VIVACOM Duo: Net + TV

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Re: VIVACOM Duo: Net + TV

Мнение от Демирев » 25 Окт 2012, 0:09

Leon написа:БТВ екшън не знам да има ХД, само излъчват 16:9 картина, може някой с това да се бърка. Ринг изобщо не съм си правил труда да го търся.

:shock: От два месеца БТВ Медия трещят с реклами за трите си фул хай дефинишън канала Екшън - Ринг и основния БТВ, ти пак 'излъчвали само 16:9'.

Всички мачове от Шамп.Лига и Лига Европа по Екшън HD и Ринг HD се излъчват 1920х1080 и то с много висок битрейт.
По БТВ - екшън и ринг SD се излъчват в 16:9

По БТВ HD във FULL HD 1920х1080 се излъчват Шоуто на Слави, Новините, сутрешните и преди обед блокове, бг.сериалите на бтв и някои игрални филми.

По БТВ SD в 16:9 със стандартна резолюция се излъчват същите.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 25 Окт 2012, 11:31

Не съм се изразил коректно, имах предвид в мрежата на Булсатком излъчват само 16:9 канала...
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бас Барабас

Мнение от Яро » 25 Окт 2012, 23:05

:OT:
Виждам, че се споменава Булсат и да не отварям нова тема, има ли някой представа дали мога да си "активирам" втори приемник (за модел ZHD 200 говоря) и да го ползвам на място различно от другия приемник?
Всеки шут в задника - крачка напред!
Изображение

Аватар

Мнение от F3P » 25 Окт 2012, 23:25

Можеш да го ползваш където ти е кеф. Но дали ще можеш само да го вземеш (в смисъл без да ти го монтират у вас) не знам :dunno:

ПС: Но няма невъзможни неща все пак- най-много като дойдат техниците да ти го монтират да се разбираш с тях :roll:
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 26 Окт 2012, 7:25

Естествено, че можеш. Повечето познати ползват приемници на повече от едно място. Мисля, че от булсатком съзнателно си затварят очите за това - въпроса е да си плащаш таксите. Конкуренцията е голяма.
трябва само да си "намериш" или закупиш от тях нужното оборудване

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бас Барабас

Мнение от Яро » 29 Окт 2012, 21:11

F3P написа:Можеш да го ползваш където ти е кеф. Но дали ще можеш само да го вземеш (в смисъл без да ти го монтират у вас) не знам :dunno:

ПС: Но няма невъзможни неща все пак- най-много като дойдат техниците да ти го монтират да се разбираш с тях :roll:

© написа:Естествено, че можеш. Повечето познати ползват приемници на повече от едно място. Мисля, че от булсатком съзнателно си затварят очите за това - въпроса е да си плащаш таксите. Конкуренцията е голяма.
трябва само да си "намериш" или закупиш от тях нужното оборудване

Благодаря колеги.
За старите аналогови приемници го знаех, но не бях сигурен за новия дигитален.
Всеки шут в задника - крачка напред!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: му се на вода

Мнение от frizzante » 18 Яну 2014, 15:18

Да избухна с един въпрос аз, без да отварям безмислена тема. Някой който има сателитна телевизия на Виваком и е с HD декодер може ли да ми обясни как аджеба да си пренаредя каналите?! Примерно бтв ми е на 31 канал и тн. Искам да си го подредя малко за да не се лутам из някакви странни числа...Вчера ми го инсталираха. Тоя на Булстата Е супер лесно - надтройки, любими канали, избирам си ги, подреждам ги, запаметявам и после бутон FAV и съм в тоя режим и си цъкам там. При тоя греда обаче, ако не може ще им го върна, направо полудявам!

Sent from the черешата
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: му се на вода

Мнение от frizzante » 20 Яну 2014, 11:54

Никой ли няма такъв декодер? Настройките ги прегледах подробно и не откривам начин да подредя каналите...Май наистина не е възможно.

Sent from the черешата
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!

Предишна

Назад към Извън Темата