Супер нагли хора!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Re: Супер нагли хора!

Мнение от Larbi » 20 Мар 2014, 16:09

Към колегата който се чувства обиден едва ли не, че Любо бил известен и затова само към него недоволството се излива (па и все пак, какъв пример дава, то всеки над 100 кила ще почне да си спира на калъч) - искам да напомня описанието на темата, а именно, че там говоря като цяло за хора като него които си правят каквото искат и изобщо тук не става въпрос за неговия частен случай! Но той е толкова нагъл и безочлив, че излиза по телевизията и казва, че не се срамува и наглее, а ония още малко св**ки ще почнат да му правят докато му се радват. Това само в БГ може да стане. Нито в Италия нито другаде по белия свят ще си прави тия неща ами ще се провира между колите и няма и гък да каже. Ама тука всички са му приятели и никой копче не може да му каже и си прави каквото иска, че даже толкова силен, че излиза в национален ефир и се хвали. Как да се оправи БГ като няма елементарен ред и някой са по-равни от други. Еми никога няма да се оправи тази държава. И пак казвам това е елементарен ред. Хайде да ги прави тия работи някъде в Европа и хубаво тия от мола или даден паркинг са му приятели и го прави ама да излезе там по телевизора и да си признае и да каже, че не го е срам и че щото бил 170 и всички тряя му правят евала. Предполагам и даже бих заложил, че една камара институции ще се самосезират и тоя даже в затвора освен глоба може да отиде :mrgreen:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 20 Мар 2014, 17:40

larbi написа:Предполагам и даже бих заложил, че една камара институции ще се самосезират и тоя даже в затвора освен глоба може да отиде :mrgreen:

сега... Шипи ще си премести големия пенис от единия крачол в другия по случая...

малко рекламка - търговия на газ... и спортни стоки :mhihi: :kuku: :wave: :ok:

пълен олигофрен, даже не осъзнава, какво е направил!

му пикам на възпитанието и све!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: с волан от М5
Мечтае да кара: Scott Gambler 730

Мнение от marto7067 » 20 Мар 2014, 18:29

За прост човек-прости методи...Щото ако мина покрай колата му докато е спрял и му лепна един сапол на страничния джам(да повърне докато го избърше :ok: )......дали ще спре пак там!
:OT: да се оправдая само, че това никога не съм го правил...културата я имам, ама метода ми се струва ефективен срещу подобна свлеч.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i '99г.

Мнение от yellowsubmarine » 21 Мар 2014, 11:16

Kris написа:
randity написа:
yellowsubmarine написа:Не че искам да наливам ла*на в огъня, ама това синичкото върху което е паркирал Любо Ганев е толкова паркомясто за инвалиди, колкото аз съм негър!

Обоснови се, защо да не е? По-широко е, точно до входа на МОЛ-а е? Защо да не е? :dunno:

Защото не е направено, както е по закон. И още повече, че е в частна собственост където ЗДвП не важи.

Но това не го оправдава разбира се.

:yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 21 Мар 2014, 12:47

Ей че съм недосетлив... Маркировката за инвалидно парко-място в частен имот е всъщност парко-място за 2-3 годишни... коли :ok:
Същото се отнася и за паркингите на магазините на големите вериги, хотели, кинозали, и т.н. места, където не важи ЗДвП...
Там важи законът на джунглата, и най-големия примат е с най-голямо право :ok: ... Изобщо защо ги обозначават тези места :banghead:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 21 Мар 2014, 14:22

Владо написа:Ей че съм недосетлив... Маркировката за инвалидно парко-място в частен имот е всъщност парко-място за 2-3 годишни... коли :ok:
Същото се отнася и за паркингите на магазините на големите вериги, хотели, кинозали, и т.н. места, където не важи ЗДвП...
Там важи законът на джунглата, и най-големия примат е с най-голямо право :ok: ... Изобщо защо ги обозначават тези места :banghead:

Не бе колега, не казвам че е редно да се спира. Не ме разбирай погрешно и аз не спирам на инвалидни места или на такива за майки с деца.

