Ролери
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Ролери
Здравейте
Съпругата ми има рожден след няколко дена и искам да и взема ролери. Дайте ми насока има ли нещо специфично при избора и да ми препоръчате евентуално марки и магазин на територията на София, където мога да ги разгледам и купя.
Благодаря предварително

Благодаря предварително

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: Ролери
http://www.vertigo-skates.com/bg/store - едни от най-сериозните на пазара. Преди 4-5 години, специално доставиха за мен един модел от щатите, плащах над 400лв по спомен, но аз пързалях разни неща и бяха професионален модел. Предполагам, че търсиш фитнес ролери. Повече от задължително е да ги вземеш заедно с нея, да си ги пробва и т.н. Изключително важно е, първият месец(зависи колко кара де) никой друг да не ги обува освен нея. За да може вътрешия ботуш да улегне по ходилото и. Момчетата поне тогава, бяха изключително любезни и ми обесняваха доста. След това едната планка, която държи шината за самият ботуш се счупи, та ми я пратиха нова безплатно.. Доволен съм от тях.. Предвиди в бюджета една каска и протектор за ръцете.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Re: Ролери
Благодаря за отговорите. С нея ще ги купувам, че така на око, не ми се рискува. Само тя ще ги носи. А протектори и каска съм предвидил. Аз самият карам колело по планините и знам тези неща, колко са важни!!!
4 мнения
• Страница 1 от 1