азраилчо.... 2 серия
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
не ви отива нито на годините, нито на позициите ви тук, нито на нищо за което се сещам тази публична расправия... 

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Azrail написа:Успех с работата и да пишеш!
Благодаря за пожеланията

Желая ти лек и спорен ден

Айде да се изкажа и аз..
Значи така като чета какво пише и Азрайл и Любо и двамата имат право малко или много.
Проблема според мен е следния, няма уважение към модератора. И за съжеление няма да има, защото Азр. се опитва да го постигне като е строг и стриктен. Преди да стане модератор не се беше изявил никъде и хората го знаят заради 540ката му, което спопред мен не е достатъчно да придобие респект.
Или поне това са мойте мисли...може и да греша може не...аз намирал истина и в приказките на двамата, истината е посредата...сега към кой клони повече средата други ще изкажат мнение.
ПС. Тъй както е тръгнало ни требва под форум - Скандали и Интриги ! Давам гараниция, че ще е най-посещавания под-форум
Значи така като чета какво пише и Азрайл и Любо и двамата имат право малко или много.
Проблема според мен е следния, няма уважение към модератора. И за съжеление няма да има, защото Азр. се опитва да го постигне като е строг и стриктен. Преди да стане модератор не се беше изявил никъде и хората го знаят заради 540ката му, което спопред мен не е достатъчно да придобие респект.
Или поне това са мойте мисли...може и да греша може не...аз намирал истина и в приказките на двамата, истината е посредата...сега към кой клони повече средата други ще изкажат мнение.
ПС. Тъй както е тръгнало ни требва под форум - Скандали и Интриги ! Давам гараниция, че ще е най-посещавания под-форум

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
GaD написа:ПС. Тъй както е тръгнало ни требва под форум - Скандали и Интриги ! Давам гараниция, че ще е най-посещавания под-форум
стига стига!от хранилка няма нужда!не искаме да стаме тунинг форум номер 2

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- X-citer
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Azrail
- UFO Pilot
-
Значи грешката от моя страна е налице, но само от една гледна точка... Идеята беше да се стигне до тук, за да се замисли Любо, Явор и т.н. че не са прави, че трябва да се замислят относно качеството и градивността на постингите си, защото малко или много като стари и оценени потребители са пример за начин на поведение на голяма част от останалите, по-млади потребители тук. Искрено се надявам да са се замислили и за работата, която ми отварят, както и за проблемите, които ми създават, когато някой по-млад потребител каже "Добре де, на Любо мнението не го изтри, а мойто изтри!" или "Защо моята тема е заключена, а на Явор не е?!" и така нататък... Поставете се в моето положение, момчета и се замислете какво ще стане когато определена групичка каже "Ше си праа квот' си искам бе, ей!"... Не това начина и просто не мога да позволя да стават така нещата. Надявам се, разбирате ме...
Извинявам се на Любо за изтрития пост, но честно казано вътрешно се радвам, че се стигна до тук, защото много неща се изказаха, които рано или късно трябваше да бъдат казани, както и надявам се, хвърлихме светлина и разсяснихме много въпроси.
Това е от мене...
Извинявам се на Любо за изтрития пост, но честно казано вътрешно се радвам, че се стигна до тук, защото много неща се изказаха, които рано или късно трябваше да бъдат казани, както и надявам се, хвърлихме светлина и разсяснихме много въпроси.
Това е от мене...
MORE BEER!
- X-citer
-
Azrail написа:Извинявам се на Любо за изтрития пост, но честно казано вътрешно се радвам, че се стигна до тук, защото много неща се изказаха, които рано или късно трябваше да бъдат казани, както и надявам се, хвърлихме светлина и разсяснихме много въпроси.
Това е от мене...
За мен въпросът се приключи до тук с това твое мнение

Нямам време, а и не виждам смисъл да продължавам да пиша безкрайни постове. В четвъртък вечерта по принцип съм на работа, но специално ще се сменя за да успея да дойда до Еко-то. Надявам се и ти да успееш да дойдеш и там ще си ги кажем и изясним нещата на живо.

- Azrail
- UFO Pilot
-
Четвъртък няма да има значение вече
, но ще е хубаво да разясним евентуални лични несъгласия, ако има останали такива.
Айде стига ви толкоз, show's over

Айде стига ви толкоз, show's over

MORE BEER!
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3