SCI или Save Company International
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: SCI или Save Company International
Добре де, че е пирамида - пирамида е, но какво пречи да се пробва? Цената на клиентска карта към форума е г/д на същата цена, а това доколкото пише sineok_pi4 дори и за клиенти има някакви пари в края на месеца +. Никой не е казал всеки да зарязва бизнеса си и да скача на големите пари
колкото и да ни се иска 

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
cherepa83 написа:синеок пич- имам три много сериозни въпроса : като свършат балъците откъде ше взимате процент ?
много ясно че като се занимаваш и ще набуташ хора и ще лапнеш някой лев ама до кога ?
и последния един приятел ме зарибява и ми показва някъв смс с 65лв превод за месеца а той е БП, въпроса ми е след колко години ще се избият 3 бона ?
и последен въпрос към всички влезли в сектата : Що се занимавате с глупости ?
Здравей колега,
Започвам подред да отговарям с въпросите :
В момента компанията е все още в първи етап - т.е. набира БП . Този прогнозно ще продължи около две години .След това компанията ще влезе в друг етап - пазаруване . Тогава се предвижда да достигне 500 000 клиента . Към момента са 42 000 ,а се предвиждаше за тази година до края да бъдат 20 000 ,а те още сега са 42 000. С тези темпове както вървят нещата прогнозирам ,че много скоро ще стигнат 500 000 особено след като от 01.01. 2014 година се изнасят и зад граница презентациите . И тъй както ти ми задаваш въпрос аз също ще ти задам въпрос. Ти в кой етап искаш да бъдеш - този, в който се набират БП и можеш да бъдеш по-нагоре в системата или искаш да си във вторият етап когато ще се печели само от пазаруването ?
отговор 2 : Аз не карам на сила никой ,просто споделям . Всеки си има глава на раменете и преценява сам за себе си .. И като стана въпрос за набутване ще ти дам типичният класически пример - отношение работник работодател . Нима това не е пирамида - ти работиш от сутрин до вечер, през теб минава по-голяма част от работата ,но ти взимаш един малък процент от това, а каймака го обира твоя работодател . И колкото и да се мъчиш не можеш да изкараш повече от твоя работодател освен това имаш работно време и трябва стриктно да го спазваш ...
А докато при SCI си свободен да правиш каквото си искаш и да работиш колкото си искаш и когато си поискаш. КОлкото повече работиш, толкова повече ще печелиш и често се случва така, че ако имаш повече контакти да изпревариш този, който те е вкарал в системата на SCI. Всичко си зависи от теб .
Отговор 3: Тези 65 лв, за които говориш са прекалено малко като бонус. Явно твоя приятел е още в самото начало и затова му са толкова малки печалбите, но всеки е тръгнал от нищото.
Е, това е от мен и ти благодаря за въпросите !!!
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
doomy525 написа:Добре де, че е пирамида - пирамида е, но какво пречи да се пробва? Цената на клиентска карта към форума е г/д на същата цена, а това доколкото пише sineok_pi4 дори и за клиенти има някакви пари в края на месеца +. Никой не е казал всеки да зарязва бизнеса си и да скача на големите париколкото и да ни се иска
всеки е свободен да не "нахули" както си иска, аз просто исках да ми отговори на въпросите..... а на тея от сци и 5лв са им много не 50лв

