Покупка на Джага/Футбол на маса - препоръка?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Покупка на Джага/Футбол на маса - препоръка?

Мнение от vlad0 » 20 Мар 2014, 16:15

Здравейте!

Гледам има някакви сайтове за Джаги с цени от 500лв до 3000лв.
Общо взето джагата която се търси ще се играе в затворено помещение и изискванията за които сме се сетили за момента са:
- да не е гладка повърхността на игрището/стъкло/
- да не трябва всеки месец да се ремонтират прътите, защото са се изкривили/огънали - да са сравнително здрави. 10000% някой ще се облягат на прътите
- да не се клати самата джага като разкъртена -- разбирайте да е здрава конструкцията и.

Каква е поддръжката на една джага и т.нат. Малко повече инфо :)

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Re: Покупка на Джага/Футбол на маса - препоръка?

Мнение от randity » 20 Мар 2014, 16:54

Като цяло най-удобната джага е Роберто. Играл съм на много и тази е най-удобно. При закупуване гледай да е със силиконови/гумени държачи, играл съм на такава с дървени и след 2-то топче вече те болят ръцете. Поддръжката на джагата е елементарна, смазват се прътовете със специално масло, което може да се купи от всеки магазин, където се продават спортни стоки и такива играчки, както и механизма за пускане на топчетата и приемането на жетони.

Пример
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 20 Мар 2014, 17:09

така значи търсим без жетони и сайтът който засега намерихме с най-голям избор е този, ама нито ги знам какви са нито нищо.

http://www.microintellect.com/products/ ... B3%D0%B8/8

Някой още да сподели мнение?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: с волан от М5
Мечтае да кара: Scott Gambler 730

Мнение от marto7067 » 20 Мар 2014, 17:14

randity написа:Като цяло най-удобната джага е Роберто. Играл съм на много и тази е най-удобно. При закупуване гледай да е със силиконови/гумени държачи, играл съм на такава с дървени и след 2-то топче вече те болят ръцете. Поддръжката на джагата е елементарна, смазват се прътовете със специално масло, което може да се купи от всеки магазин, където се продават спортни стоки и такива играчки, както и механизма за пускане на топчетата и приемането на жетони.

Пример

+5 :yes: може би една от най-удобните и за мен маси...и е много стабилна!

Назад към Извън Темата