VIVACOM Duo: Net + TV
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Re: VIVACOM Duo: Net + TV
Leon написа:БТВ екшън не знам да има ХД, само излъчват 16:9 картина, може някой с това да се бърка. Ринг изобщо не съм си правил труда да го търся.

Всички мачове от Шамп.Лига и Лига Европа по Екшън HD и Ринг HD се излъчват 1920х1080 и то с много висок битрейт.
По БТВ - екшън и ринг SD се излъчват в 16:9
По БТВ HD във FULL HD 1920х1080 се излъчват Шоуто на Слави, Новините, сутрешните и преди обед блокове, бг.сериалите на бтв и някои игрални филми.
По БТВ SD в 16:9 със стандартна резолюция се излъчват същите.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Не съм се изразил коректно, имах предвид в мрежата на Булсатком излъчват само 16:9 канала...
Never mistake motion for action...

Виждам, че се споменава Булсат и да не отварям нова тема, има ли някой представа дали мога да си "активирам" втори приемник (за модел ZHD 200 говоря) и да го ползвам на място различно от другия приемник?
Можеш да го ползваш където ти е кеф. Но дали ще можеш само да го вземеш (в смисъл без да ти го монтират у вас) не знам
ПС: Но няма невъзможни неща все пак- най-много като дойдат техниците да ти го монтират да се разбираш с тях

ПС: Но няма невъзможни неща все пак- най-много като дойдат техниците да ти го монтират да се разбираш с тях

Естествено, че можеш. Повечето познати ползват приемници на повече от едно място. Мисля, че от булсатком съзнателно си затварят очите за това - въпроса е да си плащаш таксите. Конкуренцията е голяма.
трябва само да си "намериш" или закупиш от тях нужното оборудване
F3P написа:Можеш да го ползваш където ти е кеф. Но дали ще можеш само да го вземеш (в смисъл без да ти го монтират у вас) не знам![]()
© написа:Естествено, че можеш. Повечето познати ползват приемници на повече от едно място. Мисля, че от булсатком съзнателно си затварят очите за това - въпроса е да си плащаш таксите. Конкуренцията е голяма.
Благодаря колеги.
За старите аналогови приемници го знаех, но не бях сигурен за новия дигитален.
- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода
Да избухна с един въпрос аз, без да отварям безмислена тема. Някой който има сателитна телевизия на Виваком и е с HD декодер може ли да ми обясни как аджеба да си пренаредя каналите?! Примерно бтв ми е на 31 канал и тн. Искам да си го подредя малко за да не се лутам из някакви странни числа...Вчера ми го инсталираха. Тоя на Булстата Е супер лесно - надтройки, любими канали, избирам си ги, подреждам ги, запаметявам и после бутон FAV и съм в тоя режим и си цъкам там. При тоя греда обаче, ако не може ще им го върна, направо полудявам!
Sent from the черешата
Sent from the черешата
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода
Никой ли няма такъв декодер? Настройките ги прегледах подробно и не откривам начин да подредя каналите...Май наистина не е възможно.
Sent from the черешата
Sent from the черешата
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4