а към колегата синеок пич, нищо против теб изглеждаш интелигентен , ама да ти отговоря на въпроса не искам да съм нито картодържател нито БП, и тъй като не се сещам ти ли се занимаш с играчки или друг колега от темата ама няма и значение де, що не си зарежете работата или бизнеса като е много печелившо и да сте си само БП и ще карате новие 5-и........ много мога да кажа по темата но не ми се спори , всеки е свободен и да прави и си вади парите както може, на теб съвсем искрено ти пожелавам успех,иначе в новаторския бизнес няма нищо лошо но дали този е такъв??????
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
cherepa83 написа:doomy525 написа:Добре де, че е пирамида - пирамида е, но какво пречи да се пробва? Цената на клиентска карта към форума е г/д на същата цена, а това доколкото пише sineok_pi4 дори и за клиенти има някакви пари в края на месеца +. Никой не е казал всеки да зарязва бизнеса си и да скача на големите париколкото и да ни се иска
всеки е свободен да не "нахули" както си иска, аз просто исках да ми отговори на въпросите..... а на тея от сци и 5лв са им много не 50лв
а към колегата синеок пич, нищо против теб изглеждаш интелигентен , ама да ти отговоря на въпроса не искам да съм нито картодържател нито БП, и тъй като не се сещам ти ли се занимаш с играчки или друг колега от темата ама няма и значение де, що не си зарежете работата или бизнеса като е много печелившо и да сте си само БП и ще карате новие 5-и........ много мога да кажа по темата но не ми се спори , всеки е свободен и да прави и си вади парите както може, на теб съвсем искрено ти пожелавам успех,иначе в новаторския бизнес няма нищо лошо но дали този е такъв??????
Колега, да аз съм този с играчките . Благодаря за пожеланията ,а относно зарязването на играчките , ами трябва си време за да започнеш да изкарваш по толкова колкото и от играчките. Все пак аз имам много разходи ,семейство храня и т.н. Иска се време - първо посяваш и после жънеш .Знаеш, че със сериозният бизнес нещата не са от днес за утре. Нали разбираш, че първо трябва да събереш да откриеш наистина точните хора,които са готови като теб за този бизнес за да го правят ,а понякога това отнема месеци да не кажа и година. При мен е хубавото ,че имам контактите -много контакти с различни търговци и това ми помага да бъда успешен и в SCI. След като намериш подходящите хора, нещата натам са много лесно и се случват от самосебе си. Имаш ли структура , тя работи защото всеки е мотивиран да работи и нещата просто се случват. Тук нямаш рискове ! Какво рискуваш с тези 50 лв карта? Ти само от отстъпките ще ги избиеш за по-малко от 3 месеца -все пак нали се храниш, ходиш на фризьор, козметик имаш дете, което водиш на детски център или пък автомобил, който миеш на автомивка ... А колкото до сериозният бизнес и за да станеш БП , там също се избиват важно е да си постоянен и да откриеш точните хора . Лека вечер от мен !
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
......Ядеца дали случайно някой не е открил схемата за да стане милионер и вие просто да сте пропуснали да се информирате .....
точно за да станат милионерите им трябват как ги наричахте "балъци" за да плащат
Тези презентации "безплатни дето им викаш

Схемата за милионите е една и съща просто си мени името ......
то не бяха застраховки живот за по 300 usd годишно то не бяха 200% лихви на внесени пари

.

