Мини кученце
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- nennormalnoto
- Потребител
-
Мини кученце
Здравейте колеги. Вадят ми душата за мини кутре. Доста са скъпи, нямам възможност да отделя пари в момента. Имате ли идея дали мога да намеря от някъде някакво такова мъниче, по възможност бебе за по - ниска цена или подарък? Не държа да е с родословие, ако ще и кръстоска странна да е, просто да е мини, да е от тези плюшени играчки, които стават максимум 2-3 килограма.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: Мини кученце
Защо не отидеш до някой приют, в Сеславци май имаше, и си харесай кученце.
Всъщност това може да го направите заедно с "душевада", че има и шанс да не е мини, а просто да се харесате.
ПС И оставете някоя и друга монета, като взимате, за кадем.
ПС По-обикновенно куче, според мен ще изисква далеч по-малко грижи и разходи.
Всъщност това може да го направите заедно с "душевада", че има и шанс да не е мини, а просто да се харесате.

- nennormalnoto
- Потребител
-
cod-cdbp написа:Защо не отидеш до някой приют, в Сеславци май имаше, и си харесай кученце.
Здравей Колега,
Благодаря за инфото, сега ще разтърся за приют в Сеславци. А относно да е мини...това е единствения компромис с майката на душевада, и няма как.

Mини пинчери има по 100-150, а мопсчета по 200-250. На фона на някои териерчета по 800-1000лв. са си направо далавера.

- surfboard
- младши ентусиаст
-
- Кара: 4.0 TFSI
Можеш да погледнеш и за мини-кралски пекинез. Те са още по-евтини.
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Неделният пазар в Долни Богров, но по-раничко сутрин. Аз имам минипинчери, малко са злобни, но са страхотни приятели много предани и смели.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Хубаво е , че се ориентираш към приют , но моя съвет е да увърташ 1-2 месеца и да откажеш душевадеца.В твоя случай ми се струва ,че е емоционално, необмислено желание .... и т.н
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- nennormalnoto
- Потребител
-
klintan66 написа:Хубаво е , че се ориентираш към приют , но моя съвет е да увърташ 1-2 месеца и да откажеш душевадеца.В твоя случай ми се струва ,че е емоционално, необмислено желание .... и т.н
Вероятно си прав, Колега...ама животинка добре ще дойде. Да се похваля, днес отивам да я взимам.

8 мнения
• Страница 1 от 1