Слагайте коланите
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
За вас не знам, но мойта E30-ка, която е 89-та януари, е с 3 колана отзад (като средния съм го прибрал отдолу). Другите два работят перфектно, и понеже возя децата отзад, така съм ги свикнал, че малката чак реве, ако тръгна, а тя не си е сложила колана. Така че винаги с колан. И на мен ми е неудобно да карам без.
П.С. Сещам се, че веднъж бях принуден с около 80 да си оставя гумите на асфалта, а децата БЯХА отзад. Та ако не бяха с колан, щеше да има разбити носове поне...
П.С. Сещам се, че веднъж бях принуден с около 80 да си оставя гумите на асфалта, а децата БЯХА отзад. Та ако не бяха с колан, щеше да има разбити носове поне...
It's not who You are, it's who You know...
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Онзи ден обяснявах на една позната, че колана трябва да си го слага ВИНАГИ.
Тя обаче ми излезе със следния лаф: "Аз в града колана не си го слагам, а ти карай по-внимателно".
Просто не знаех какво да кажа
Обясних й, че физичните закони важат за всички - не и не - мислех да набия спирачки внезапно, да се лепне за предния прозорец, ама багажника ми беше пълен с какво ли не.
Вие какво бихте направили?
Имайте предвид, че с това заглавие, повече от половината форум въобще и не поглежда темата - имахме спор в една друга тема по въпроса - и там имаше какви ле не изказвания - как им било горещо, стягало ги и тн.
Тя обаче ми излезе със следния лаф: "Аз в града колана не си го слагам, а ти карай по-внимателно".
Просто не знаех какво да кажа

Обясних й, че физичните закони важат за всички - не и не - мислех да набия спирачки внезапно, да се лепне за предния прозорец, ама багажника ми беше пълен с какво ли не.
Вие какво бихте направили?
Имайте предвид, че с това заглавие, повече от половината форум въобще и не поглежда темата - имахме спор в една друга тема по въпроса - и там имаше какви ле не изказвания - как им било горещо, стягало ги и тн.
Touring & windsurf club
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
и аз имам една позната дето не си слагаше колана. обаче някъде из форума прочетох за най-опасните неща, които можеш да кажеш докато караш кола - "я си сложи колана, че искам да пробвам нещо". реших, че е много подходящо да го пробвам... и след един завой почна винаги да го слага 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Georgieff написа:... Вие какво бихте направили? ...
Ами спираш и й казваш най-любезно, че ако те спрат полицаи, не само тя, но и ти ще отнесеш глоба, а и ще ти вземат точки заради това, че превозваш пътници, без да са се подсигурили с колан. Ако не го сложи, отказваш да тръгнеш и толкова. (Коазваш й също, че парите може да ти ги възстанови, но точките - НЕ. А и може да я метнеш, че си останал с 2 точки и изгаряш с книжката примерно

It's not who You are, it's who You know...
- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
На мен ми е адски некомфортно да стоя на шофьорската седалка без колан, дори когато съм паркирал и чакам някого рядко махам колана ... не знам защо така
Коланът не ми пречи и без него имам чувството че плувам по седалката
Аз дори като изкарвам колата от гаража си слагам колан

Аз дори като изкарвам колата от гаража си слагам колан

- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
Чувал съм следното: "Защо да го слагам, само ми пречи и нали имам Airbag"
Той се включва само при сложен колан!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
xela написа:Чувал съм следното: "Защо да го слагам, само ми пречи и нали имам Airbag"
тук си в голяма грешка мойто момче...

- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
Ако съм в "голяма грешка" то и при новите коли нямаше да е от значение дали си с колан или не
.
Поне скапаните френски автомобили, на които емблемата е във формата на женски полов орган, ако колана не е сложен Aiebag-a не се включва.

Поне скапаните френски автомобили, на които емблемата е във формата на женски полов орган, ако колана не е сложен Aiebag-a не се включва.
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2