Супер нагли хора!
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Re: Супер нагли хора!
Към колегата който се чувства обиден едва ли не, че Любо бил известен и затова само към него недоволството се излива (па и все пак, какъв пример дава, то всеки над 100 кила ще почне да си спира на калъч) - искам да напомня описанието на темата, а именно, че там говоря като цяло за хора като него които си правят каквото искат и изобщо тук не става въпрос за неговия частен случай! Но той е толкова нагъл и безочлив, че излиза по телевизията и казва, че не се срамува и наглее, а ония още малко св**ки ще почнат да му правят докато му се радват. Това само в БГ може да стане. Нито в Италия нито другаде по белия свят ще си прави тия неща ами ще се провира между колите и няма и гък да каже. Ама тука всички са му приятели и никой копче не може да му каже и си прави каквото иска, че даже толкова силен, че излиза в национален ефир и се хвали. Как да се оправи БГ като няма елементарен ред и някой са по-равни от други. Еми никога няма да се оправи тази държава. И пак казвам това е елементарен ред. Хайде да ги прави тия работи някъде в Европа и хубаво тия от мола или даден паркинг са му приятели и го прави ама да излезе там по телевизора и да си признае и да каже, че не го е срам и че щото бил 170 и всички тряя му правят евала. Предполагам и даже бих заложил, че една камара институции ще се самосезират и тоя даже в затвора освен глоба може да отиде 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
larbi написа:Предполагам и даже бих заложил, че една камара институции ще се самосезират и тоя даже в затвора освен глоба може да отиде
сега... Шипи ще си премести големия пенис от единия крачол в другия по случая...
малко рекламка - търговия на газ... и спортни стоки

пълен олигофрен, даже не осъзнава, какво е направил!
му пикам на възпитанието и све!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- marto7067
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с волан от М5
- Мечтае да кара: Scott Gambler 730
За прост човек-прости методи...Щото ако мина покрай колата му докато е спрял и му лепна един сапол на страничния джам(да повърне докато го избърше
)......дали ще спре пак там!
да се оправдая само, че това никога не съм го правил...културата я имам, ама метода ми се струва ефективен срещу подобна свлеч.

- yellowsubmarine
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i '99г.
Kris написа:randity написа:yellowsubmarine написа:Не че искам да наливам ла*на в огъня, ама това синичкото върху което е паркирал Любо Ганев е толкова паркомясто за инвалиди, колкото аз съм негър!
Обоснови се, защо да не е? По-широко е, точно до входа на МОЛ-а е? Защо да не е?
Защото не е направено, както е по закон. И още повече, че е в частна собственост където ЗДвП не важи.
Но това не го оправдава разбира се.

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Ей че съм недосетлив... Маркировката за инвалидно парко-място в частен имот е всъщност парко-място за 2-3 годишни... коли
Същото се отнася и за паркингите на магазините на големите вериги, хотели, кинозали, и т.н. места, където не важи ЗДвП...
Там важи законът на джунглата, и най-големия примат е с най-голямо право
... Изобщо защо ги обозначават тези места 

Същото се отнася и за паркингите на магазините на големите вериги, хотели, кинозали, и т.н. места, където не важи ЗДвП...
Там важи законът на джунглата, и най-големия примат е с най-голямо право

Владо написа:Ей че съм недосетлив... Маркировката за инвалидно парко-място в частен имот е всъщност парко-място за 2-3 годишни... коли![]()
Там важи законът на джунглата, и най-големия примат е с най-голямо право... Изобщо защо ги обозначават тези места
Не бе колега, не казвам че е редно да се спира. Не ме разбирай погрешно и аз не спирам на инвалидни места или на такива за майки с деца.
Но идеята е че реално нищо не можеш да направиш освен да му кажеш някоя приказка на "човека". Нито може някой да го санкционира нито нищо.
- Larbi
- Потребител
-
Kris написа:Но идеята е че реално нищо не можеш да направиш освен да му кажеш някоя приказка на "човека". Нито може някой да го санкционира нито нищо.
По-добре да оставиш пистолета ти да му говори - гаранция повече няма да спира там

