Урочасване?
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Re: Урочасване?
Аз не вярвам на подобни неща или се опитвам да не вярвам.Но последния път когато ходих при подобен човек нещата които ми каза без дори да ме познава ме потресоха още повече че всичко което каза за близкото ми бъдеще излезна 100% вярно и то без да има никакво увъртане в думите и или каквото и да било просто ясно ...Все още не вярвам на подобни неща но бях изпаднал в доста лоша ситуация в която ми трябваше някаква помощ .
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
BABHOMED написа:Аз не вярвам на подобни неща или се опитвам да не вярвам.Но последния път когато ходих при подобен човек нещата които ми каза без дори да ме познава ме потресоха още повече че всичко което каза за близкото ми бъдеще излезна 100% вярно и то без да има никакво увъртане в думите и или каквото и да било просто ясно ...Все още не вярвам на подобни неща но бях изпаднал в доста лоша ситуация в която ми трябваше някаква помощ .

- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Извън темата .
Мога да ти кажа на лично какво означава и от какво произлиза.
П.П. Не го бъркай с Baphomet
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- Larbi
- Потребител
-
BABHOMED написа:Извън темата .
Аим сори ама точно на това ми заприлича

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Kroki написа:Аз пък търса сериозна врачка, че искам да разбера едно нещо.. Ама навсякъде греда.
Иначе аз вярвам в тези неща и съм доста суоверен. Ходи запали свещичка някъде.
Тия двете неща се самоизключват. Или ходиш да палиш свещи или по врачки, щото оня е казал "и нямай друг Бог, освен мен".
- Larbi
- Потребител
-
.......и тука става таратора - никой не го е виждал този Оня, нито Аллах, нито другите религии са си виждали "боговете", но всеки им се кланя безпрекословно, обаче като се спомене за извънземни всички много се смеят
щото оня/ия пуснали някви скрижали на една планина на човек от една друга епоха който няма нашия речников багаж да обясни технически аджеба какво е видял.
П.С. Изобщо някой правил ли си е труда да се поинтересува какво точно става като се запали свещ и (тук жокер) изобщо огън?

П.С. Изобщо някой правил ли си е труда да се поинтересува какво точно става като се запали свещ и (тук жокер) изобщо огън?

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Обясни ни технически кой и кво е видял ако можеш?
Аз си признавам, че не съм
Би ли ни осветлил по въпроса, че ме е страх да не попадна на некоректна информация в нета
larbi написа:П.С. Изобщо някой правил ли си е труда да се поинтересува какво точно става като се запали свещ и (тук жокер) изобщо огън?
Аз си признавам, че не съм

Би ли ни осветлил по въпроса, че ме е страх да не попадна на некоректна информация в нета

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
K_Ilkov написа:Обясни ни технически кой и кво е видял ако можеш?larbi написа:П.С. Изобщо някой правил ли си е труда да се поинтересува какво точно става като се запали свещ и (тук жокер) изобщо огън?
Аз си признавам, че не съм![]()
Горенето е последователността на екзотермични химични реакции между гориво и оксидант, придружени от производството на топлина и конверсия на химически видове. В случая със свещта се отделя и фосфор.

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2