Някои които да работи в застрахователна компания?
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
Някои които да работи в застрахователна компания?
Колеги става въпрос за застраховка на кола в Англия, та там ако представиш писмо от предишен застраховател че не си предявявал щети застраховката ще ти е по евтина.
В някои компаний приемат и такива от други страни членки на евросъюза, но тука при нас политиката на застраховките е по друг начин, интересува ме
дали БГ застрахователна компания може да ми издаде такова писмо и съществува ли изобщо такова нещо тука
при положение че от 15 години не съм имал ПТП
В някои компаний приемат и такива от други страни членки на евросъюза, но тука при нас политиката на застраховките е по друг начин, интересува ме
дали БГ застрахователна компания може да ми издаде такова писмо и съществува ли изобщо такова нещо тука

- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
Re: Някои които да работи в застрахователна компания?
да, съществува. аз имах преди 2-3 години от лев инс такава бележка(то е един лист, на който го пише). тук в Дания го признаха, но съм чувал на някои да им искат и бележка от КАТ, само дето не знам те дали изобщо издават такива неща..

- marto7067
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с волан от М5
- Мечтае да кара: Scott Gambler 730
Да, всяка една застрахователна компания може да издаде такава бележка, ако си бил застрахован в нея по застраховка Г.О.-без значение кога е било. Цената варира м/у 15 и 30лв за бележка на български и 30-70 за същата, но на английски език. Изискват се твои лични данни и данни на автомобила.
- sapio
- младши ентусиаст
-
- Кара: бензинояд
Аз съм взимал от Лев Инс бележка. Нямаха някаква информация или беше от някоя си година насам имат инфо, не помня точно.
За Германия съм я пращал и всичко е наред, макар че си е наистина един обикновен лист с почти свободен текст. Не помня да съм плащал нещо, но беше миналата година.
За Германия съм я пращал и всичко е наред, макар че си е наистина един обикновен лист с почти свободен текст. Не помня да съм плащал нещо, но беше миналата година.
- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
Изкарах такава бележка миналата г. трябваше ми за Англия.
Не я приеха,трябвало да е за 5 г. назад, а мойта беше за 2 г. назад.
Безплатна е, отиваш където си направил гражданската или каското.
След това трябва да се преведе и легализира.
Не я приеха,трябвало да е за 5 г. назад, а мойта беше за 2 г. назад.
Безплатна е, отиваш където си направил гражданската или каското.
След това трябва да се преведе и легализира.
5 мнения
• Страница 1 от 1