Помогнете за интернет доставчик

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Помогнете за интернет доставчик

Мнение от Терзийски » 13 Окт 2006, 12:10

Става дума за Люлин вилната зона /в къща съм не в блок/... то това едвали има значение сега съм на БТК но дилемата е дали да подпиша договор за 2г. за 1мегабит /30лв/ или да съм без договор за 32лв. със скорост от 512 ... дай те съвет има ли някакъв надежден нет в този район... само, че при всички положения трябва да не е ЛАН защото тук няма такава възможност... измисли ли са нещо въдушно с малко инввестиция.... че едно време имаше някакъв радио /с модем/ дето ту го има ту не ....а самата инсталация беше доста скъпа ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 13 Окт 2006, 12:30

НИКОГА не бих се вързал за ДВЕ години, независимо за какви цени/скорости говориме - до 6 месеца може оптично трасе да ти минава през къщата :)
да не говорим че цената хич не е нещо...

та моето мнение е да си стоиш на 1/2 мегабит засега, къде си се разбързал, а и тоя 1 мегабит си закован с него и това е. за 40 кинта има примерно 1.5 международен и 15мб бг пиъринг за дърпане на всичко - ще дойде и до теб верочтно, тея опасват квото видят :)

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 13 Окт 2006, 18:13

Уарлес бтако.. там се ориентирай. ;)

Назад към Извън Темата