Отново жертва на крадци на части - липсват огледала на е46

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Re: Отново жертва на крадци на части - липсват огледала на е

Мнение от hell's angel » 04 Фев 2014, 22:33

То имаше навремето такава офанзива, преди 3-4-5 години и нямаше ефект. Копеленцата четат тук (и тема имаше за самообслужването наскоро), та се разбирайте за мястото, колата и времето на ЛС или на по бира....
Ubi dubium, ibi libertas

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 06 Фев 2014, 4:47

Колега то е ясно,че четат форума,ама ние не сме глупави да се разбираме за срещи час дата и място и да го обявим тук,всичко ще бъде на ЛС...а ако някой от тия утрепки си помисли,че е уникално умен да ми пише на ЛС и да се направи на колега от форума запитвайки ме за дата място и час,за да знаят къде да не пипат,ще кажа че като се позатопли ще организираме подобно нещо и хич не ми дреме дали ще има или няма да има ефект,аз желая само ЕДНО..да хвана някой от тия и да му счупа всички пръсти един по един,бавно и мъчително,та като го пуснем после в неговите среди всички рибки ще треперят от страх и ще си пазят пръстчетата от ОНИЯ психичноболния в квартал Люлин защото хвана ли някой такъв просто никой няма да го спаси,ще си намрази живота точно за няколко минути,и ще му се иска да сънува..защо пиша всичко това?ЗащоТО ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ МИ ОТКРАДНАХА ЛИП СПОЙЛЕРА и ще купувам от Babuna нов вече незнам 7ми лип ли е или 8ми,но хвана ли някой от тия,ще му изпочупа всички пръстчета и ще ме помни цял живот :ranting:

п.с Ако някой от вас утрепки ни чете под форума,да знаете че ще хвана някой ден един от вас,и портите на ада ще му се сторят по добрия избор,господ на МЕН МИ Е СВИДЕТЕЛ :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

Потребител
Аватар
Кара: F10 530d xdrive
Мечтае да кара: Boeing 737 classic

Мнение от kazmin » 11 Фев 2014, 17:57

Намерих си огледала и ги монтирах. Но преди това се замислих дали по някакъв начин не мога да ги предпазя от повторна кражба? Не знам дали това, което направих, ще предотврати отново злонамерени действия върху огледалата, но времето ще покаже:

Изображение

Изображение

Изображение

Услугата се нарича "лазерно гравиране върху стъкло", направена от http://www.10x.bg/ срещу 24лв. Станаха за 1 ден.

Вие бихте ли си купили огледала, продавани от съмнително лице и с този надпис?
The sky is the limit

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 11 Фев 2014, 18:03

Е тва е решението!!! :clap: :clap: :clap:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F82 M4

Мнение от devent » 11 Фев 2014, 19:17

Не знам колко е решение.. Да не ги хване яд крадците и да ти ги счупят :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 11 Фев 2014, 19:24

devent написа:Не знам колко е решение.. Да не ги хване яд крадците и да ти ги счупят :roll:

Не, те просто не гледат какво пише. Ще ги гепнат (не го пожелавам никому) и като видят какво пише, ще ги хвърлят след неуспешните опити да ги "оправят".

Но иначе идеята е супер. И дори да ги свалят, само пенделите са назад със страха дет са брали.

Но има и нещо друго, ако продадеш колата в друг окръг и трябва да се сменят номера, следва че и огледала трябва да се сменят, нали???

Потребител
Аватар

Мнение от kazmin » 11 Фев 2014, 20:34

Ако ги счупят от яд, каското ще ги поеме. Тъжно ще е ако ги свалят без да видят надписа.

До колко това е решение, не знам, но е единственото нещо, което ми дойде на ум, за да се предпазя от рецидив.
The sky is the limit

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от v_p_m » 12 Фев 2014, 1:33

На мен ми свалиха емблемата (която е захабена и тн.) изобщо не го очаквах от 5 години седи пред блока колата и никога не са сваляли нищо , най интересното е че на 3 метра има 3 турски е36 перфектни с м-пакет, джанти и всичко .
Според мен това го правят некви първокурсници ,понеже като ги гледам се по калпави идват.

Потребител
Аватар

Мнение от kazmin » 12 Фев 2014, 18:07

Kris написа:Но има и нещо друго, ако продадеш колата в друг окръг и трябва да се сменят номера, следва че и огледала трябва да се сменят, нали???

Ще му сваля на човека 50лв. и да си ги смени :) Предпочитам да не бера ядове, докато имам аз автомобила. Каско, РПУ-та, всичко е време.
The sky is the limit

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 13 Фев 2014, 13:48

В интерес на истината, съвпадение или не, но огледалата на Е36-та ми престанаха да ги крадат след като почерпих в един център за маркиране да ми пръснат вина на колата върху стъклата. При моя застраховател ми отказаха, но друго място проявиха разбиране. Естествено, че е лесно да се обясни продажба на маркирани огледала, но явно като са "надраскани" не им ги купуват "клиентите", пак си е някаква пречка.
Never mistake motion for action...

Предишна

Назад към Извън Темата