Всичко е елементарна математика и счетоводство. Самата карта от 50 кинта финансово не е обуснована, понеже можеш да вземеш и по-голяма отстъпка без да плащаш 50 кинта предварително, но от друга страна е вузможно да я избиеш. Ако всеки ден ходиш в кварталното кафе и я използваш. Тога пък ще се набуташ от бакшиша, но поне картата след 2-3 години ще избиеш.
По важно е другото. Според официалните отчети (има ги в нета, ако сте заинтересувани погледнете ги), оборотът от тези карти за последните две години е малко над 3млн.лв. По 0.005 (толкова е комисионна) това прави 15 000лв печалба преди данъци. Тоест реално печалбата на компанията е около 13 000лв на година. Но, ето тук идва това голямо но. Тези 13 000лв са РЕАЛНАТА печалба, тази печалба, която всяка фирма генерира след като си продаде стоките или услугите. Както колегата с детските столчета. Продаваш столчета, имаш печалба. Ето я измамата на тези SCI, според отчета им за 2012г. тази печалба е в пъти по-голяма, много пъти НО не от комисионни и оборот (реална търговия), а от нови клиенти, т.е. от тези които са набутали по 3000лв. Това са донорите, фирмата печели от тях, а не от продъкт или услуга който продава.
Така, продължавам. "Бизнес партньорите" (тези които са набутали по 3000лв) са около 40 000 човека. При реално работещо и потребяващо население на България от около 2млн души, на "бизнес партньор" се падат по 50 човека! И това при положение, че цялото население на държавата е включено в "играта", превиши ли се този лимит от 50 човека, всичко ще рухне. Просто математически няма как да стане. Явно за момента има хора, които "ръководят" 150 човека, а други 3. За това още не е рухнало всичко, просто няма как да стане.
Доводите, които Ви дават настоящите бизнес партньори, докато ви облъчват с обещания звучат наистина логично. Ако се бяхте хванали на хорото още от самото начало на схемата, вероятно и вие щяхте да припечелите добри пари. Фактът обаче, че тази компания сработва вече 2-ра година, означава че вероятността всичко да приключи много драматично, при това съвсем скоро е огромен! Това, че постоянно се използва терминология от истинския бизнес, не означава, че вие автоматично ставате бизнесмен, инвестирайки 3000 лв. в рискова компания, без реално да осъзнавате какво правите.
Съветвам всички ви, добре да премислите, преди да дадете произволна сума на някой, само срещу обещания за светло бъдеще! В бизнеса първо са сметките, а после обещанията. Срщу сума от 3000 лв или повече вие трябва да получите ако не бизнес план, то поне адекватни сметки и обяснения, а не само празни приказки и думи от сорта на: „Повярвай в идеята!” или на „В SCI няма риск! Има само печалба!”.
Може да се пише още много. Един ще напише за, друг ще напише против. Но в действителност няма какво повече нито да се кажем нито да се напише. След това изречение, съвесеееем малко не тъп да си, ще ти е ясно дали тези са мошеници или не:
Компанията е основана от практикуващи пастори на просперитетна лъжехристиянска религия на основата и опита им в друга идентична по схема финансова пирамида отпреди няколко години – http://www.lyoness.net/bg/ с незначителни модификации. Собствениците на SCI са били директори още от началото във фалиралата вече пирамида Лайънес. Това е елементарно, вече веднъж бяха учердетели на една пирамида и тя гръмна, завлачи хората. Колко късопаметен и глупав трябва да си, за да се хванеш втори път. Главата ми не го побира.
По важно е другото. Според официалните отчети (има ги в нета, ако сте заинтересувани погледнете ги), оборотът от тези карти за последните две години е малко над 3млн.лв. По 0.005 (толкова е комисионна) това прави 15 000лв печалба преди данъци. Тоест реално печалбата на компанията е около 13 000лв на година. Но, ето тук идва това голямо но. Тези 13 000лв са РЕАЛНАТА печалба, тази печалба, която всяка фирма генерира след като си продаде стоките или услугите. Както колегата с детските столчета. Продаваш столчета, имаш печалба. Ето я измамата на тези SCI, според отчета им за 2012г. тази печалба е в пъти по-голяма, много пъти НО не от комисионни и оборот (реална търговия), а от нови клиенти, т.е. от тези които са набутали по 3000лв. Това са донорите, фирмата печели от тях, а не от продъкт или услуга който продава.
Така, продължавам. "Бизнес партньорите" (тези които са набутали по 3000лв) са около 40 000 човека. При реално работещо и потребяващо население на България от около 2млн души, на "бизнес партньор" се падат по 50 човека! И това при положение, че цялото население на държавата е включено в "играта", превиши ли се този лимит от 50 човека, всичко ще рухне. Просто математически няма как да стане. Явно за момента има хора, които "ръководят" 150 човека, а други 3. За това още не е рухнало всичко, просто няма как да стане.
Доводите, които Ви дават настоящите бизнес партньори, докато ви облъчват с обещания звучат наистина логично. Ако се бяхте хванали на хорото още от самото начало на схемата, вероятно и вие щяхте да припечелите добри пари. Фактът обаче, че тази компания сработва вече 2-ра година, означава че вероятността всичко да приключи много драматично, при това съвсем скоро е огромен! Това, че постоянно се използва терминология от истинския бизнес, не означава, че вие автоматично ставате бизнесмен, инвестирайки 3000 лв. в рискова компания, без реално да осъзнавате какво правите.
Съветвам всички ви, добре да премислите, преди да дадете произволна сума на някой, само срещу обещания за светло бъдеще! В бизнеса първо са сметките, а после обещанията. Срщу сума от 3000 лв или повече вие трябва да получите ако не бизнес план, то поне адекватни сметки и обяснения, а не само празни приказки и думи от сорта на: „Повярвай в идеята!” или на „В SCI няма риск! Има само печалба!”.
Може да се пише още много. Един ще напише за, друг ще напише против. Но в действителност няма какво повече нито да се кажем нито да се напише. След това изречение, съвесеееем малко не тъп да си, ще ти е ясно дали тези са мошеници или не:
Компанията е основана от практикуващи пастори на просперитетна лъжехристиянска религия на основата и опита им в друга идентична по схема финансова пирамида отпреди няколко години – http://www.lyoness.net/bg/ с незначителни модификации. Собствениците на SCI са били директори още от началото във фалиралата вече пирамида Лайънес. Това е елементарно, вече веднъж бяха учердетели на една пирамида и тя гръмна, завлачи хората. Колко късопаметен и глупав трябва да си, за да се хванеш втори път. Главата ми не го побира.
Последна промяна 520i на 30 Сеп 2013, 11:13, променена общо 1 път

И аз искам да се включа с един въпрос към синеочко:
Синеочко, какви са недостатъците на SCI, ако съм БП и какви са недостатъците ако съм такъв с карта за 50лв?
)
Синеочко, какви са недостатъците на SCI, ако съм БП и какви са недостатъците ако съм такъв с карта за 50лв?

- simeon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 535dA LCI
Имаше вече такава пирамида - даваш ми 1000лв и влизаш, като ми доведеш 2ма човека с по 1000лв, аз ти връщам твоите 1000лв и ти вече си на 0, от всеки следващ човек с 1000лв, аз ти давам по 500лв и ти си на печалба 500лв от всеки човек, който ми доведеш и то на момента, кеш, в брой и на ръка, но я забраниха, а тази е легална.
Преди няколко седмици попаднах случайно на един от съоснователите на пирамидата, и той караше F10 номер S CI xxxx /няма да споменавам имена/, седнахме да говорим за SCI и аз съответно му предложих да му дам контакти с висшестоящи мениджъри в няколко небългарски големи вериги, които да включи в програмата си и съответно аз да печеля % от оборота на клиентите на SCI, но това не било политика на компанията, политиката им е да си продават картите и "бизнес пакетите" на хората.
Убеждаваше ме, че съвсем скоро ще имат договор с една световна верига за бързо хранене, също, че излизат извън България съвсем скоро. Македония щяла да е първата държава, после и други.... и казваше, че ако не вляза сега в бизнеса, после ще ме е яд, че съм изпуснал такава златна възможност
да, златна е възможността, но ако ти си на върха на пирамидата... а, и ми показваше как печелел по 5 цифрена сума месечно докато седял и си пиел кафето, без да правел нищо
Единственото, за което може да ме яд е, че не направих аз такава пирамида преди 10 години, когато ми се въртеше идеята...
Така де, който е толкова закъсал - за съжаление такива са доста голям % от населението на милата ни родина - и се е хванал като удавник за сламка и си мисли, че ще му се възвърне инвестицията след много кратък срок, че даже и ще започне да печели, да действа, но който има и какпа разум да хване тези пари 50, 600, 1800, 3000лв. и да си купи нещо за себе си за колата, за семейството, за дома или за някой близък.
и както разправя синеокия, че се обновява за 1 секунда а гугъл за 3 секунди - е и???? сайта на фирма ХХХХХХ се обновявя 50 пъти в секунда, но там таксата е по-висока - 500$ е за карта а за бизнес пакет е 50 000$, давайте да инвестираме там
, а ако искаш да станеш партньор таксата е 1 000 000$

Преди няколко седмици попаднах случайно на един от съоснователите на пирамидата, и той караше F10 номер S CI xxxx /няма да споменавам имена/, седнахме да говорим за SCI и аз съответно му предложих да му дам контакти с висшестоящи мениджъри в няколко небългарски големи вериги, които да включи в програмата си и съответно аз да печеля % от оборота на клиентите на SCI, но това не било политика на компанията, политиката им е да си продават картите и "бизнес пакетите" на хората.
Убеждаваше ме, че съвсем скоро ще имат договор с една световна верига за бързо хранене, също, че излизат извън България съвсем скоро. Македония щяла да е първата държава, после и други.... и казваше, че ако не вляза сега в бизнеса, после ще ме е яд, че съм изпуснал такава златна възможност

Така де, който е толкова закъсал - за съжаление такива са доста голям % от населението на милата ни родина - и се е хванал като удавник за сламка и си мисли, че ще му се възвърне инвестицията след много кратък срок, че даже и ще започне да печели, да действа, но който има и какпа разум да хване тези пари 50, 600, 1800, 3000лв. и да си купи нещо за себе си за колата, за семейството, за дома или за някой близък.
и както разправя синеокия, че се обновява за 1 секунда а гугъл за 3 секунди - е и???? сайта на фирма ХХХХХХ се обновявя 50 пъти в секунда, но там таксата е по-висока - 500$ е за карта а за бизнес пакет е 50 000$, давайте да инвестираме там

