новия google maps ...
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- La4u
- The last M40 driver
-
- Кара: e31-1 и е31+1
новия google maps ...
На мен ли ми се струва или е супер зле направен, за PC говоря? Бавен, тромав, направо ужасен

(<OO \ (||||)(||||) / OO>)
А главния въпрос е : докога в редиците на ЗАКОНА ще се допускат хора , които нямат никакъв умствен багаж,които са взели изпита за полицай,който се състои в забиването на 20см пирон в букова дъска само с глава?
Re: новия google maps ...
Май само при теб е така. При мен си е ОК и е доста полезен.
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
- La4u
- The last M40 driver
-
100% не е като преди.
На лаптопа който ми е с ХР си е стария, на другия със 7-цата е новата боза...
На лаптопа който ми е с ХР си е стария, на другия със 7-цата е новата боза...
А главния въпрос е : докога в редиците на ЗАКОНА ще се допускат хора , които нямат никакъв умствен багаж,които са взели изпита за полицай,който се състои в забиването на 20см пирон в букова дъска само с глава?
- armagedon_762002
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
На мен не ми харесва въобще ,но какво да се прави 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
На мен ми харесва, а и върви без проблеми. Вървеше и на старата ми машина, НО и новата и старата са с отделни графични карти 

И при мен е така, особено street view-то е отврат отвсякъде. Аз си го върнах на старата версия, има го като опция. Дано само не я спрат по някое време.

- La4u
- The last M40 driver
-
taratora написа:И при мен е така, особено street view-то е отврат отвсякъде. Аз си го върнах на старата версия, има го като опция. Дано само не я спрат по някое време.
Да, и аз това направих перманентно

Въобще не ми харесва, не мога да изчислявам произволни маршрути ... абе всичко е много по-трудно
аз си ползвам стария вариант
аз си ползвам стария вариант
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Може ли някакви линкове към старата и новата версия, че не мога да разбера за какво точно говорим? Знам само, че напоследък и аз срещам затруднения и не мога да разбера директно ли ме прехвърля на новата версия, за която става въпрос.
only rear wheel drive
На мен с Операта не ми отваря новата версия, така че най-вероятно ти е от браузъра - пробвай с Хром. Новата версия не е лоша, малко по-трудно се борави. Хубавото е, доколкото видях, че запомня къде често ходиш и т.н.
имаш предвид мобилното приложение или това за ПС
мобилното помни всичко, направо е невероятно в тази област
Майка ми миналото лято имаше едно пътуване със самолет около 5000км. и нали толкова разбира пуснала си телефона в самолета и гледала къде се намира през IGO
После в гугъл имаше съвсем точни данни през къде е минал самолета, с каква скорост се е движил, а също и къде е ходила там и т.н.
мобилното помни всичко, направо е невероятно в тази област
Майка ми миналото лято имаше едно пътуване със самолет около 5000км. и нали толкова разбира пуснала си телефона в самолета и гледала къде се намира през IGO

11 мнения
• Страница 1 от 1