Opel Corsa C - мнения и препоръки?
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин
Re: Opel Corsa C - мнения и препоръки?
Оня ден без да искам взехме Корса 1.0, за 3 дена разхода е около 4.5-5 литра. Не го засякох просто по показанията на таблото. Има вибрации двигателя нормално за 1.0 кубика. По принцип търсех 1.2 и 1.4. Обаче и тази за градско е перфектна. Пъргавичка, 100 ги вдига без проблем, повече не ми трябва. Засега не мисля за АГУ. Най-добро е управлението в гдадски условия. Добре си се насочил.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
- Empty_Head
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
Съжалявам за оффтопика, но реших да използвам същата тема за да попитам, заслужава ли си Fiat Punto пред Corsa C, става въпрос за този модел - http://www.auto-data.net/bg/?f=showImages&image_id=3203 , пак бензинов на газ? 

- chenchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5 Е53
- Мечтае да кара: E39 M5...
Empty_Head написа:Съжалявам за оффтопика, но реших да използвам същата тема за да попитам, заслужава ли си Fiat Punto пред Corsa C, става въпрос за този модел - http://www.auto-data.net/bg/?f=showImages&image_id=3203 , пак бензинов на газ?
Предишната ми беше такава,1.2 16 клапановия. Газифицирах я с бардолини,разхода при нормално каране беше 10 лв-100 км

Иначе,твърда возия..Слаба(но евтина) предница,Сити режима е уникален. Не си вземай спортинг 6 скорости,чее..

Иначе на бензин ми направи разход 4.5 извънградско с климата.

- m.dimitrov1992
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+
Empty_Head написа:Съжалявам за оффтопика, но реших да използвам същата тема за да попитам, заслужава ли си Fiat Punto пред Corsa C, става въпрос за този модел - http://www.auto-data.net/bg/?f=showImages&image_id=3203 , пак бензинов на газ?
Карал съм такова пунто 1.2 85кс мисля че беше. Много пъргава количка, има едно копче за паркиране и волана става много лек. Градско харчи малко, извънградско пада и до 4/100 , защото е с 6 скорости

Но едно е да караш ,друго е да го имаш

- ивайло81
- младши ентусиаст
-
На корсата не и трябва копче. Карал съм и пунто и не знам дали е едно и също. Просто при корсата при по висока скорост се втърдява волана, а при ниска е лек като перце. Не натискаш копчета...
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Въпросното копче е City функция за по лесно въртене на волана.
Корсите от модел B нататък които имат хидравлика нямат нужда от тази "екстра".
Ако някой се чуди защо му е такова нещо на Фиат-а , да пробва да покара градско фиат панда без хидравлика да види какво е
Та корсата си е екстра!
Корсите от модел B нататък които имат хидравлика нямат нужда от тази "екстра".
Ако някой се чуди защо му е такова нещо на Фиат-а , да пробва да покара градско фиат панда без хидравлика да види какво е

Та корсата си е екстра!
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
При корсата не е хидравлика. Електроусилвател или нещо такова. Просто съм лаик на тази тема.
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2