Лазерна операция на очите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Re: Лазерна операция на очите

Мнение от stambo_81dg » 19 Апр 2014, 3:04

Преди няколко часа ми направиха операцията, после поспах, сега пуснах
Телевизора и от 6 метра виждам най малките букви.

Ще пиша по подробно като се върна от Турция
Изображение

Ацалов
Аватар
Кара: Колело
Мечтае да кара: Лодка в морето

Мнение от Atsalov » 19 Апр 2014, 9:47

Бързо възстановяване ти желая!
Последна промяна Atsalov на 20 Апр 2014, 0:54, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 19 Апр 2014, 22:41

Така и така си там .. може ли да питаш/разбереш до колко диоптъра дават гаранция за успех ?
Не знам ти колко си бил, но става въпрос за 5-6.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 20 Апр 2014, 17:07

bam-bam написа:Така и така си там .. може ли да питаш/разбереш до колко диоптъра дават гаранция за успех ?
Не знам ти колко си бил, но става въпрос за 5-6.

Да премахват се но е индивидуално за всеки, първо се минава дълъг преглед и тогава ти казват дали си годен или не.
Значи записах си час, жената на която звънях беше много любезна и ми обясни всичко подробно.
Там ме посрещнаха на автогарата, закараха ме до хотела които ми бяха резервирали това се случи сутринта и ми казаха че в 10:30 ще ме вземат
тя клиниката беше на 200м от хотела, отидох и бяхме 10-на човека само от България.
Правиха ни 2-3 часа изследвания и повечето ни одобриха, имаше 1 или 2-ма които не бяха подходящи за операция.
Казаха ни към 3 часа да сме там за операцията, платихме по 1200евро и доидохме в уречения час, дадоха ни по едно хапче успокоително защото е много важно да си спокоен по време на операцията, да не си мърдаш окото. Преди да легнеш под лазера ти капват няколко капки анестезия, аз лично не почувствах никаква болка, после усещането беше все едно съм рязал лук, но бях много уморен и съм заспал веднага и се събудих в 2 през ноща и неприятното усещане го нямаше.
Имах 2-3 диоптера астигматизъм, сега виждам доста добре -нищо общо от преди с дясното око виждам перфектно, но с лявото леко замъглено като ме увериха че трябвало да мине време да се възстанови напълно,то си ми беше по зле по принцип, но ще видим.
в момента ми е малко странно защото 6 години съм бил нон стоп с очила предполагам ще минат няколко дни докато свикна, както когато сложих очила 10 дни ми беше много зле.
Доволен съм от обслужването там, говорят английски и български, всичко беше точно.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 20 Апр 2014, 17:42

Срещнах там една германка дошла за операция, имаше май 8 диоптър,. Практически сляпа без очила. Бяха и го свалили доста, не помня колко но си ходеше без цайсите и постоянно плачеше, щото не можеше да повярва.

Не знам какво е чувството, щото винаги съм виждал като орел но толкова щастливи хора на едно място сигурно има само в някой амстердамски шоп. :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата