Акт за приплъзване на гуми
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Акт за приплъзване на гуми
ивайло81 написа:Аз имам 2-ма приятели които като теб не искат да си плащат глобите. Тоя закон какъв, ама как, ама не е правилно.... Смятам, че тока е скъп. От утре ще ги съдя. Има закони, а на нас не ни оттърват.Те в чужбина затова ходят на писти, плащат си и карат, контролират приплъзването и т.н. Ама са глупави, що да не излезе там на пътя, да дръпне една ръчна на кръговото. Да мине с 90 в града. Да не спре на Стоп, да кара в насрещното. Ще плащаме за глупости на държавата. Ама утре като те блъсне някой, ограби те или те убие. Всички скачаме- Няма закони в тази държава. Ем как са има след прочетеното по-горе.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
Не си прав, колега. Сравни заплатите, които вземат в чужбина и как ще им се отрази една глоба от сорта на 50-100 евро. Сега сравни тука със заплатите, които вземат масово и глобата пак да е същата.
п.с - не оневинявам хората, които го правят, но аз също съм го правил на паркинг, без коли, без хора и каквото и да е друго застрашаващо по някакъв начин околните.
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Kaто видя някъде тезата "колко малко пари взимат хората" и честно почва да ми се драйфа какъв ни е манталитета.
- m.dimitrov1992
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+
liloff написа:Kaто видя някъде тезата "колко малко пари взимат хората" и честно почва да ми се драйфа какъв ни е манталитета.
И ти не си много прав колега. Познавам човек със 400лв заплата и от тях му взимат 115лв за кредита. Въпросният човек е пушач. Със тези доход ти би си позволил една глоба от порядъка на 100-150лв, колкото и да си съвестен и да имаш желанието да я платиш? Предполагам живееш в София или някой друг голям град, за да разсъждаваш така. Ходи да видиш как живеят във Видин или Лом хората и тогава едва ли ще мислиш по същият начин

liloff написа:Kaто видя някъде тезата "колко малко пари взимат хората" и честно почва да ми се драйфа какъв ни е манталитета.
София не е България, колега. Колкото и да ми се иска

Иначе си прав за дохода - ако има човек желание, намира и начин, но понякога "совите не са това, което са"

enjoy life and drink cold beer

- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин
650 евро е минималната в Гърция. Познавам доста хора дето я взимат. 900 евро е глобата за минаване на червено на светофар. Плаща се наполовин до 10 дена. По принцип за дребни провинения слагат 60-80 и нагоре. Тоест 30-40 в срок. Ти си прави сметка дали му е изгодно.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
m.dimitrov1992 написа:Познавам човек със 400лв заплата и от тях му взимат 115лв за кредита. Въпросният човек е пушач.
Това пък като го каже някой... все едно дава пари за животоподдържащи лекарства

51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4