Мъкаааа... И мене ме центроваха... :(((
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Аз съм сигурен, че ще я оправиш. Ти си постъпил леко казано благородно. Малко хора биха направили това, което си направил ти.
На всеки му е ценна колата, на някои повече, но това не значи, че трябва да скачаш на бой и т.н. Още повече, че утре може ти да си на неговото място (не ти го пожелавам). Още един път ти казвам ЕВАЛА
малко хора биха постъпили така.
Хора като теб ни карат да вярваме в доброто и да се стремим към прогрес в тази "държава" и безнадеждната ситуация, в която сме изпаднали
Поздрави...

На всеки му е ценна колата, на някои повече, но това не значи, че трябва да скачаш на бой и т.н. Още повече, че утре може ти да си на неговото място (не ти го пожелавам). Още един път ти казвам ЕВАЛА

Хора като теб ни карат да вярваме в доброто и да се стремим към прогрес в тази "държава" и безнадеждната ситуация, в която сме изпаднали

Поздрави...

- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Кофти Стефчо......гадна работа и на мен ми се случи преди година на околовръстното само дето пораженията не бяха такива.Не се нерви-ще я оправиш,ако имаш нужда от помощ звънкай,а за другото ще се чуем 

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
Кофти работа, и най-добрия на пътя не винаги има късмет.
А гумите наистина са много важни, особено на дъжд...аз съм с Континентал и съм супер доволна! Щях да се пребия поне 5 пъти това лято, ако не бяха толкова яки и стабилни! Струват си всяка стотинка!
Един приятел ми караше байка през руски паметник в нечовешкия порой и още със старите гуми...и на релсите на трамвая...сещате се. Някакво ауди заковало на педя от него, добре че е имало спирачки, а не като тоя лумпен, дето те е "центровал"
А гумите наистина са много важни, особено на дъжд...аз съм с Континентал и съм супер доволна! Щях да се пребия поне 5 пъти това лято, ако не бяха толкова яки и стабилни! Струват си всяка стотинка!
Един приятел ми караше байка през руски паметник в нечовешкия порой и още със старите гуми...и на релсите на трамвая...сещате се. Някакво ауди заковало на педя от него, добре че е имало спирачки, а не като тоя лумпен, дето те е "центровал"

Hardware: The parts of a computer that can be kicked.
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Радвай се че на теб нищо ти няма, защото бъди сигурен, ако не беше с бмв, а с някоя Ланчия или некое Ауди 80 , можеше и ти да не си добре
А ако тва е некоя фабия на местото на бмв-то направо щеше да да е ТОТАЛКА

А ако тва е некоя фабия на местото на бмв-то направо щеше да да е ТОТАЛКА

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
бахти и невървежа, и мене ме удариха
доста по-слабо ама ...
не знам, нямам думи

доста по-слабо ама ...
не знам, нямам думи
You said: "Time will change!" What if it changes you?
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2