Колега от Vivacom

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 530d '00
Мечтае да кара: F10
Детайли за колата: Брутилда

Re: Колега от Vivacom

Мнение от ico530d » 21 Мар 2014, 12:25

Колега, ако си с Андроид пробвай Call master (първо безплатната версия), ако не ще търсим в интернет платената. Тя има списък с контакти, които могат да я търсят. Всичко останало се блокира независимо дали е скрит или не номера.
Друго, което може да пробваш е black list call blocker. Работи на същия принцип.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ico530d » 21 Мар 2014, 12:29

Така, втората програмка я пробвах, оператор казва "избрания код е грешен, за повече информация...." Теглиш я-инсталираш-настройки(settings)- първата опция, която ти излиза е block private numbers отмяташ и повече няма да получаваш обаждания от непознати номера.

Трябва да стане, при мене работи на Хандроид.
Успех!
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 21 Мар 2014, 13:06

Мерси колега, ще пробвам!
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ico530d » 21 Мар 2014, 13:16

Молим! :wave: :yes: :yes:
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 21 Мар 2014, 18:04

Тамън се похвалих, че вчера не е имало позвънявания, та днес си наваксаха....

Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 21 Мар 2014, 19:56

Ще използвам темата на колегата, че моето питане също е към колеги от Виваком.

Мен ми звънят от Call center на Виваком - попаднал съм в някакъв списък за лоялни клиенти и те звънят да си предлагат глупостите.
Искат да си подновя договора - при тях обаче не в офиса, щото те да намажат продажба, това при положение, че съм подписал договор преди 6 месеца.
Опитах културно, опитах НЕкултурно, опитах с правни цитати да ги заплашвам - не става.Ако един си запише да не ми звъни, аз си оставам в списъка на друг, а тоя Call center няма свършване.В офиса не могат или не искат да ми помогнат, въпреки че писах жалба.
И това се случва през няколко месеца :ranting:

Въпросът ми е има ли начин да направя така, че да ме махнат от тези списъци и да се спре тоя тормоз.Поради независещи от мен причини съм лоялен платец (ако зависеше от мен една вноска на време нямаше да видят) и заради това ме наказват с това звънене :banghead:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ico530d » 21 Мар 2014, 20:29

TheDriver написа:Ще използвам темата на колегата, че моето питане също е към колеги от Виваком.

Мен ми звънят от Call center на Виваком - попаднал съм в някакъв списък за лоялни клиенти и те звънят да си предлагат глупостите.
Искат да си подновя договора - при тях обаче не в офиса, щото те да намажат продажба, това при положение, че съм подписал договор преди 6 месеца.
Опитах културно, опитах НЕкултурно, опитах с правни цитати да ги заплашвам - не става.Ако един си запише да не ми звъни, аз си оставам в списъка на друг, а тоя Call center няма свършване.В офиса не могат или не искат да ми помогнат, въпреки че писах жалба.
И това се случва през няколко месеца :ranting:

Въпросът ми е има ли начин да направя така, че да ме махнат от тези списъци и да се спре тоя тормоз.Поради независещи от мен причини съм лоялен платец (ако зависеше от мен една вноска на време нямаше да видят) и заради това ме наказват с това звънене :banghead:

Ми колега, стане некоректен платец! плащаш си сметките чак след като ги спрат, примерно 1-2 часа след спрян телефон и след известно време няма да те търсят повече.
Изображение

Аватар

Мнение от F3P » 21 Мар 2014, 20:33

TheDriver написа:...Въпросът ми е има ли начин да направя така, че да ме махнат от тези списъци и да се спре тоя тормоз...

Отваряш им сайта, намираш от къде се подаваше жалба онлайн и действаш по задачката. Ще ти върнат отговор в рамките на 20-30 дни с нещо в смисъл "ОК, няма да ви тормозим повече с оферти.". Пазиш си кореспонденцията ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Като ти звъннат пак от кол центъра им (ще ти звъннат все някой ден) много внимателно си записваш КОЙ оператор и КОГА точно ти е звънял. После пускаш една жалбичка в КЗП с копие от кореспонденцията + данни на оператора и кога ти е звънял. Резултат- Виваком отнасят глобичка, ти после спиш спокойно...

Не става бързо, ама става. Заради подобни простотии не 1 и 2 фирми си уредиха глоби за тоя дето духа...

ПС: Горното важи САМО ако абоната е физическо лице- ако картата е на фирма забравяш всякакви варианти и си псуваш на воля...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 21 Мар 2014, 20:44

Жалба в офиса съм писал и получих отговор по пощата.Извинения ала бала.... повече няма.....в тоя дух.
След няколко месеца обаче пак се почва - почнала им е новата продажбена кампания и т.н.

Телефона ми се плаща от кредитната карта, за да си намаля годишната такса за това и щом излезе сметката банката веднага я плаща.Сещате се как им изглеждам на тия със списъците :shock:

Май решението е да си махна телефона от картата и да спра да съм лоялен. Най-интересното е, че напълно сериозно им казах, че спирам да съм лоялен към тях заради тези обаждания, а тая даже не си промени и тона на гласа и продължи да си плямпа за промоции, телефони и др. щуротии :kuku:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 21 Мар 2014, 22:55

SHOWTIME_M1 написа:Да не е някоя мацка :lol:

:idea:
това е,вервай ми ;)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 22 Мар 2014, 0:01

TheDriver написа:Жалба в офиса съм писал и получих отговор по пощата.Извинения ала бала.... повече няма.....в тоя дух.
След няколко месеца обаче пак се почва - почнала им е новата продажбена кампания и т.н.

Телефона ми се плаща от кредитната карта, за да си намаля годишната такса за това и щом излезе сметката банката веднага я плаща.Сещате се как им изглеждам на тия със списъците :shock:

Май решението е да си махна телефона от картата и да спра да съм лоялен. Най-интересното е, че напълно сериозно им казах, че спирам да съм лоялен към тях заради тези обаждания, а тая даже не си промени и тона на гласа и продължи да си плямпа за промоции, телефони и др. щуротии :kuku:

И на мен ми се обаждаха няколко пъти и накрая им казах, че докато не ми предложат Iphone 5s безплатно (виваком не го предлагаха, сега незнам) няма да се обвържа с договор. И нещо престанаха вече няколко месеца.

Предишна

Назад към Извън Темата