Дипломна работа - анкета
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Re: Дипломна работа - анкета
Дадените отговори не изчерпват всички възможности, често не намирах "моя" отговор сред предложените...
Могат да се дават и два (и повече отговори) на един въпрос, нали така?
Excellent! Steven is my name!
Borymeckata написа:Дадените отговори не изчерпват всички възможности, често не намирах "моя" отговор сред предложените...
Да!

Благодаря отново на всички! В събота и неделя ще се опитам да намеря време, за да обобщя отговорите и да Ви представя резултатите

- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
OK, Колега, ще бъде интересно да видим и резултатите...
Здравейте отново, колеги ! :p
След като днеска от 12 часа на обяд съм седнал да обработвам резултатите от анкетата %)
, най-накрая успях да ги завърша. За съжаление само от форума на фоксваген ме отсвириха и имам само 3 попълнение анкети от тях, на чиято база никакви резултати не мога да покажа. Та оставате Вие, хонда-форума и хонда-прелюд-форума(на който съм член и затова е там
).
Та - поствам линкчето - аз не съм имал възможността да разгледам напълно анкетата, и да си направя необходимите изводи, но това ще стане след време. Това, което ми направи впечатление веднага е че Вие най-бързо обичате да карате и определено не щадите средства за колите си.
ЛИНК:
http://1drv.ms/Mnkm3P
Благодаря отново на всички за отделеното време и честните отговори! Едно наистина голямо благодаря от мен, ако случайно успея да завърша скоро(3-4 месеца) ще почерпя! ^_^ B)
П.С. Ако нещо не се отваря - пишете да го кача в друг формат или нещо от сорта

Та - поствам линкчето - аз не съм имал възможността да разгледам напълно анкетата, и да си направя необходимите изводи, но това ще стане след време. Това, което ми направи впечатление веднага е че Вие най-бързо обичате да карате и определено не щадите средства за колите си.
ЛИНК:
http://1drv.ms/Mnkm3P
Благодаря отново на всички за отделеното време и честните отговори! Едно наистина голямо благодаря от мен, ако случайно успея да завърша скоро(3-4 месеца) ще почерпя! ^_^ B)
П.С. Ако нещо не се отваря - пишете да го кача в друг формат или нещо от сорта
- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
Hak написа:Здравейте отново, колеги ! ... Това, което ми направи впечатление веднага е че Вие най-бързо обичате да карате и определено не щадите средства за колите си.
...
Абе всички нарушават ограничнията на скоростта, но само ние си признаваме ...

В населено място по принцип спазвам, защото има много непредвидими фактори - коли излизат внезапно от преки или паркинги, деца играят, мотоциклети се провират, пенсионери пресичат като дрогирани, животни тичат... Но на шосето рядко карам с 90, обикновено съм между 110 и 130, признавам си.
А за "пестенето" от поддрърка и ремонт на колата - мисля, че всички са съгласни, такива икономии са опасни и глупави и в крайна сметка могат да те вкарат в много по-големи разходи.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
- Akyosev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 535D, E39 M5 99,E36 328is '97
- Мечтае да кара: E46 M3 Csl
- Детайли за колата: IS с присадено сърце, конита-монита и т.н. :)
+ 1 и от мен
Наистина се набляга много на тази скорост, а по нашите ширини неправилното изпреварване е по-голям проблем, според мен.
Наистина се набляга много на тази скорост, а по нашите ширини неправилното изпреварване е по-голям проблем, според мен.

- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
Дано не тръгне спор, ама:
Мисля, че доста сме послъгали, особено частта с "Не". Голяма част от нас мислят, че не е правилно, но въпреки това даваме :)
10. Случвало ли се е да давате подкуп на лице, представител на полицията ?
БМВ - фенклуб написа:в) Не, защото не смятам, че е правилно
Мисля, че доста сме послъгали, особено частта с "Не". Голяма част от нас мислят, че не е правилно, но въпреки това даваме :)
- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
Akyosev написа:+ 1 и от мен
За мен дори е бягане от истинските проблеми и удобно измиване на ръцете.
Много по-важно да се определи каква грешка е довела до инцидента (било то на водача или на отговарящият за участъка от пътя), отколкото да се лепва веднага етикет "несъобразена скорост".
Веднага се сещам за един случай на Хемус преди години, при които неправилно/некачествено поставени мантинели убиха водача на автомобила - човека действително беше превишил скоростта, но мантинелите са там , за да помогнат в такава ситуация, а не за да убиват.В крайна сметка отново беше лепнат етикета несъобразена скорост и друго развитие по случая не знам да е имало.
Аз също съм на мнение, че неправилното изпреварване е може би основният проблем.
Много ми е интересно каква е културата на изпреварване по двулентовите пътища в нормалните държави.
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3