Но идеята е че реално нищо не можеш да направиш освен да му кажеш някоя приказка на "човека". Нито може някой да го санкционира нито нищо.

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 21 Мар 2014, 15:37

Kris написа:Но идеята е че реално нищо не можеш да направиш освен да му кажеш някоя приказка на "човека". Нито може някой да го санкционира нито нищо.

По-добре да оставиш пистолета ти да му говори - гаранция повече няма да спира там :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330D 184к.с

Мнение от SheTrqa » 21 Мар 2014, 16:20

"СТОПХАМ" в България му е майката :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 21 Мар 2014, 16:51

larbi написа:
Kris написа:Но идеята е че реално нищо не можеш да направиш освен да му кажеш някоя приказка на "човека". Нито може някой да го санкционира нито нищо.

По-добре да оставиш пистолета ти да му говори - гаранция повече няма да спира там :mhihi:

следващата нинджа, дай да убиваме хората само за дето са спрели на място за инвалид.
Да гадно е, не бива да се прави, ама ся да трепем тоя и ония заради това :kuku: :kuku:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 21 Мар 2014, 16:59

Doberman_vas написа:
larbi написа:

следващата нинджа, дай да убиваме хората само за дето са спрели на място за инвалид.
Да гадно е, не бива да се прави, ама ся да трепем тоя и ония заради това :kuku: :kuku:

Е, щото е на място за инвалиди или на тротоара нас тва не ни тревожи нали не е у нас. Ами ако утре дойде и паркира в твоя хол? :mhihi:

БТВ аз съм стара нинджа, а не следваща. Ан Гард :mhihi: :bchug:
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 22 Мар 2014, 14:18

Една случка, при която става дума пак за наглец, но не за инвалидно място.

Вчера се прибирам от центъра, но точно в час пик - 18:30. В тунела на Люлин, посока Люлин е нещо страшно. Аз си седя нормално в колоната, слушам си музика и си дрема на седалката и чат пат поглеждам огледалото, как някакви тарикати минават през релсите. Около 10 мин. седях в задръстването и точно, когато бях на края на тунела видях в огледалото един "тарикат", който се засилил по релсите с десен мигач и се чуди къде да се мушне. Докато го гледах, между моята кола и предната стана една дупка и този си помисли, че ще успее да се мушне. Няма как, братле, ако ми идваш от другата лента и искаш да се включиш в моята, ще те пусна, но да ми се правиш на тарикат, няма как да стане. Аман от "тарикати". Яд ме хвана, щото тая зад мене го пусна, а не трябваше. Не трябваше никой да го пуска и да си изчака чакането, за дето се е направил на бързащ.

Та за това става дума, как може сума народ да седят и чинно да чакат, а няк'ви дето са се помислили за Фитипалди да хвърчат по линийте, да вдигат пушилка, та и после да ме гледат лошо, щото не съм го пуснал да се завре пред мен, едва ли не пък съм му и длъжен. :banghead:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 23 Мар 2014, 16:48

На такива места просто се слага една камера и след 10 дни няма никой да минава по линиите.

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

Потребител
Аватар

Мнение от xaxoxaxo » 23 Мар 2014, 18:47

Това с камерите в София не работи.
На Лъвов мост (преди да почне ремонта) на бул. Сливница посока Сточна гара има камера от няколко години, а няма вечер, която поне 15 коли, докато чакам светофара не минават от лявата лента за завой направо... Освен камерите трябва да има и кой да ги гледа и кой да пише и глоби и т.н. КАТ София явно нямат толкова хора :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 23 Мар 2014, 20:46

xaxoxaxo написа:Това с камерите в София не работи.
На Лъвов мост (преди да почне ремонта) на бул. Сливница посока Сточна гара има камера от няколко години, а няма вечер, която поне 15 коли, докато чакам светофара не минават от лявата лента за завой направо... Освен камерите трябва да има и кой да ги гледа и кой да пише и глоби и т.н. КАТ София явно нямат толкова хора :)

Точно тези камери по Сливница са на общината да гледат градския, и само от време на време дават достъп на КАТ.

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

Предишна

Назад към Извън Темата