- SheTrqa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330D 184к.с
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
larbi написа:Kris написа:Но идеята е че реално нищо не можеш да направиш освен да му кажеш някоя приказка на "човека". Нито може някой да го санкционира нито нищо.
По-добре да оставиш пистолета ти да му говори - гаранция повече няма да спира там
следващата нинджа, дай да убиваме хората само за дето са спрели на място за инвалид.
Да гадно е, не бива да се прави, ама ся да трепем тоя и ония заради това

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Larbi
- Потребител
-
Doberman_vas написа:larbi написа:Kris написа:Но идеята е че реално нищо не можеш да направиш освен да му кажеш някоя приказка на "човека". Нито може някой да го санкционира нито нищо.
следващата нинджа, дай да убиваме хората само за дето са спрели на място за инвалид.
Да гадно е, не бива да се прави, ама ся да трепем тоя и ония заради това![]()
Е, щото е на място за инвалиди или на тротоара нас тва не ни тревожи нали не е у нас. Ами ако утре дойде и паркира в твоя хол?

БТВ аз съм стара нинджа, а не следваща. Ан Гард

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Една случка, при която става дума пак за наглец, но не за инвалидно място.
Вчера се прибирам от центъра, но точно в час пик - 18:30. В тунела на Люлин, посока Люлин е нещо страшно. Аз си седя нормално в колоната, слушам си музика и си дрема на седалката и чат пат поглеждам огледалото, как някакви тарикати минават през релсите. Около 10 мин. седях в задръстването и точно, когато бях на края на тунела видях в огледалото един "тарикат", който се засилил по релсите с десен мигач и се чуди къде да се мушне. Докато го гледах, между моята кола и предната стана една дупка и този си помисли, че ще успее да се мушне. Няма как, братле, ако ми идваш от другата лента и искаш да се включиш в моята, ще те пусна, но да ми се правиш на тарикат, няма как да стане. Аман от "тарикати". Яд ме хвана, щото тая зад мене го пусна, а не трябваше. Не трябваше никой да го пуска и да си изчака чакането, за дето се е направил на бързащ.
Та за това става дума, как може сума народ да седят и чинно да чакат, а няк'ви дето са се помислили за Фитипалди да хвърчат по линийте, да вдигат пушилка, та и после да ме гледат лошо, щото не съм го пуснал да се завре пред мен, едва ли не пък съм му и длъжен.
Вчера се прибирам от центъра, но точно в час пик - 18:30. В тунела на Люлин, посока Люлин е нещо страшно. Аз си седя нормално в колоната, слушам си музика и си дрема на седалката и чат пат поглеждам огледалото, как някакви тарикати минават през релсите. Около 10 мин. седях в задръстването и точно, когато бях на края на тунела видях в огледалото един "тарикат", който се засилил по релсите с десен мигач и се чуди къде да се мушне. Докато го гледах, между моята кола и предната стана една дупка и този си помисли, че ще успее да се мушне. Няма как, братле, ако ми идваш от другата лента и искаш да се включиш в моята, ще те пусна, но да ми се правиш на тарикат, няма как да стане. Аман от "тарикати". Яд ме хвана, щото тая зад мене го пусна, а не трябваше. Не трябваше никой да го пуска и да си изчака чакането, за дето се е направил на бързащ.
Та за това става дума, как може сума народ да седят и чинно да чакат, а няк'ви дето са се помислили за Фитипалди да хвърчат по линийте, да вдигат пушилка, та и после да ме гледат лошо, щото не съм го пуснал да се завре пред мен, едва ли не пък съм му и длъжен.

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

На такива места просто се слага една камера и след 10 дни няма никой да минава по линиите.
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
Това с камерите в София не работи.
На Лъвов мост (преди да почне ремонта) на бул. Сливница посока Сточна гара има камера от няколко години, а няма вечер, която поне 15 коли, докато чакам светофара не минават от лявата лента за завой направо... Освен камерите трябва да има и кой да ги гледа и кой да пише и глоби и т.н. КАТ София явно нямат толкова хора
На Лъвов мост (преди да почне ремонта) на бул. Сливница посока Сточна гара има камера от няколко години, а няма вечер, която поне 15 коли, докато чакам светофара не минават от лявата лента за завой направо... Освен камерите трябва да има и кой да ги гледа и кой да пише и глоби и т.н. КАТ София явно нямат толкова хора

xaxoxaxo написа:Това с камерите в София не работи.
Точно тези камери по Сливница са на общината да гледат градския, и само от време на време дават достъп на КАТ.
44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3