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Това е просто поредната,преди нея имаше една с някакви хапчета за горива,като сложиш това хапче в горивото и почват едни икономии,едва ли не почва колата да връща горивото,ама за сметка на това едни 100 коня се концентрират в двигателя и направо...
Та дори имаше един колега от форума,на една сбирка на Е46 беше дошъл да презентира (без никой да го е канил за подобна цел,ама видял човека че се събират хора с коли и дай ако може да завъртиме некоя далаверка),викам на пича-хубаво бе пич,дай едно-две хапчета,да ги напукам в резервоара и ако ми хареса ще си взема кашон,блистера струвал някъде около 20 лева или нещо такова,за пробата и 50 лева бих дал,ма не,не ставали така нещата,първо трябва да си участник,да си вземеш някакъв пакет за 2000-3000 лева ,ама разбирай то пакета не били блистери с тая работа а бизнес пакет,тоест записваш някакво участие,после да събереш хора дето да си купят пак пакети и ти печелиш...
В един момент гледам че вече не става въпрос за хапчетата а за пакети някакви,викам ,абе пич,ти въобще някога виждал ли си въпросните блистери ,че това си е революция и само да ги пуснеш по магазините ще избиеш рибата,бил ги виждал ми обяснява...което си ме излъга като циганин,ама не можело така да се разпространяват,тя фирмата не ги разпространявала така щото имала някакъв по-дълбок замисъл,който аз не разбрах,бе някакво задкулисно некакво и щото едва ли не ония ,претролните няма да са доволни,та за това-схемата е такава...
Ума ми не го побира как може да има хора които да се хващат на подобни глупости,че и пари ще изважда да става "партньор" в някаква компания...
Толкова години се върти една и съща схема с малки разлики и още се намират балъци...
Аз имам поне 8-10 карти за отстъпка и нито за една не съм плащал нито лев,ония ден в кентъки ми дадоха 10%,на бензиностанции по 5-10 стотинки,в технополис,техномаркет и тн по 7-9% ми дават и никъде не съм плащал за тези карти...Ама на,докато има балъци,ще има и тарикати.
Та дори имаше един колега от форума,на една сбирка на Е46 беше дошъл да презентира (без никой да го е канил за подобна цел,ама видял човека че се събират хора с коли и дай ако може да завъртиме некоя далаверка),викам на пича-хубаво бе пич,дай едно-две хапчета,да ги напукам в резервоара и ако ми хареса ще си взема кашон,блистера струвал някъде около 20 лева или нещо такова,за пробата и 50 лева бих дал,ма не,не ставали така нещата,първо трябва да си участник,да си вземеш някакъв пакет за 2000-3000 лева ,ама разбирай то пакета не били блистери с тая работа а бизнес пакет,тоест записваш някакво участие,после да събереш хора дето да си купят пак пакети и ти печелиш...
В един момент гледам че вече не става въпрос за хапчетата а за пакети някакви,викам ,абе пич,ти въобще някога виждал ли си въпросните блистери ,че това си е революция и само да ги пуснеш по магазините ще избиеш рибата,бил ги виждал ми обяснява...което си ме излъга като циганин,ама не можело така да се разпространяват,тя фирмата не ги разпространявала така щото имала някакъв по-дълбок замисъл,който аз не разбрах,бе някакво задкулисно некакво и щото едва ли не ония ,претролните няма да са доволни,та за това-схемата е такава...
Ума ми не го побира как може да има хора които да се хващат на подобни глупости,че и пари ще изважда да става "партньор" в някаква компания...
Толкова години се върти една и съща схема с малки разлики и още се намират балъци...
Аз имам поне 8-10 карти за отстъпка и нито за една не съм плащал нито лев,ония ден в кентъки ми дадоха 10%,на бензиностанции по 5-10 стотинки,в технополис,техномаркет и тн по 7-9% ми дават и никъде не съм плащал за тези карти...Ама на,докато има балъци,ще има и тарикати.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Не ми харесва как се движи темата, Синеок пич правиш явна реклама на фирмата което е забранено, освен, че и според мен е пирамида, заключвам темата.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3