Копаене на bitcoins?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46

Копаене на bitcoins?

Мнение от Empty_Head » 04 Мар 2014, 10:26

Здравейте, от известно време ме "човърка" как стои въпросът с копането на биткойни. Знам, че все повече хора започват да се занимават с това и добиването става все по-трудно, но на този етап, ако има някой запознат или го е правил, за да сподели, колко биткойна могат да се добият за месец, има ли коини, които са по на оферта в момента от биткойните? Каква трябва да ми е минималната инвестиция за да имам сигурна възращаемост? лесно ли се обменят след това за реална валута и т.н. Ще бъда много благодарен, ако някой се отзове и обясни по-подробно по въпросите ми към днешна дата, тъй като намирам само стари теми с информация, а знам, че всичко това е много относително. :dunno:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Re: Копаене на bitcoins?

Мнение от vlad0 » 04 Мар 2014, 10:54

Като цяло вече е твърде късно и няма смисъл, ако нямаш доста пари за инвестиция:
Mollov изглежда да е доста наясно :)
viewtopic.php?f=4&t=355919

http://www.wired.com/wiredenterprise/20 ... -exchange/

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на вода!
Мечтае да кара: Airbus A380! :)

Мнение от JOTTO_DEL » 04 Мар 2014, 10:59

Не се занимавам с копаене, но мога да ти дам отговор на повечето то въпроси. Колкото по-мощна машина имаш толкова по-повече ще добиваш. За да имаш възвращаемост или по-точно да има смисъл в копаенето трябва да вложиш поне 2000-2500лв. за начало. Разбира се имаш и друг вариант да започнеш със само една видео карта и после да добавяш още. За копаене най-важното е видео картите трябват ти АМД карти като R9 270x/280x/290x. След това се гледа по-възможност дъно с повече PCI-E слотове(почват от 250лв.+) и доста добро захранване(пак над 250-300лв.) да държи всичките карти без проблем. Купуваш някакъв ефтин процесор, хард, кутия и РАМ. Трябва да ти е ясно, че при копаенето най-големите разходи са в началната инвестиция и консумацията на ток всеки месец. Другото, е че трябва да копаеш 24часа на ден за да избиеш най-бързо вложените средства. Ако мога да ти помогна с друго кажи. Иначе съм асемблирал няколко машини за копаене и затова съм по-добре запознат с хардуерната част! ;)
Изображение
Sheer driving pleasure BMW

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 04 Мар 2014, 11:27

Използвайте другата тема, моля !
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Назад към Извън Темата