защо БМВ форума ми е по-приятен от фейсбук???
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Re: защо БМВ форума ми е по-приятен от фейсбук!!!!
Форума , определено е по-приятен,по-информативен и колко работа ми е свършил не е истина просто.
От друга страна - всичките ми около 80 приятели във фейса ги познавам лично , следя си баскетболните новини и общо взето това.
Иначе форума е постоянно зареден на браузъра и се спира само ако спирам компа , във фейса прекарвам по има няма 10 мин на ден.
Иначе любимото ми средство за комуникация е телефона.
От друга страна - всичките ми около 80 приятели във фейса ги познавам лично , следя си баскетболните новини и общо взето това.
Иначе форума е постоянно зареден на браузъра и се спира само ако спирам компа , във фейса прекарвам по има няма 10 мин на ден.
Иначе любимото ми средство за комуникация е телефона.

- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Аз се регистрирах във фб преди 5 години и половина след 10-тата годишнина на випуска (малии к'ъв съм дрЪт) с цел да поддържам връзка с масово емигриралите ми съученици, които се пръснаха навсякъде по света, един май отиде и на Луната
3 години и половина по-късно демек преди около 2 години установих, че го ползвам за всичко само не и за това. С емигрантите и тогава и сега си общуваме по скайпа или google hangouts. Осъзнах, че губя прекалено много време във фб без реално да правя нищо съществено. Беше ми станало като навик едва ли не - пускам компа и хоп първо зареждам фб. В един момент ми дотегна най-вече от позьорщината както и това, че някои "приятели" не можех да им видя очите с месеци при все, че живеем в един град, а иначе всеки ден ще ме заливат с коментари, лайк-вания и прочее спам. Един вид виртуалната комуникация коя от коя по-фалшива се предполага, че ни стига. Да ама на мен не ми стига. Така е един хубав момент без много да се колебая директно си изтрих профила. Не съм го афиширал по телевизията или вестниците, нито пък ще пропагандирам тук или където и да против фб. Взел съм решението само и единствено за себе си и не смятам да убеждавам който и да е в каквото и да е. Но след като поставяме така нещата ще си дам мнението - за мен фб изключително лесно и достъпно предразполага хората да се представят за такива, каквито познатите им (че и целия свят дори) искат да си мислят че са. С една дума - фалш, ама много фалш. Това беше и основната причина да разкарам този фалш от и без това оскъдното ми свободно време. Иначе комуникацията ми с приятелите ми стана по-истинска - който иска може да ме намери 24/7 по телефона или всяка вечер (почти) на скайп. Спамерите и спамерките много лесно ги филтрирах.
И понеже темата е свързана и с форума имам да изкажа едно недоволство. Няколко пъти ми се случва да научавам за официални мероприятия организирани от Клуба и/или форума или косвено от 3-ти лица или с голямо закъснение, защото въпросните мероприятия са публикувани само и единствено в съответната фенска фб страница, дали официалната на Клуба или на някоя регионална структура. Нямам нищо против нещата да се организират и там, но смятам, че е редно да се пускат първо тук. Все пак този форум го е имало доста преди фб.

И понеже темата е свързана и с форума имам да изкажа едно недоволство. Няколко пъти ми се случва да научавам за официални мероприятия организирани от Клуба и/или форума или косвено от 3-ти лица или с голямо закъснение, защото въпросните мероприятия са публикувани само и единствено в съответната фенска фб страница, дали официалната на Клуба или на някоя регионална структура. Нямам нищо против нещата да се организират и там, но смятам, че е редно да се пускат първо тук. Все пак този форум го е имало доста преди фб.
rve написа:Все пак този форум го е имало доста преди фб.
Ц, не си прав

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- drevnia
- кандидат ентусиаст
-
hacker4eto1 написа:Едно време,за да си модерен трябваше да имаш ФБ ,а сега за да си модерен трябва да нямаш...
от 1 година и половина аз съм модерен човек.
Леле аз съм бил постоянно модерен, пък си мислех, че съм изостанал от реалният свят.
- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
doomy525 написа:rve написа:Все пак този форум го е имало доста преди фб.
Ц, не си правтова че навлезе за една-две години като торнадо при нас е друг въпрос
Колегата има предвид,че форума е преди българските фен групи в фейса.

Аз лично файда от фейса нямам,единствения далечен човек,който ми е важен е майка ми,но скайпа ми върши идеална работа,аз и заради нея го пускам изобщо,за приятелите ми ,върши работа телефона,за радост тези на който държа ,още не са избягали надалеч.Имах профил,но простотията и позьорщината не ме изкефи нещо и го изтрих,но на друг може и да му е от полза,някои колеги изтъкнаха основателни причини.За форума само хубави неща мога да кажа,нямаше да съм такъв фен на марката,ако го нямаше.Много неща съм научил за любимите ни коли,много съм се смял и забавлявал,със кеф влизам всеки ден,а пък за части,за колата само на форума разчитам,дори като съм получавал по Еконта ,например спирачна течност,съвсем обикновена Текстар,служителя дето ме обслужваше се зачуди и вика:че тука няма ли спирачна течност,че я поръчваш?Предпочитам да си дам парите на фен на марката,а пък и имам по-голямо доверие на продаващите тук за произхода на частта ,отколкото на Еврото или Плюса.Пък за някаква по-специална част за трийската,няма къде да я намеря,ако не тук.Плюс това,форума е добре изграден,има си строги правила,модератори,всичко е както трябва,как да не ти е кеф да влизаш,а и друго има,тук сме се събрали хора с еднакъв интерес,помагаме си,шегуваме се,с най-голямо желание бих се запознал с всички активно пишещи.Като цяло съм много горд,че съм фен на марката и член на този форум,даже ми е време и да стана член на клуба,то се е видяло,че измъкване от тая краста няма.

BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Малко извън темата, ама ми прави впечатление друго, форума се превръща все по усилено във филиал на продавалник. Цъкнете върху нови мнения примерно, и вижте колко от последните теми са в търговските раздели и колко са другите.Имам база за сравнение с първите години тук, и с това, което е сега.Промяната, поне за мен, не е в положителна насока, заради това и много стойностни хора ги няма вече.Преди 5-10 години имаше други идеи и дух, които на мен определено ми липсват.
only rear wheel drive
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
Е то като цяло вече стойностните хора по света изчезват.Един по един.Една от многото причини естествено е именно фейса и подобни.Социалната мрежа.Много социална няма що.Всъщност социалната мрежа фейсбук е баш АНТИсоциалното нещо от съвремието ни, ама кой да има достатъчно в главата та да се сети.Другото което забелязвам във тъпашкия фейс-непрестанно се публикуват някакви притчи, красиви, поучителни неща.Носещи уж някаква поука, , морал, ценности, възвисяващи идеали и.....нито един от публикуващите не отговаря изобщо на това което поства.Крайно лицемерие.Фейсбук??Мерси, мерси няма нужда.
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
И кат праснеш някъв коментар после по улиците те гледат лошо, щото ги знаеш що за кифли са
Добре, че се въздържам вече от подобни простотии, даже го бях спрял за година и изгубих контакт с няколко така да кажем "приятелчета" нищо, че ми е доста ограничен листа с приятели там..
най-най-най-най-най-най-най-най антисоциалното нещо е тоа фейс..13243434 степен на квадрат умножено по 100 и пак ще е малко.
А пък най ми е забавно като се съберат двама индивида, два три-пет-десет месеца целувки и влюбени простотии си публикуват, а като спре това и прави впечатление и виждаш, че даже не са и в приятели вече

А пък най ми е забавно като се съберат двама индивида, два три-пет-десет месеца целувки и влюбени простотии си публикуват, а като спре това и прави впечатление и виждаш, че даже не са и в приятели вече

enjoy life and drink cold beer

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
doomy525 написа:А пък най ми е забавно като се съберат двама индивида, два три-пет-десет месеца целувки и влюбени простотии си публикуват, а като спре това и прави впечатление и виждаш, че даже не са и в приятели вече![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Че аз имам един познат, къде така скъса гаджето си. Директно я махна от рилейшън шипа, тя горката 2 седмици не знае к'во става

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

randity написа:doomy525 написа:А пък най ми е забавно като се съберат двама индивида, два три-пет-десет месеца целувки и влюбени простотии си публикуват, а като спре това и прави впечатление и виждаш, че даже не са и в приятели вече![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Че аз имам един познат, къде така скъса гаджето си. Директно я махна от рилейшън шипа, тя горката 2 седмици не знае к'во става![]()
Maладець

40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3