф. книжка
sevisevi16 написа:Здравейте колеги, искам да ви попитам дали е възможно да се изкара шоф от друг град, имам предвид от София да запиша във Видин и да се явявам само за изпитите възможно ли е това?
По принцип може да си караш курсовете в друг град, та даже да си ги ИЗкараш.. После обаче става малко по бавно при подаването на документите, защото се чака повече (докато стигнат до града от който си, от града в който си ги изкарал).. Чака се с около седмица, максимум 2 повече.

Поздрави и Успех

- mumford
-
320ci
-
- Детайли за колата: M52B20TU и 760Li

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Е нали трябва да караш кормуване как без да ходиш? По принцип не може, но реално знаеш че всичко може.
- sevisevi16
- Потребител
-
bum_bum написа:Е нали трябва да караш кормуване как без да ходиш? По принцип не може, но реално знаеш че всичко може.
Какво имаш предвид колега, аз уча в момента и нямам време, а инструктора ми е приятел и искам да карам при него, но той е на Видин и ако може да се запиша за курса при него и само да ходя за изпитите на Видин дали ще е възможно?
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
sevisevi16 написа:дали мога да се запиша на курс в Видин ... ,да не стоя на Видин докато трае целия курс
Ако правилно съм те разбрал...Това ми звучи като някаква шуробаджанащина

После защо стават катастрофи и загиват хора по пътя.
- sevisevi16
- Потребител
-
k.milanov написа:sevisevi16 написа:дали мога да се запиша на курс в Видин ... ,да не стоя на Видин докато трае целия курс
Ако правилно съм те разбрал...Това ми звучи като някаква шуробаджанащинаНе, че е невъзможно...
После защо стават катастрофи и загиват хора по пътя.
Колега, не знам как ти звучи аз просто искам отговор дали мога да направя това нещо?
А и не си мислете, че ще излеза така неподготвен на пътя да шофирам...
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Не, не може! Законово всеки трябва да си изкара пълния брой часове. Сега, вече схемите дето ти искаш да ги правиш са друго......
Не искам да те срещам по пътищата
Не искам да те срещам по пътищата

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
8 мнения
• Страница 1 от 1