Ремонт автомати-панти за ски Naxo (За знаещи и разбиращи )
Модератор: Общи модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- didite_bg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 520 I 1998г
- Мечтае да кара: ///M5 2003 г
Ремонт автомати-панти за ски Naxo (За знаещи и разбиращи )
Здравейте,
купих си нови автомати панти Naxo nx2, обаче идват малко къси. Въпроса ми е мога ли да преместя малко рамената назад и да си направя нови дупки и нова резба? Има ли голям натиск точно там (ако някой си спомня старите автомати за ходене Изер-при тях там е тъничката пластмаса която свързва предната и задната част ). Като размер ме устройва идеално, само се притеснявам за здравината- остава малко място (около 1 см )вътре в пластмасата в което няма да има рамо). Знам, че при каране няма да имам проблем, защото няма усилие никакво там. Поздрави !
купих си нови автомати панти Naxo nx2, обаче идват малко къси. Въпроса ми е мога ли да преместя малко рамената назад и да си направя нови дупки и нова резба? Има ли голям натиск точно там (ако някой си спомня старите автомати за ходене Изер-при тях там е тъничката пластмаса която свързва предната и задната част ). Като размер ме устройва идеално, само се притеснявам за здравината- остава малко място (около 1 см )вътре в пластмасата в което няма да има рамо). Знам, че при каране няма да имам проблем, защото няма усилие никакво там. Поздрави !
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- M5
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 520i - продадена
- Мечтае да кара: M5
Re: Ремонт автомати-панти за ски Naxo (За знаещи и разбиращ
Не съм много наясно с Naxo, но при Diamir автоматите идват в 3 размера и обхващат различни размери обувки, като граничните размери се припокриват. За новите дупки зависи колко близо ще са до старите. Ако са много близо, "стената" между дупките може да не издържи.
Най-добре е да се смени автомата за следващия размер.
Най-добре е да се смени автомата за следващия размер.
2 мнения
• Страница 1 от 1